Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hadi bakalim bekliyoruz...

adam atıo aga sende inanma be yaw!!!!
    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• martinez gelirde lavezzi palermo bunlar yalan şerif atıo bol keseden tabiii yersen?
      ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Musampa ve Jun, Trabzon'un önünü tıkadıTrabzonspor, transferde tıkanıklık yaşıyor. Bordo-Mavili Kulübün Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, transferi hemen hemen kapattıklarını belirterek, "Zaten istesek de transfer yapamıyoruz. Türkiye'de istediğimiz mevkilerde oyuncular yok. Bunun için yabancı almaya çalışıyorduk. Ancak Musampa ve Tomas Jun'u satabilirsek futbolcu alırız. Şu anda bu futbolculara talip olan kimse yok." dedi.
        Musampa'nın tatil yaptığını hatırlatan Pişiren, serbest kalmaması için bu futbolcuya para ödediklerini söyledi. Gündemlerindeki futbolcularla teması da tamamen koparmadıklarını ifade eden Aydın Pişiren, "Türkiye'de de temasta olduğumuz futbolcular var; ancak şu anda transferi askıya aldık. Şimdi İntertoto maçını düşünmekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Ziya Hoca'nın transfer istediği doğru. Ancak bu koşullarda transfer yapamıyoruz. Tomas Jun ve Musampa başımızı ağrıtıyor. Bu futbolcuları bedava bırakmama konusunda sonuna kadar direneceğiz. Onları satabilirsek belki transfer yaparız." şeklinde konuştu. Bolu kampına katılan; ancak kendi mevkilerine yapılan transferlerden dolayı rahatsız oldukları gözlenen Tayfun ve Ufukhan için son kararı Teknik Direktör Ziya Doğan'ın vereceği belirtildi. Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, Trabzon'un öz evlatlarını kaybetmek gibi bir niyeti olmadığını vurgulayarak, "Takımda şişkinlik var sözlerini mazeret olarak göstermek istemiyorum. Ama kulübe resmi teklif gelirse oturur tartışırız ve bunu bir karara bağlarız. Şu anda bu futbolcular için kesin bir şey söylemek doğru olmaz. Bolu kampında göze giremeyen genç futbolcularımızı ise harcamaya hiç niyetimiz yok. Onları da kiralık olarak başka kulüplere göndermeyi düşünüyoruz. Bu futbolcular da gelecek yıllarda takıma çok büyük katkılar sağlayacaktır." diye konuştu. Bu arada Trabzonspor'un yeni transferi Serkan Balcı, camia olarak el ele vermeleri halinde şampiyonluğun kendilerine çok yakın olacağını belirterek, uzun süren şampiyonluk özlemine bu sezon son vermek istediklerini söyledi. Spor Servisi
        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fotomaç nasıl yaptı bu haberi.İçi gitmiştir vah vah ...Yalan da olsa
          YOK VARDIR bunun bir sebebi yarın bunu başka bişeye bağlarlar
          TRABZON DEĞİL fb miişşş... diye bir başlıkk
          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• musampa ve junu satacağızda adam alacağız ohooo ölme eşşeğim ölmeee inşallah yanılırım ama lavezzi ve palermonun olaydan haberleri bile yoktur hikaye anlatmasınlar alsalar bi martinezi alabilirler bunlar oda lig başlamaya yakın.adamlar birşeyler yazıyor millet inanıyor eminim kıs kıs gülüyorlardır yazık çok yazık

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              adam atıo aga sende inanma be yaw!!!!
              sende bizamanlar atıodun unutma!!! kemaller falan filan geliyodu hanii
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Artık transfer olsa bile ne kadar faydalı olur?Kampa katılmadı ve yine gelince başlarlar uyum sorunu falan derken bi bakmışız önümüzdeki sezon olmuş

Yorum

• bende mi balşlasam atmaya yok kaka ile anlaşıldı yok eto uçağa bindi geliyor, yok messi gizliden imzayı attı kontenjan boşalamasını bekliyorlar

Yorum

• İlk olarak gurkankyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Artık transfer olsa bile ne kadar faydalı olur?Kampa katılmadı ve yine gelince başlarlar uyum sorunu falan derken bi bakmışız önümüzdeki sezon olmuş
                    benim kafada bi adam çıktı sonunda.. Hiç yapmasınlar transfer filan yaa.. Boş olan yerlere koy gençleri oynasın öteki türlü bide kazık yiyosun adamlardan..
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      benim kafada bi adam çıktı sonunda.. Hiç yapmasınlar transfer filan yaa.. Boş olan yerlere koy gençleri oynasın öteki türlü bide kazık yiyosun adamlardan..
                      Ama abi sultanımız gelecekse o ayrı tek başına takımı sırtlar bi de yanında umutla tadından yenmez

Yorum

• transferler benim imzamda

Yorum

• $erif agabey, bu gece bir rüya gördüm...
                          resmi sitemizde TRansfer haberleri vardi....cok sevinmi$tim...
                          bi uyandim ((((( hepsi rüya imi$ ....

net'e girdim senin yazini okudum ve umutlarim cogaldi...

hem $urda Pazartesi'Ye ne kaldiki....

.
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• martinez copa amerikada kolombiyanın kadrosunda mı acaba....oda ordaysa gelmesi gecikebilir......(transfer olursa tabi)
                            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• kaptan geliyoooooo oleyyyyyyyy bi an gs fb eziklerine gidecek kafayı yemiştim amam neyyseki geri geliyo oleyyyyyyy
                              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                martinez copa amerikada kolombiyanın kadrosunda mı acaba....oda ordaysa gelmesi gecikebilir......(transfer olursa tabi)
                                kadroda yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X