Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• pazartsı kimsenin geleceği yok boşuna kimse ümitlenmesin baksanıza stichusta umudu kesmiş adam foruma uğramıyor

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kesinlikle katiliyorum...tutturdular bi fizigi zayif diye...koyacaksin sol kanada takir tukur top oynayacak...yok gencmisde oymusda buymusda...emre gs de oynadiginda kac yasindaydi...okan oynadiginda kac yasindaydi...arda simdi kac yasinda? bizim basimizda ersun yanal gibi genclere güvenen bir isim olacak ama nerdee...
      Ardayı bugün bizim burda gördüm zayıf bişey.Üflesen uççak gibi.

Yorum

• bende onu anlatmaya calisiyorum...fizik gücmüs falan hikaye...ardanin fizik gücünün ufuk'unkinden iyi oldugunu zannetmiyorum..
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

arkadaslar yusuf kurtulus ve emre hizarcinin resimlerini koyabilirmisiniz varsa eger...hangileri olduklarini merak ettim...cok genc vardi takimda...eyüp ve selimi zaten biliyorumda bu iksini hic görmedim...

Üsttekiler: Emre Hızarcı, Yusuf Kurtuluş
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Son Dakika:

Arkadaslar Vlaznia 1:0 önde dakika 88.
            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Şüphesiz doğru Bu güvensizlik ortamında başarı çok zor
              Şöyle tek yürek tek vücut olmayı bir başarabilsek birçok zorluğu aşıcaz ama
              Olmuyor işte.. En büyük sorunumuz bölünmüşlük Her kafadan bi ses çıkması
              Kısa sürede çözülecek gibi görünmüyor Yönetime bağlı herşey
              Balık baştan kokar
              Yine de doğru transferleri bekliyoruz tabi

Bu arada fizikle fizik güç farklı şeyler Arda ile Ufuğun fizikleri aynı olabilir ama Ardanın daha güçlü olduğunu düşünüyorum Ufuktada henüz yeterli fizik güç yok bence Futbol sadece yetenek değildir

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Üsttekiler: Emre Hızarcı, Yusuf Kurtuluş

Onun neresi genc? Dedem daha genc gozukuyo
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnşaallah Palermoyu almayız Onu alacak olan yönetime geçen sezon Wanchope'u neden almadıklarını sormalıyız İllede beleş olacak diyosanız gidin Kanuyu alın Kiralama denen bişey var Üst düzey takımlarda şans bulamayan futbolcular kiralanabilir Mido gibi
                  al sana wanchope bunu mu istiyosun yanii?? Bu gibi futbolcu alacağımıza paftaki aslanlar gibi Trabzonspor sevdalısı pırıl pırıl gençler oynasın derim ben..

son 4 yılda 5 takımda oynamış attığı gol sayısı ve liglerine bakın bu mu yani kurtarıucı??
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• yok pazartesi benim amca oğlu gelecek trabzona isim karışıklığı olmuşdur
                    işkenaz

Yorum

• güzel vllaznia daha zayif rakip gibi geliyor bana...

ferdinand tesekkürler resim icin...
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son Dakika:

Arkadaslar Vlaznia 1:0 önde dakika 88.
                        Mühim değil.
                        Zaten o iki takımı toplasan ancak yarım takım eder..
                        MEsele bizimkilerin ne yapacağı.
                        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

güzel vllaznia daha zayif rakip gibi geliyor bana...

ferdinand tesekkürler resim icin...
                          Abi adamlar elediyse nasıl zayıf oluyolar?İnşallah Anortosis faciasını yaşamayız.

Yorum

• anorthosisde bizi eledi bizden daha iyi takimmi oluyor yani?

Yorum

• Yusuf Kurtuluş - 15 Eylül 1986 OF Doğumlu.. Henüz 21 olmamış yani.. Geçen sene Darıca Gençlerbirliğinde 22 maç oynamış, golü yok.. Mevkiisi ne acaba bu elemanın?
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• ben zayif takimlardan daha cok korkarim... suprize aciktir..
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X