Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    burda arkadaslara hosgörü dersi veriyorsun söyledigin lafa bak..
    oda aldigi duyumlara güvenmistir.transfer yetkisimi varda gidip isi halledecek.oda hayal kirikligi yasiyordur bizim gibi.transferin bugün olmayacagini tahmin etmek cok mu zor..bu hafta ici bence martinez transferi gerceklesir.diger transferler icin biraz daha zaman var.su yabanci kontenjan isi halolmadikca zaten yabanci oyuncu getiremezler ama kaleci isi olabilir..
    ya sacmalama beee... resmen dalga gecti
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Jun kalacaksa vede transfer yapılmayacaksa bence faydalanılması gereken isim ne demek altyapıyla idmanlara çıkacak diye saçma sapan işler yaw sanki bedava oynuyo adam..
      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aynen kardes ya simdi ordan biyerlerden bakıp bakıp gülüyodur
        !

Yorum

• Bende hiçbişe yazmamıştım biri gelirse Şerife ayıp olur diye ama ortalıkta kimse yok akşam mı acaba

Yorum

• İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bende hiçbişe yazmamıştım biri gelirse Şerife ayıp olur diye ama ortalıkta kimse yok akşam mı acaba

Ne p.tesiler ne akşamlar nede sabahlar biter yaşadığımız sürece biz sabırlı insanlarız

Yorum

• bence dah erken daha gelicekler
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• arkadaşlar $erîf e yüklenmenin bir manası olduğunu düşünmüyorum açıkçası gelmiş burda birillerinden aldığı bilgileri paylaşmış hem kesin gelecekler diye birşey de söylediğini hatırlamıyorum ben pazartesini bekleyin dedi sadece bu geclekleri anlamına gelmez biz zaten beklemeye alışığız gelirler yada gelmezlerki gelmeyeceklerini hepimiz biliyoruz zaten kimseninkimseyi kandırdığı yok bence

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  adam gibi gelir olmadı yada olacak bekleyin der misafir olarak girmek onun bileceği iş ama şerifin yaptığını yapsa yapsa fenrliler yapar!
                  Yahu 20 gün evvel aynısını sende yaptın beee.. Pişkinlik yapma şimdi.. 2 futbolcu adı saydın kemal okyay biri ötekini hatırlamıom kesin anlaştık imzalıyolar dedin..
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu 20 gün evvel aynısını sende yaptın beee.. Pişkinlik yapma şimdi.. 2 futbolcu adı saydın kemal okyay biri ötekini hatırlamıom kesin anlaştık imzalıyolar dedin..
                    Bak iyi analiz yaptın helal olsun sana şimdi bende hatırladım galiba kemal le ferhat ın takas edileceğini ve bu iş büyük bir ihtimalle bitti diyordu melih kardeşimiz burda maksat birbirimize sataşmak değil ama zahido haklı eleştirileri yaparken önce kendimiz neler demişiz bunlara dikkat etmek lazım melih aynı örneği sende verdin ve başka bir arkadaşımızın sırf seninle aynı şekilde yaptığı örneği eleştiriyorsun yanlış şeyler bunlar...

Yorum

• Acaba $erif dediklerine inanmış mıydı?

Yorum

• başkan kendi gelip bana deseki X Le anlaştık salı günü imzalıyoruz dese gelipte burda söylemem. yöneticiler kendi içlerinde uzlaşamıyorki gelip söyliyim. sonra kabak söyleyenin başına patlıyor. Yönetimde bu ayrılıklar olduktan sonra burda yazılan X gelicek y gidicek haberlerine imza atılmadan umut bağlamamak lazım

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          dalga gectigine inanip inanmamak bana kalmis bisey..sen o insanin iyi niyetine inanmadigin icin sacmaliyorsun diyecek kadar ahmak degilim.ben iyi niyetli olduguna inaniyorum acikcasi.sonucta burda bir cok arkadasimiz aldigi duyumlari aktariyor ve cogu da cikmiyor.bu insanlar transferde yetkili falan degil..
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• musampa kayıpmış bulamıyormuşlar

Yorum

• ihalecibaşı epeydir beyanat vermiyor ....en azından bu sevindirici....demek birileri "başkan konuşma konuştukça batıyorsun" demiş .....umarım aynı birileri "başkan çekil beceremiyorsun "der ve oda onları dinler...
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Mustafa keçeli demişki Sol kanatta sorun olmaz diye.Komik değil Mi? Aklıma birde bizim keçeliyi transfer ettiğimizdeki sevincimiz geldi birden. Şimdi başlık Transfer olunca yine herşey başkalaşıyor artık gözümde.yani transfer yapamadık diye üzülelimmi yoksa keçeli gibi birisini daha almadık diye sevinelim mi?
                                Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X