pazartsı kimsenin geleceği yok boşuna kimse ümitlenmesin baksanıza stichusta umudu kesmiş adam foruma uğramıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ardayı bugün bizim burda gördüm zayıf bişey.Üflesen uççak gibi.İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle katiliyorum...tutturdular bi fizigi zayif diye...koyacaksin sol kanada takir tukur top oynayacak...yok gencmisde oymusda buymusda...emre gs de oynadiginda kac yasindaydi...okan oynadiginda kac yasindaydi...arda simdi kac yasinda? bizim basimizda ersun yanal gibi genclere güvenen bir isim olacak ama nerdee...
Yorum
-
bende onu anlatmaya calisiyorum...fizik gücmüs falan hikaye...ardanin fizik gücünün ufuk'unkinden iyi oldugunu zannetmiyorum.."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar yusuf kurtulus ve emre hizarcinin resimlerini koyabilirmisiniz varsa eger...hangileri olduklarini merak ettim...cok genc vardi takimda...eyüp ve selimi zaten biliyorumda bu iksini hic görmedim...
Üsttekiler: Emre Hızarcı, Yusuf KurtuluşBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Şüphesiz doğru Bu güvensizlik ortamında başarı çok zor
Şöyle tek yürek tek vücut olmayı bir başarabilsek birçok zorluğu aşıcaz ama
Olmuyor işte.. En büyük sorunumuz bölünmüşlük Her kafadan bi ses çıkması
Kısa sürede çözülecek gibi görünmüyor Yönetime bağlı herşey
Balık baştan kokar
Yine de doğru transferleri bekliyoruz tabi
Bu arada fizikle fizik güç farklı şeyler Arda ile Ufuğun fizikleri aynı olabilir ama Ardanın daha güçlü olduğunu düşünüyorum Ufuktada henüz yeterli fizik güç yok bence Futbol sadece yetenek değildir
Yorum
-
İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Üsttekiler: Emre Hızarcı, Yusuf Kurtuluş
Onun neresi genc? Dedem daha genc gozukuyo
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
al sana wanchope bunu mu istiyosun yanii?? Bu gibi futbolcu alacağımıza paftaki aslanlar gibi Trabzonspor sevdalısı pırıl pırıl gençler oynasın derim ben..İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşaallah Palermoyu almayız Onu alacak olan yönetime geçen sezon Wanchope'u neden almadıklarını sormalıyız İllede beleş olacak diyosanız gidin Kanuyu alın Kiralama denen bişey var Üst düzey takımlarda şans bulamayan futbolcular kiralanabilir Mido gibi
son 4 yılda 5 takımda oynamış attığı gol sayısı ve liglerine bakın bu mu yani kurtarıucı??"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Mühim değil.İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon Dakika:
Arkadaslar Vlaznia 1:0 önde dakika 88.
Zaten o iki takımı toplasan ancak yarım takım eder..
MEsele bizimkilerin ne yapacağı.
Yorum
-
Abi adamlar elediyse nasıl zayıf oluyolar?İnşallah Anortosis faciasını yaşamayız.İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzel vllaznia daha zayif rakip gibi geliyor bana...
ferdinand tesekkürler resim icin...
Yorum
-
Yusuf Kurtuluş - 15 Eylül 1986 OF Doğumlu.. Henüz 21 olmamış yani.. Geçen sene Darıca Gençlerbirliğinde 22 maç oynamış, golü yok.. Mevkiisi ne acaba bu elemanın?Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum