Bu yönetimden ancak bu beklenirdi zaten yalan,dolan dallas dizileri gibi esip geçerler sadece.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Martinez,Jorge Valdivia,Pisculichiyi alip transferi kapatirsak sampiyonlugun en güclü adayi kesinlikle biz oluruz."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Ben bu tür fikirlere bir anlam veremiyorumİlk olarak aka5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler artık su huseyını satalım yerıne Jose Andres guardado dıye meksıkanın atlas takımında oynayan ortasahanın göbegınde oynayan 19 yasındakı bu genc yetenegı alalım.ben bu adama fıfa manegerden hastayım genelde oyunda ılk basta cok kötü ozellıklerı var ama adam 1 sene sonra hayvan bısey oluyor. ve merak ettım adamı arastırdım gercekte nasıl dıye adam gercekten mukemmel otesı . sanmıyorum cok pahalı olacagını. eger youtubeda adamın vıdeolarını bakarsanız adam gercekten harıka.hala meksıkada oynuyor .gercekten gelecek vadeden bı topcu alıncaksa bu ısım guardado olmalı. gelecek vadedıyo dıye kımler gelmedıkı bu takıma . bu adam gercekten mukemmel .ve artık huseyındende kurtulmus oluruz!!!!!!!!!!
Elimizde geç ve yetenekli bir kaleci var, Tolga. "Kaleyi kaldıramaz!" diyoz üzerine yürüyoruz.
Elimizde genç ve yetenekli aynı zamanda bu yıl en çok gol atan oyuncumuz olan bir Umut var "Trabzonspor forvetini kaldıramaz!" deyip onu da hırpalıyoruz.
Elimizde ileride iyi olması muhtemel bir bek oyuncumuz var. Onun da adını vereyim, Ufukhan. Onu da yetersiz buluyoruz. En anlamadığım da Cem. Adamın yedek olmasına bile tahamül edemeyenler var.
Sonra da "Özer niye alınmaz?", "Ali Güzeldal'ı satan zihniyet...", "Lavezzi gelecekte byük yıldız olacak.." kabilinden sözler söylüyoruz...
Yahu bu mubarekler elde iken elmas da bize gelince kömür mü oluyor?
Öncelikle kendi elimizdekilerin bir değeriniz bilelim.
Hüseyin'İ elin 19 yaşındaki ne yapacağı belli olmayan bir sübyana değişmnem ben.
19 yaşında yahu.
Altını ıslatıyordur belki..
NOT: Sözüm mesaj sahibine değil, herkese değil; alınması gerekenlere..
Herkes kendini bilir büyük ihtimal!
Yorum
-
daha bussuru vıdeo var guardado hakkında ben bunları koydum .bu adam gercekten harıka. hem teknık hem golcu hem orta göbek topcusu!!!neolur bu adamı alalım:

(
:
bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yorum
-
İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu tür fikirlere bir anlam veremiyorum
Elimizde geç ve yetenekli bir kaleci var, Tolga. "Kaleyi kaldıramaz!" diyoz üzerine yürüyoruz.
Elimizde genç ve yetenekli aynı zamanda bu yıl en çok gol atan oyuncumuz olan bir Umut var "Trabzonspor forvetini kaldıramaz!" deyip onu da hırpalıyoruz.
Elimizde ileride iyi olması muhtemel bir bek oyuncumuz var. Onun da adını vereyim, Ufukhan. Onu da yetersiz buluyoruz. En anlamadığım da Cem. Adamın yedek olmasına bile tahamül edemeyenler var.
Sonra da "Özer niye alınmaz?", "Ali Güzeldal'ı satan zihniyet...", "Lavezzi gelecekte byük yıldız olacak.." kabilinden sözler söylüyoruz...
Yahu bu mubarekler elde iken elmas da bize gelince kömür mü oluyor?
Öncelikle kendi elimizdekilerin bir değeriniz bilelim.
Hüseyin'İ elin 19 yaşındaki ne yapacağı belli olmayan bir sübyana değişmnem ben.
19 yaşında yahu.
Altını ıslatıyordur belki..
NOT: Sözüm mesaj sahibine değil, herkese değil; alınması gerekenlere..
Herkes kendini bilir büyük ihtimal!
hocam tamam adam genc olabılır ama huseyınden kat kat ıı oldugu kesındır yanıbu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yorum
-
Bunu nereden bileceğiz.
Sadece videolarını izledik.
Fifa oynadığım zaman benim kalemdeki Tolga da çok iyi idi..
Üç sene içinde dünyanın en iyi kalecilerinden oldu.
Hatta ben bir tane kendi adımı taşıyan topçu yapmışrım mükemmeldi kerata..
Onu transfer edelim, tam bir gol makinası.
MEsafe dinlemiyor!
Yorum
-
İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu nereden bileceğiz.
Sadece videolarını izledik.
Fifa oynadığım zaman benim kalemdeki Tolga da çok iyi idi..
Üç sene içinde dünyanın en iyi kalecilerinden oldu.
Hatta ben bir tane kendi adımı taşıyan topçu yapmışrım mükemmeldi kerata..
Onu transfer edelim, tam bir gol makinası.
MEsafe dinlemiyor!
bonservisi elinde mi? saclari var mi? atletizm sampiyonlugu varmi? daha önceden suc isledi mi? yasi 32yi gecmis mi?
bunlarin hepsine evet diyorsan ozaman tam bize uyar
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Bonservisi yok.İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebonservisi elinde mi? saclari var mi? atletizm sampiyonlugu varmi? daha önceden suc isledi mi? yasi 32yi gecmis mi?
bunlarin hepsine evet diyorsan ozaman tam bize uyar
Parasız köpek gibi oynar.
Saçları uzun ama kıvırcık değil, düz.
Atletizmi hiç sevmez.
Suçu çok.
Yaşı da 24.
Tüh be kaçırdık!
Yorum
-
abi olmadi bak bu simdi gitti gül gibi oyuncuİlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBonservisi yok.
Parasız köpek gibi oynar.
Saçları uzun ama kıvırcık değil, düz.
Atletizmi hiç sevmez.
Suçu çok.
Yaşı da 24.
Tüh be kaçırdık!"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
)

Yorum