Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dolduruşa gelmeyin

Medyanın Dolduruşuna gelmeyin
    Ziya Doğan Trabzonsporun tek kurşunu sokağa attırmaz,
    CEYHUNU kendisi aldı,Şimdi gözden çıkardı,
    Dolduruşa gelmeyin,
    Ziya Doğanın elinde şu anda Türkiyenin en fazla,Ve En kaliteli Defans oyuncularından kurulu bir kadro var,Doldurşa gelmeyin Bu kadro ile biz şampiyonluğa oynayacağız
    Musa,Erdinç,Ufukhan,Stepenov,Çağdaş,Mustafa,Celalettin,Ferhat,Ayman,Hüseyin,Hasan,Serkan,Jabi,Adnan,Tayfun, ve ismi aklıma gelmeyen gençler
    Şu anda En az 20 tane Defans oyuncusu var dolduruşa gelmeyin,Birileri sizi yönlendirmesin.Siz Üstaddan iyimi bileceksiniz,
    Siz kimsinizki futboldan anlıyorsunuz,
    Bu kadro Türkiyenin en fazla atak yapan hücüm oynayan kadrosu,Başka transfere ihtiyaç yok,Eğer alınacaksa 2,3 tane daha stoper ve ön libero olursa iyi olur.

Bende Futboldan anlamayan Cafer Özer olarak burdan iddia ediyorum,Geçmiş yılı bu kadro ile Mumla arayacağız.Ziya Doğanın bu ruh hali ile takımı geçen seneden daha beter edeceğini iddia ediyorum,Bu iş bilmez yönetimin Takımı Düşme hattında yada düşme hattına yakınken Kongreye gideceklerini iddia ediyorum.Bende Bu amatör kafalı,Necmi Perekli gibi adamların işbaşında olduğu bu takımın Daha ligin 5.haftasında Protosto edileceğini söylüyorum.
    Bende idia ediyorum Bu sezon Bizim için başlamadan bitmiştir.
    Bende iddia ediyorum ZİYA DOĞAN yüzünden bu taraftarın yüzü gülmeyecek.
    Gölgesinden korkan bir teknik adam, işi Eline yüzüne bulaştırmış,Futbolun F sinden anlamayan bu yönetimle ancak Bu kadar olur.
    Ben artık Umudumu gelecek sezona bıraktım.
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Zeki Çöl şunu da unutmamalı, rakiplerimiz yıldız tabir edilen oyuncuları aldılar diye şampiyonluğu garantilediler bir şey yok. Bizde Marcelinhoları aldık Musampaları almıştık. Bütün taraftar ayaktaydı harika transferler bravo bu sene şampiyonuz vs diyorlardu. Bu gün en çok eleştirenler o zamanlar en çok gaza gelenlerdi. O yüzden rakiplerimiz isim olarak iyi oyuncular aldılar ancak bir da onları sahada görelim, Ellerinde mi patlayacaklar, yoksa gerçekten başarılı mı olacaklar.
      En son Emorfo tarafından düzenlendi; 27.06.2007, 09:51.
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Medyanın Dolduruşuna gelmeyin
        Ziya Doğan Trabzonsporun tek kurşunu sokağa attırmaz,
        CEYHUNU kendisi aldı,Şimdi gözden çıkardı,
        Dolduruşa gelmeyin,
        Ziya Doğanın elinde şu anda Türkiyenin en fazla,Ve En kaliteli Defans oyuncularından kurulu bir kadro var,Doldurşa gelmeyin Bu kadro ile biz şampiyonluğa oynayacağız
        Musa,Erdinç,Ufukhan,Stepenov,Çağdaş,Mustafa,Celalettin,Ferhat,Ayman,Hüseyin,Hasan,Serkan,Jabi,Adnan,Tayfun, ve ismi aklıma gelmeyen gençler
        Şu anda En az 20 tane Defans oyuncusu var dolduruşa gelmeyin,Birileri sizi yönlendirmesin.Siz Üstaddan iyimi bileceksiniz,
        Siz kimsinizki futboldan anlıyorsunuz,
        Bu kadro Türkiyenin en fazla atak yapan hücüm oynayan kadrosu,Başka transfere ihtiyaç yok,Eğer alınacaksa 2,3 tane daha stoper ve ön libero olursa iyi olur.

Bende Futboldan anlamayan Cafer Özer olarak burdan iddia ediyorum,Geçmiş yılı bu kadro ile Mumla arayacağız.Ziya Doğanın bu ruh hali ile takımı geçen seneden daha beter edeceğini iddia ediyorum,Bu iş bilmez yönetimin Takımı Düşme hattında yada düşme hattına yakınken Kongreye gideceklerini iddia ediyorum.Bende Bu amatör kafalı,Necmi Perekli gibi adamların işbaşında olduğu bu takımın Daha ligin 5.haftasında Protosto edileceğini söylüyorum.
        Bende idia ediyorum Bu sezon Bizim için başlamadan bitmiştir.
        Bende iddia ediyorum ZİYA DOĞAN yüzünden bu taraftarın yüzü gülmeyecek.
        Gölgesinden korkan bir teknik adam, işi Eline yüzüne bulaştırmış,Futbolun F sinden anlamayan bu yönetimle ancak Bu kadar olur.
        Ben artık Umudumu gelecek sezona bıraktım.
        Abi Basının bayağı bir gazına gelmişsin.!!!

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zeki Çöl şunu da unutmamalı, rakiplerimiz yıldız tabir edilen oyuncuları aldılar diye şampiyonluğu garantilediler bir şey yok. Bizde Marcelinhoları aldık Musampaları almıştık. Bütün taraftar ayaktaydı harika transferler bravo bu sene şampiyonuz vs diyorlardu. Bu gün en çok eleştirenler o zamanlar en çok gaza gelenlerdi. O yüzden rakiplerimiz isim olarak iyi oyuncular aldılar ancak bir da onları sahada görelim, Ellerinde mi patlayacaklar, yoksa gerçekten başarılı mı olacaklar.
          Faruk Bir şeyi atlamıssın,Bizde Yıldız oyuncuları Oynatacak,Onların altında ezilmeyen Bir teknik adam yoktu,Bizim Teknik Üstadımız Yıldız düşmanı olmasa idi,İyi yada Kötü Musampayı en azından sonr haftalarda 4,5 maç oynatır,Adamın ne olduğunu görürdük,Şu an tüm taraftarlar Acaba iyi oyuncumu nasıl birisi diye merak ediyor,Adam hiç oynadamadan 2 trilyona yakın para sokağa atıldı.
          Bizim Dolmuşa gelmeyen Ziya Üstad marcelinhoyu adam gibi oynatsa şu an elimizde Almanyada fırtınalar estiren Bir oyuncumuz olacaktı.
          Bizim Üstadımız Yattara gibi bir adamı bile Skor olarak geriye düşmeden oyuna almıyor,Değerlendirmeni yaparken Bizdeki Teknik arızalara bakarak değerlendir.
          Evet sadece Yıldız oyuncu almak değil yıldız oyunculara yakışan Bir teknik adamla çalışmak lazım.Bizde Bu mümkün olmadı,
          Biz ya gittik Hocanın Mükemmelini getirdik eline sıradan oyuncuları verdik,(Brems gibi),Yada oyuncuların iyisini aldık,Hocanın sıradan olanını takımın başına koyduk,Yada Her iki ekipte kaliteli olup,Yönetimin kötüsünü seçtik.

Yorum

• Cafer abi haklısın evet ancak o kadronunda uyumsuz olduğunu kabul etmek lazım. Lazaroni alındığında Ziya Doğan'a razıydım diyordum. Çok iyi bir hocayı geçtim Ziya Doğan o zaman gelse transferler onun bilgisi dahilinde yapılsaydı herşey çok farklı olurdu. Şimdi yine Ziya hoca var bu sefer para yok diyorlar
            Ziya hocanın kendine göre bir sistemi var. Adam diyor ki idmanda iyi çalışmayan verdiğim görevlerine yerine getirmeyen kondisyonu iyi olmayan oyuncuyu yıldız da olsa oynatmam diyor. Yıldız yıldızlığını bilecek yatmayacak çalışacak takıma katkı sağlayacak. O yüzden Ziya Doğan'a da fazla kızamıyorum. Adam ben böyleyim diyor. Onu öyle sev Cafer abi
            En son Emorfo tarafından düzenlendi; 27.06.2007, 10:17.
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Ağzıyla kuş tutsun yönetim isterse yaptıkları işler ortada...
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• biri sergen haberinin "geyik" yada haber temin sıkıntısının bir ürünü olduğunu söylesin...faruk bu iş sana düşer ...bulamıyorlarsa haber biz gene basarız idmanı ....sergenin hala TRABZONLA anılıyo olması ,minik taraftarların idman basmasından daha utanılası bir şeydir bana göre.... görünen o ki sayın başkan ve yönetim kurulu üyeleri dün herhangi bir açıklama yapmamış ..... "utanılacak haber" işini basın bizzat üzerine almış ...
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cafer abi haklısın evet ancak o kadronunda uyumsuz olduğunu kabul etmek lazım. Lazaroni alındığında Ziya Doğan'a razıydım diyordum. Çok iyi bir hocayı geçtim Ziya Doğan o zaman gelse transferler onun bilgisi dahilinde yapılsaydı herşey çok farklı olurdu. Şimdi yine Ziya hoca var bu sefer para yok diyorlar
                  Ziya hocanın kendine göre bir sistemi va. Adam diyor ki idmanda iyi çalışmayan verdiğim görevlerine yerine getirmeyen kondisyonu iyi olmayan oyuncuyu yıldız da olsa oynatmam diyor. Yıldız yıldızlığını bilecek yatmayacak çalışacak takıma katkı sağlayacak. O yüzden Ziya Doğan'a da fazla kızamıyorum. Adam ben böyleyim diyor. Onu öyle sev Cafer abi
                  Çok severim kendisini Gerde kampında sevgi ile muhabbet ettik,orda bir resim var bak ona Nasıl sevgi ile bakıyor Bize.
                  Özkan Döneminde Sadi Tekelioğlunu eleştiriyordum,Takımı 6-3-1 oynatıyor diye,Demekki TEKELİOĞLU bile bu üstaddan daha İyi imiş
                  Bence mazeret yok 2.devre kimi istediyse aldırdı,Oynanan oyun sıfır,Şimdi 2.devre en fazla puan topladık diye seviniyor.1-0 -2,1 70-80 dakika mahkum oynaraka kazandığımız maçlara bakarak adam başarılı olduğunu iddia ediyor.Bu mantık bizde geçerli değil

Yorum

• Rakiplerin bir biri ardına transferler yapsın. Biz izleyelim.

Valla ne yalan söylüyeyim başka takımların transferlerini okumaktan bir hal aldım.

Şunu da anladım. " Bizim elimiz armut topluyor "..
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      biri sergen haberinin "geyik" yada haber temin sıkıntısının bir ürünü olduğunu söylesin...faruk bu iş sana düşer ...bulamıyorlarsa haber biz gene basarız idmanı ....sergenin hala TRABZONLA anılıyo olması ,minik taraftarların idman basmasından daha utanılası bir şeydir bana göre.... görünen o ki sayın başkan ve yönetim kurulu üyeleri dün herhangi bir açıklama yapmamış ..... "utanılacak haber" işini basın bizzat üzerine almış ...
                      Ya kardeş o neydi öyle senin Kız Ziya Doğanın boğazına sarılmış,Benim kızda Tekmeyi yapıştırıyordu,Metinin oğlu baktım necmi perekliyi kovalıyor,Yoksa biz resim çekinemeyecektik.

Yorum

• böle bir rezillık yok artık büyük takımız diyoruz aramızdakı farklara bak istanbul takımlarıyla bu haberleri görünce iyice sinirlenıyorum istanbul takımlarına bak bize bak fenerın artıklarını topluyoruz resmen adam roberto carlosu alıyor biz onun artıkını hadi neyse oynıyamaz o ama reklamı var adamın.uğur boral selçuk yazıyor gastede bu nedir.millet kımleri alıyor biz sergenımı alcam göbercek sahada ölcek yaşlılıktan gastede yazıyor ohhh be diye gökdenız takımda kalıyormuş dalga geçiyor sankı oyunca alamadımız gibi elimizde oynucu tutmayı zor başarıyoruz tm gökdenız gitmez bu yıl şampıyon olurz sate.

Yorum

• normalde bakılcak olursa fenerin carlos transferi ile ts nin sergen transferi arasında hiç bir fark yok .. hatta sergen daha verimli bi transfer olur.. hiç yoktan beyin birisi .. sol kanat oyuncusu ne kadar yldız olur ne kadar para verilip alınır o tartışma konusu .. ikisinden de bi b. olmaz .. b saatteen sonra olmazz ..
                          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Samet aybaba çok mu başarılı . ancak 7. olabildik zamanında , iyi futbolda oynamıyorduk zaten . Gönderdik gitti. Transfer yapacağına antrenör gönder. daha kolay.

Buyur burdan yak..
                            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• samt dönemindeki elindeki kadro ile şuan ki kadroyu bi karsı karsıya getir sonra başarısını degerlendir
                              Trabzonspor

Yorum

• SAKARYA HİZAYA GELİYOR

Kolombiyalı kaleci Martinez, için 1.5 milyon Euro ve Ahmet Şahini istediler...

Trabzonsporun Martinez taktiği işe yaramaya başladı. Sakaryaspor astronomik tabelinden geri adım atarken, Bordo-Mavili yönetim şartların oluşması halinde Toması satıp, Jeffersonu da kiralayıp, Martinezin transferini gerçekleştirmek istiyor...

TAKTİK İŞE YARIYOR

Trabzonspor yönetiminin Sakaryasporun Kolombiyalı file bekcisi Martinezin transferinde uyguladığı taktik işe yaramaya başladı. Teknik Direktör Ziya Doğanın yeni sezonda kadroda görmek istediği Marteniz için Trabzonspor yönetimi Sakaryaspor yönetimine 1 milyon euro ve Ahmet Şahini teklif ederken Sakaryaspor yönetimi astronomik bir fiyat isteyip görüşmeler tıkanmıştı. Trabzonspor yönetiminin "Martinez ile ilgilenmiyoruz" açıklamasından sonra Sakaryaspor yönetimi geri adım atıp, Bordo-Mavili yönetimden 1.5 milyon euro ve Ahmet Şahini istedi.

KABUL ETMEDİLER

Trabzonspor yönetimi ise Sakaryasporun bu teklifini kabul etmedi. Bordo-Mavili yönetim, Martineze henüz bir talipli çıkmadığını bu nedenle bu oyuncunun transferini kendi şartlarında gerçekleştirmekten başka bir şey düşünmüyor. Yabancı kontenjanı dolu olan Trabzonspor yönetimi, şartların oluşması halinde Tomas Junu eski takımına satıp, Jeffersonu da İstanbul Büyükşehir Belediyespora kiralayıp Kolombiyalı kaleci Martinezin transferini gerçekleştirmeyi planlıyor.
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X