İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
aynen kardes ya simdi ordan biyerlerden bakıp bakıp gülüyodurİlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya sacmalama beee... resmen dalga gecti!
Yorum
-
İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende hiçbişe yazmamıştım biri gelirse Şerife ayıp olur diye ama ortalıkta kimse yok akşam mı acaba
Ne p.tesiler ne akşamlar nede sabahlar biter yaşadığımız sürece biz sabırlı insanlarız

..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
arkadaşlar $erîf e yüklenmenin bir manası olduğunu düşünmüyorum açıkçası gelmiş burda birillerinden aldığı bilgileri paylaşmış hem kesin gelecekler diye birşey de söylediğini hatırlamıyorum ben pazartesini bekleyin dedi sadece bu geclekleri anlamına gelmez biz zaten beklemeye alışığız gelirler yada gelmezlerki gelmeyeceklerini hepimiz biliyoruz zaten kimseninkimseyi kandırdığı yok bence
Yorum
-
Yahu 20 gün evvel aynısını sende yaptın beee.. Pişkinlik yapma şimdi.. 2 futbolcu adı saydın kemal okyay biri ötekini hatırlamıom kesin anlaştık imzalıyolar dedin..İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam gibi gelir olmadı yada olacak bekleyin der misafir olarak girmek onun bileceği iş ama şerifin yaptığını yapsa yapsa fenrliler yapar!"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Bak iyi analiz yaptın helal olsun sana şimdi bende hatırladım galiba kemal le ferhat ın takas edileceğini ve bu iş büyük bir ihtimalle bitti diyordu melih kardeşimiz burda maksat birbirimize sataşmak değil ama zahido haklı eleştirileri yaparken önce kendimiz neler demişiz bunlara dikkat etmek lazım melih aynı örneği sende verdin ve başka bir arkadaşımızın sırf seninle aynı şekilde yaptığı örneği eleştiriyorsun yanlış şeyler bunlar...İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu 20 gün evvel aynısını sende yaptın beee.. Pişkinlik yapma şimdi.. 2 futbolcu adı saydın kemal okyay biri ötekini hatırlamıom kesin anlaştık imzalıyolar dedin....TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
başkan kendi gelip bana deseki X Le anlaştık salı günü imzalıyoruz dese gelipte burda söylemem. yöneticiler kendi içlerinde uzlaşamıyorki gelip söyliyim. sonra kabak söyleyenin başına patlıyor. Yönetimde bu ayrılıklar olduktan sonra burda yazılan X gelicek y gidicek haberlerine imza atılmadan umut bağlamamak lazım
Yorum
-
dalga gectigine inanip inanmamak bana kalmis bisey..sen o insanin iyi niyetine inanmadigin icin sacmaliyorsun diyecek kadar ahmak degilim.ben iyi niyetli olduguna inaniyorum acikcasi.sonucta burda bir cok arkadasimiz aldigi duyumlari aktariyor ve cogu da cikmiyor.bu insanlar transferde yetkili falan degil..İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya sacmalama beee... resmen dalga gectiKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
ihalecibaşı epeydir beyanat vermiyor ....en azından bu sevindirici....demek birileri "başkan konuşma konuştukça batıyorsun" demiş .....umarım aynı birileri "başkan çekil beceremiyorsun "der ve oda onları dinler...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Mustafa keçeli demişki Sol kanatta sorun olmaz diye.Komik değil Mi? Aklıma birde bizim keçeliyi transfer ettiğimizdeki sevincimiz geldi birden. Şimdi başlık Transfer olunca yine herşey başkalaşıyor artık gözümde.yani transfer yapamadık diye üzülelimmi yoksa keçeli gibi birisini daha almadık diye sevinelim mi?Ayrıntı meselenin ta kendisidir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum