Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• www.maraton.com.tr'de bir Anketin su anki sonucu:

Anket Sonuçları
    EN ÇOK HANGİ TEKNİK ADAMA GÜVENİYORSUNUZ
    FELDKAMP% 42
    SAĞLAM% 28
    ZICO% 27
    DOĞAN% 3

YORUMSUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 27.06.2007, 21:48.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• www.maraton.com.tr'de bir Anketin su anki sonucu:

SİZE GÖRE ŞU ANA KADAR EN İYİ TRANSFERLERİ KİM YAPTI?
      BEŞİKTAŞ% 12
      GALATASARAY% 52
      TRABZONSPOR% 2
      FENERBAHÇE% 32
      HİÇ BİRİ% 2

YORUMSUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ikiside yorumsuz ...

Yorum

• Bir umutla hergün koşup topiğe giriyorum... Ama yine aynı şey yine hiçbirşey yok... Sabretmeye devam edeceğim...Ama bir yere kadar... 01.07.2007 tarihine kadar herhangi bir gelişme olmazsa herhalde o gün foruma yazacağım yazıdan sonra 1 aya bir daha foruma yazı yazma hakkım elimden alınabilir...
          Ya bunların herşeyi zarar yaaa......
          ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• biraz kestirdim...belki yeni haberler var diye girdim...moralim bozuldu girdigime pisman oldum...yaziklar olsun.............
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• TRANSFER BORSASI

Son güncelleme : 27.06.2007 20:27

Ankaragücü
              GELENLER: Ahmet Dursun (Antalyaspor), Habib Muhammed (Molde FK), Fatih Akyel (Gençlerbirliği), Kirita (G.Antepspor), Yunus Balaban (Alemannia Aachen), Hans Peter Briegel (Teknik Direktör)
              GİDENLER: Aytekin (Antalyaspor), Yordanov, Petkov, Devran, Murat Ocak, Tita, Sedat Yeşilkaya
              GÜNDEMDEKİLER: Ali Çamdalı(B.Leverkusen), Martin Kamburov (El Ahli)

Ankaraspor

GELENLER: Tayfun Türkmen(Konyaspor)
              GİDENLER: Drogaslav Jevriç (-), Wederson (Fenerbahçe), Hakan Arıkan (Beşiktaş)
              GÜNDEMDEKİLERTevfik Köse(B. Leverkusen)

Beşiktaş

GELENLER: Rodrigo Tello (S. Lizbon), Hakan Arıkan (Ankaraspor), Rüştü Reçber (F.Bahçe), Mehmet Yozgatlı (F.Bahçe), Ertuğrul Sağlam (Teknik Direktör)
              GİDENLER: Ramazan Kurşunlu (Ankaraspor), Kleberson (-), Runje (Lens), Ali Güneş (Freiburg)
              GÜNDEMDEKİLERMakelele (Chelsea), Gravesen (Celtic), Edmilson(Barcelona), Assunçao (Real Betis)

Bursaspor

GELENLER: Mustafa Sarp (K. Erciyesspor), Bülent Korkmaz (Teknik Direktör)
              GİDENLER: Ömer Çatkıç (G.Antepspor) , Cumhur Bozacı (Ç. Rizespor), Hasan Yiğit
              GÜNDEMDEKİLERHasagiç (G.Antepspor)

Çaykur Rizespor

GELENLER: Gökhan Kök (K.Erciyesspor) , David Gonzales (Cale-Kolombiya) Metin Aktaş (Diyarbakırspor), Emre Toraman (K. Erciyesspor), Şadi Çolak (Orduspor), Cumhur Bozacı (Bursaspor), Samet Aybaba (Teknik Direktör)
              GİDENLER: Zdravkov, Bashir El Tabei, İbrahim Said, Gökhan Kaba (İstanbul B.Belediyesi), Tolga Doğantez (Gençlerbirliği), Hasan Uğur (Antalyaspor) GÜNDEMDEKİLERHasan Yiğit (Bursaspor), Ufukhan (Trabzonspor)

Denizlispor

GELENLER: YOK.
              GİDENLER: Serhat (Kayserispor)
              GÜNDEMDEKİLERGürol (Sivasspor)

Fenerbahçe

GELENLER: Ali Bilgin (Antalyaspor), Roberto Carlos (Real Madrid), Wederson (Ankaraspor), Colin Kazım Richards (Sheffield United)
              GİDENLER: Ümit Özat (Köln), Serkan Balcı (Trabzonspor), Tuncay Şanlı(Middlesbrough), Rüştü Reçber (Beşiktaş), Mehmet Yozgatlı (Beşiktaş) GÜNDEMDEKİLERRonaldo (Milan), Mehmet Çakır (Gençlerbirliği) Ali Çamdali (B.Leverkusen), Zigiç (Santander),John Carew (Aston Villa)

Galatasaray

GELENLER: Volkan Yaman (Antalyaspor) , Lincoln (Schalke 04), Servet(Sivasspor), Barış Özbek (Rot Weiss Essen), Serkan Çalık (Rot Weiss Essen), Tobias Linderoth (Kopenhag), Ismael Bouzid (Kaiserslautern), Orkun Uşak (K.Erciyes) , Karl Heinz Feldkamp (Teknik Direktör)
              GİDENLER: Inamoto(E.Frankfurt), Mondragon (Köln), Tolga Seyhan (Kiralık Shakhtar Donetsk'e döndü), Ilic (Salzburg), Ergün Penbe (-) GÜNDEMDEKİLERNilmar (Lyon), Baiano (Celta Vigo), Rommedahl (Charlton Athletic), Gökhan Ünal (Kayserispor)

Gaziantepspor

GİDENLER: Ömer Çatkıç (Bursaspor), Armand Deumi (Thun), Mesut Bakkal (Teknik Direktör) Kirita (Ankaragücü)
              GÜNDEMDEKİLERHasan Yiğit (Bursaspor), Kürşat (K.Erciyesspor)

Gençlerbirliği

GELENLER: Nicola Petkoviç, (Vojvodina), Olgay Coşkun (Karşıyaka), Nick Carle (Newcastle Jets), Marko Zoriç (Banat Zrenjanin), Fuat Çapa (Teknik Direktör), Mustafa Çiçek (Samsunspor),Tolga Doğantez(Ç.Rizespor) ´
              GİDENLER: Draman (Lokomotif Moskova), Adem Dursun (-)
              GÜNDEMDEKİLERRanko Despotoviç (Vojvodino)

Gençlerbirliği Oftaşspor

GELENLER: Savaş Esen (Alibeyköy), Cevher Toktaş (Bursa Merinos), Volkan Hasançebi (Fethiyespor)
              GİDENLER: YOK.
              GÜNDEMDEKİLERTozo, Sandro (Gençlerbirliği)

İstanbul B.B. Spor

GELENLER: Evren Kürkçü (Samsunspor), Gökhan Kaba (Ç.Rizespor) , Sancak (Altay)
              GÜNDEMDEKİLERHasan Yiğit (Bursaspor)

Kasımpaşaspor

GELENLER: Murat Yıldırım (Ajax), Mehmet Akgün(Borussia Dortmund), Barbaros Barut (Essen), Ali Yetkin (Greutherfürth)
              GÜNDEMDEKİLERHasan Yiğit (Bursaspor), Gürol(Sivasspor), Georg Koch (Duisburg)

Kayserispor

GELENLER: Serhat (Denizlispor) Savaş Yılmaz (Zeytinburnu) Koray Çölgeçen (Kocaelispor) Mehmet Eren (K.Erciyes)Tolunay Kafkas (Teknik Direktör)
              GÜNDEMDEKİLERHasan Kabze (G.Saray) , Cangele(Sakaryaspor) , Serdar (G.Antep B.Belediye)

Konyaspor

GELENLER: Muhammed Akıncı (Silkeborg), Burak Özsaraç (V. Manisaspor) , Can Parlayan (Değirmenderespor)
              GİDENLER: Tayfun (Ankaraspor)
              GÜNDEMDEKİLERTristan (Deportivo)

Sivasspor

GELENLER: Musa Aydın (Sakaryaspor), Fatih Atik (Montpellier), Muhammed Ali (Diyarbakırspor)
              GİDENLER: Servet (Galatasaray), Serdar Topraktepe (Kocaelispor), Gürhan (Fenerbahçe), Ertuğrul(Antalyaspor) , İsmail (Malatyaspor) GÜNDEMDEKİLER
              Trabzonspor GELENLER; Serkan Balcı(F.Bahçe), Jabi(K.Erciyes), Adnan(Samsunspor)
              GİDENLER: Djokaj (-)
              GÜNDEMDEKİLERUğur Boral (F.Bahçe), Hasagiç (G.Antepspor), Bobadilla (Boca Juniors)

Vestel Manisaspor

GIDENLER: Fevzi (-), Burak Özsaraç (Konyaspor)
              GÜNDEMDEKİLER

Yorum

• SAKARYA HİZAYA GELİYOR Kolombiyalı kaleci Martinez, için 1.5 milyon Euro ve Ahmet Şahin?i istediler... Trabzonspor?un Martinez taktiği işe yaramaya başladı. Sakaryaspor astronomik tabelinden geri adım atarken, Bordo-Mavili yönetim şartların oluşması halinde Tomas?ı satıp, Jefferson?u da kiralayıp, Martinez?in transferini gerçekleştirmek istiyor...

TAKTİK İŞE YARIYOR
                Trabzonspor yönetiminin Sakaryaspor?un Kolombiyalı file bekcisi Martinez?in transferinde uyguladığı taktik işe yaramaya başladı. Teknik Direktör Ziya Doğan?ın yeni sezonda kadroda görmek istediği Marteniz için Trabzonspor yönetimi Sakaryaspor yönetimine 1 milyon euro ve Ahmet Şahin?i teklif edersen Sakaryaspor yönetimi astronomik bir fiyat isteyip göraşmeler tıkanmıştı. Trabzonspor yönetiminin "Martinez ile ilgilenmiyoruz" açıklamasından sonra Sakaryaspor yönetimi geri adım atıp, Bordo-Mavili yönetimden 1.5 milyon euro ve Ahmet Şahin?i istedi.
                KABUL ETMEDİLER
                Trabzonspor yönetimi ise Sakaryaspor?un bu teklifini kabul etmedi. Bordo-Mavili yönetim, Martinez?e henüz bir talipli çıkmadığını bu nedenle bu oyuncunun transferini kendi şartlarında gerçekleştirmekten başka bir şey düşünmüyor. Yabancı kontenjanı dolu olan Trabzonspor yönetimi, şartların oluşması halinde Tomas Jun?u eski takımına satıp, Jefferson?u da İstanbul Büyükşehir Belediyespor?a kiralayıp Kolombiyalı kaleci Martinez?in transferini gerçekleştirmeyi planlıyor.
                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Turkcell Süper Lig Puan Durumu
                  # Takım O G B M A Y Puan Av
                  1 Fenerbahçe 34 20 10 4 65 31 70 34
                  2 Beşiktaş 34 18 7 9 43 32 61 11
                  3 Galatasaray 34 15 11 8 58 37 56 21
                  4 Trabzonspor 34 15 7 12 54 44 52 10
                  5 Kayserispor 34 13 12 9 54 43 51 11
                  6 Gençlerbirliği 34 14 6 14 43 42 48 1
                  7 Sivasspor 34 14 6 14 41 44 48 -3
                  8 Ankaraspor 34 10 17 7 43 38 47 5
                  9 Konyaspor 34 12 9 13 42 44 45 -2
                  10 Bursaspor 34 12 9 13 36 42 45 -6
                  11 Gaziantepspor 34 11 10 13 31 39 43 -8
                  12 Vestel Manisaspor 34 11 9 14 41 45 42 -4
                  13 Ankaragücü 34 11 9 14 32 39 42 -7
                  14 Denizlispor 34 9 14 11 33 40 41 -7
                  15 Çaykur Rizespor 34 11 7 16 34 40 40 -6
                  16 Antalyaspor 34 8 15 11 32 36 39 -4
                  17 K. Erciyesspor 34 9 10 15 29 49 37 -20
                  18 Sakaryaspor 34 4 10 20 25 51 22 -26

"Unutma en çok gol atan en fazla atak yapandır"Üstad Ziya Efendi
                  Demekki En fazla atak yapan takım sıralamasında da Kayseri ile beraber 4.SIRAyız Ligde de 4.sıradayız.
                  4.OLMAK başarı ise Transfere gerek Yok.
                  Ziya üstad biz bilmiyoruzya Bu tabloda yalan söylüyor.Bundada Medyanın dolduruşuna geldik.
                  SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                  BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Sorun İnter Toto değil aslında Bu kadro da turu rahatlıkla geçebilir Geçmelidir yani Asıl hedefimiz turu geçmek mi? En kötü ihtimalle Uefada gruplara kalmak olmalıdır ve her ne kadar çoğu kez sözde kalsada şampiyonluk Sorun şu ki ciddi hedefleri gerçekleştirmek için aylar hatta yıllar öncesinden belli olan eksiklerimizi halen daha giderememiş olmamız Yani bugün Kayseri bile bu işi çok daha ciddi bir şekilde yürütüyor Plan,program,sistem adına hiçbir şey yok transferle ilgili Piyangodan çıkacak yine Ya tutarsa misali Zaman aleyhimize işliyor

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      biraz kestirdim...belki yeni haberler var diye girdim...moralim bozuldu girdigime pisman oldum...yaziklar olsun.............

Hic Sorma.

Vallahi bir Baslik acdin ama tam acdin.
                      Ortalik TOZ DUMAN
                      Kavga edenler, Ceza alanlar.

Bence Yilin en Kritik Basligini acmis oldun

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sorun İnter Toto değil aslında Bu kadro da turu rahatlıkla geçebilir Geçmelidir yani Asıl hedefimiz turu geçmek mi? En kötü ihtimalle Uefada gruplara kalmak olmalıdır ve her ne kadar çoğu kez sözde kalsada şampiyonluk Sorun şu ki ciddi hedefleri gerçekleştirmek için aylar hatta yıllar öncesinden belli olan eksiklerimizi halen daha giderememiş olmamız Yani bugün Kayseri bile bu işi çok daha ciddi bir şekilde yürütüyor Plan,program,sistem adına hiçbir şey yok transferle ilgili Piyangodan çıkacak yine Ya tutarsa misali Zaman aleyhimize işliyor

Usta bu Kadroda gecebilir ve hatta gecmeli ama TFF üzerine düsen görevi yapmali.
                        Kararini aciklamali.
                        Türk Takimlari ona göre bir Yol cizecek ve belki bizim Baskan rahatlayip Transferleri patlatacak.

Baskan önünü görmeden kipirdamaz diye korkuyorum!
                        Yani Karar aciklanana kafar ben sahsen Transfer beklemiyorum ve buda beni oldukca geriyor............

Yorum

• karar ne zaman açıklanacak ???

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hic Sorma.

Vallahi bir Baslik acdin ama tam acdin.
                            Ortalik TOZ DUMAN
                            Kavga edenler, Ceza alanlar.

Bence Yilin en Kritik Basligini acmis oldun
                            acmaz olaydim bu basligi...neyse en azindan martinezi alacaklar gibi..
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• YABANCI ÇIKMAZI Trabzonspor?un 6+2 umudu suya düştü, transfer şimdilik askıya alındı... Futbol Federasyonu?nun tavrı üzerine transfer için tekrar durum değerlendirmesi yapacak olan Bordo-Mavililer, rotayı yerli oyunculara çevirecek. İlk hedef Mehmet Çakır...

ELİ-KOLU BAĞLANDI
                              Trabzonspor?un yabancı transferinde eli kolu bağlandı? Transferdeki planlarını Futbol Federasyonu?nun yabancı oyuncu kontenjanını 6+2?ye çıkartması üzerine yapan Bordo-Mavili yönetim, Federasyon?un bu 6 oyuncuda diretmekte kararlı olduğunu görünce geri adım attı. Önceki gün Bolu Gerede?de teknik direktör Ziya Doğan ile bir araya gelen ve transfer edilecek olan yabancı oyuncular hakkında fikir alışverişinde bulunan Bordo-Mavili yönetim, Futbol Federasyonu?nun tavrı üzerine teknik direktör Ziya Doğan ile bir araya gelip transfer rotasını değiştirecek.
                              YERLİ 10 NUMARALAR
                              Yabancı transferinin gerçekleşmemesi halinde 10 numara için teknik direktör Ziya Doğan, eski öğrencisi Mehmet Çakır?ın transferi için yönetime baskı yapacağı öğrenildi. Doğan?ın yerli 10 numara listesinde bulanan bir başka isim ise Galatasaray ile yıldızı bir türlü barışmayan ve geçtiğimiz yıl da Trabzonspor?un gündemine gelen Hasan Şaş. Teknik Direktör?ın gönlünde Mehmet Çakır yatarken, genç futbolcunun da Trabzonspor?a gelmeye sıcak baktığı, ancak Başkent ekibinin başkanı İlhan Cavcav?ın Çakır?ı bırakmak istemediği belirtildi.
                              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• evet Şerif de gelmiş...
                                şimdi günün açıklamalarını bekliyoruz kendisinden...
                                ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X