Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu yönetimden ancak bu beklenirdi zaten yalan,dolan dallas dizileri gibi esip geçerler sadece.....
    BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE
    BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE
    APO'NUN İTLERİ SABRIMIZ KALMADI
    GURBETÇİLER GELİYOR S..... ANANI!!!!
    ŞEHİTLER ÖLMEZ BU VATAN BÖLÜNMEZZZZZ!!!!!!!!

Yorum

• evet belliki $erif te umudu kesmiş hiçbirşey yazmadan çekti gitti )

Yorum

• Martinez,Jorge Valdivia,Pisculichiyi alip transferi kapatirsak sampiyonlugun en güclü adayi kesinlikle biz oluruz.
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak aka5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          beyler artık su huseyını satalım yerıne Jose Andres guardado dıye meksıkanın atlas takımında oynayan ortasahanın göbegınde oynayan 19 yasındakı bu genc yetenegı alalım.ben bu adama fıfa manegerden hastayım genelde oyunda ılk basta cok kötü ozellıklerı var ama adam 1 sene sonra hayvan bısey oluyor. ve merak ettım adamı arastırdım gercekte nasıl dıye adam gercekten mukemmel otesı . sanmıyorum cok pahalı olacagını. eger youtubeda adamın vıdeolarını bakarsanız adam gercekten harıka.hala meksıkada oynuyor .gercekten gelecek vadeden bı topcu alıncaksa bu ısım guardado olmalı. gelecek vadedıyo dıye kımler gelmedıkı bu takıma . bu adam gercekten mukemmel .ve artık huseyındende kurtulmus oluruz!!!!!!!!!!
          Ben bu tür fikirlere bir anlam veremiyorum

Elimizde geç ve yetenekli bir kaleci var, Tolga. "Kaleyi kaldıramaz!" diyoz üzerine yürüyoruz.
          Elimizde genç ve yetenekli aynı zamanda bu yıl en çok gol atan oyuncumuz olan bir Umut var "Trabzonspor forvetini kaldıramaz!" deyip onu da hırpalıyoruz.
          Elimizde ileride iyi olması muhtemel bir bek oyuncumuz var. Onun da adını vereyim, Ufukhan. Onu da yetersiz buluyoruz. En anlamadığım da Cem. Adamın yedek olmasına bile tahamül edemeyenler var.
          Sonra da "Özer niye alınmaz?", "Ali Güzeldal'ı satan zihniyet...", "Lavezzi gelecekte byük yıldız olacak.." kabilinden sözler söylüyoruz...
          Yahu bu mubarekler elde iken elmas da bize gelince kömür mü oluyor?
          Öncelikle kendi elimizdekilerin bir değeriniz bilelim.
          Hüseyin'İ elin 19 yaşındaki ne yapacağı belli olmayan bir sübyana değişmnem ben.
          19 yaşında yahu.
          Altını ıslatıyordur belki..

NOT: Sözüm mesaj sahibine değil, herkese değil; alınması gerekenlere..
          Herkes kendini bilir büyük ihtimal!
          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• daha bussuru vıdeo var guardado hakkında ben bunları koydum .bu adam gercekten harıka. hem teknık hem golcu hem orta göbek topcusu!!!neolur bu adamı alalım:(:
            bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben bu tür fikirlere bir anlam veremiyorum

Elimizde geç ve yetenekli bir kaleci var, Tolga. "Kaleyi kaldıramaz!" diyoz üzerine yürüyoruz.
              Elimizde genç ve yetenekli aynı zamanda bu yıl en çok gol atan oyuncumuz olan bir Umut var "Trabzonspor forvetini kaldıramaz!" deyip onu da hırpalıyoruz.
              Elimizde ileride iyi olması muhtemel bir bek oyuncumuz var. Onun da adını vereyim, Ufukhan. Onu da yetersiz buluyoruz. En anlamadığım da Cem. Adamın yedek olmasına bile tahamül edemeyenler var.
              Sonra da "Özer niye alınmaz?", "Ali Güzeldal'ı satan zihniyet...", "Lavezzi gelecekte byük yıldız olacak.." kabilinden sözler söylüyoruz...
              Yahu bu mubarekler elde iken elmas da bize gelince kömür mü oluyor?
              Öncelikle kendi elimizdekilerin bir değeriniz bilelim.
              Hüseyin'İ elin 19 yaşındaki ne yapacağı belli olmayan bir sübyana değişmnem ben.
              19 yaşında yahu.
              Altını ıslatıyordur belki..

NOT: Sözüm mesaj sahibine değil, herkese değil; alınması gerekenlere..
              Herkes kendini bilir büyük ihtimal!

hocam tamam adam genc olabılır ama huseyınden kat kat ıı oldugu kesındır yanı
              bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• Bunu nereden bileceğiz.
                Sadece videolarını izledik.
                Fifa oynadığım zaman benim kalemdeki Tolga da çok iyi idi..
                Üç sene içinde dünyanın en iyi kalecilerinden oldu.
                Hatta ben bir tane kendi adımı taşıyan topçu yapmışrım mükemmeldi kerata..
                Onu transfer edelim, tam bir gol makinası.
                MEsafe dinlemiyor!
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• umut şu an ankaragücünde olsa neden almıyoruz derdik biz gariba kendi değerlerimizi hep hor görüyoruz tıpkı zamanında fatih tekkeye yaptığımız gibi
                  ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

Bunu nereden bileceğiz.
                    Sadece videolarını izledik.
                    Fifa oynadığım zaman benim kalemdeki Tolga da çok iyi idi..
                    Üç sene içinde dünyanın en iyi kalecilerinden oldu.
                    Hatta ben bir tane kendi adımı taşıyan topçu yapmışrım mükemmeldi kerata..
                    Onu transfer edelim, tam bir gol makinası.
                    MEsafe dinlemiyor!

bonservisi elinde mi? saclari var mi? atletizm sampiyonlugu varmi? daha önceden suc isledi mi? yasi 32yi gecmis mi?

bunlarin hepsine evet diyorsan ozaman tam bize uyar
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• yönetim transfer yapmayacağını açıklamış bence bu başlığın anlamı kalmadı kaldırılmalı bence
                      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Bu Guardadoyu İnter, Milan ,Real,Manu ve son olarak Arsenal istemiş
                        Nasıl olacak bu iş? Bütün bu kulüplerin arasında sıyrılır mıyız?

Yorum

• kecelinhoyu nasil madrid,barca,chelseanin elinden kaptiysak bunuda aliriz canim

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bonservisi elinde mi? saclari var mi? atletizm sampiyonlugu varmi? daha önceden suc isledi mi? yasi 32yi gecmis mi?

bunlarin hepsine evet diyorsan ozaman tam bize uyar
                            Bonservisi yok.
                            Parasız köpek gibi oynar.
                            Saçları uzun ama kıvırcık değil, düz.
                            Atletizmi hiç sevmez.
                            Suçu çok.
                            Yaşı da 24.

Tüh be kaçırdık!
                            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Bonservisi yok.
                              Parasız köpek gibi oynar.
                              Saçları uzun ama kıvırcık değil, düz.
                              Atletizmi hiç sevmez.
                              Suçu çok.
                              Yaşı da 24.

Tüh be kaçırdık!
                              abi olmadi bak bu simdi gitti gül gibi oyuncu

Yorum

• Desene resmini boşuna avatar yapmışım..

NEyse bana müsade..
                                Bu başlık transfer olamayacağı iin ancak böyle gırgır ile geçer.
                                Hey Allah'ım.
                                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X