İlk olarak keponoxia tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
umut oynuyor gökdeniz oynuyor marce oynuyor bunlar yedekmi oynuyordu hasan üçünüyle ferhat ne zaman aynı zamanda sahadaydı bi söylermisin sen umutu orta sahaya yerleştirerek benle dalga geçiosun galibaİlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam bak syzmek vardı marce vardı gökdeniz vardı umut vardı musampa vardı elinde 5 tane hücum adamı vardı o ne yaptı stoperden kırma ferhatla hüseyinle hasanla keceliyle orta saha kurdu darılma kızma birader ama sen bizle dalgamı geciyon ha ben yine demiyom tek suclu ziya yönetimde suclu ama ziya sütten cıkmıs ak kasık deil
Yorum
-
ben bu ziya bu geldiğinden beri harikalar yarattı demiyorum elinden geleni yapmaya çalıştı. bu adam bizde daha öncede çalışmadımı ozamanda bu zmanan değişen tek şey yönetim farkındaysan ben bu yönetim olmasaydı ziya daha başarılı olurdu diyorum sadeceİlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene savunması ilk yazdıma bak ne diyorum yönetimde yönetim deil hocada hoca deil diyorum ama asıl sen bana ziyayı savunuyosun
Yorum
-
ya kardes sen ya benle dalga geciyon yada hic mac izlemedin ya bu adamı savunmak icin yapmayın bunu ya demissinki umutu orta sahaya yerlestirdin diye ben sana takımda hücum oyuncularını dedim sen benle hala daha kafa buluyon neyse hemserim sana iyi geceler kendine iyi bakİlk olarak keponoxia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumut oynuyor gökdeniz oynuyor marce oynuyor bunlar yedekmi oynuyordu hasan üçünüyle ferhat ne zaman aynı zamanda sahadaydı bi söylermisin sen umutu orta sahaya yerleştirerek benle dalga geçiosun galiba!
Yorum
-
Trabzonspor'u son yıllarda çalıştıran en iyi teknik adam kimdir ?
Trabzonspor'da son 20 yıldır iki seneyi çıkarabilen kaç teknik adam vardır ?
ve
Trabzonspor her yıl düzenli olarak 2-3 iyi oyuncu kadrosuna katabiliyor mu ?
Trabzonspor'da zengin başkanların takıma kattığı ekstra değerler nelerdir ?En son Serdar A tarafından düzenlendi; 27.06.2007, 01:58.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'u son yıllarda çalıştıran en iyi teknik adam kimdir ?
Trabzonspor'da son 20 yıldır iki seneyi çıkarabilen kaç teknik adam vardır ?
ve
Trabzonspor her yıl düzenli olarak 2-3 iyi oyuncu kadrosuna katabiliyor mu ?
Trabzonspor'da zengin başkanların takıma kattığı ekstra değerler nelerdir ?
1-samet aybaba
2-20 yilda en az 20 teknik direktör degistirdik
3-katamiyoruz, kattiklarimiz hic bi ise yaramiyor
4-bisey kattiklari yok
Yorum
-
arkadaşlar bu fikrim yöneticiler tarafından silinirmi bilmiyorum ama sölemeden edmiyeceği hatırlarsınız tayyip bi zamanlar feneri sawunmuştu we farozda bu yüzden tayyip protesto edilmişti. tayyip başkan fener şampiyon. bundan sora neler oldu takımımız birden tepe taklak oldu gökdeniz şike skandalı daha bir sürü olay bir önceki sezon çok ii olan takım ne hallere geldi. daha sonra bildiğniz üzere tayyip erdoğanın adamı nuri geldi takımın başınaa tayyip trabzonsporu fener gibi himayesine almak istedi ama ne oldu arkadaşlar görüyorsunuz
Yorum
-
takımda hücum oyuncularını sayabilirsin tamam diğer saydıkarında sawunma ağırlıklı oyuncular bu oyuncular hepsi bir maçta beraber oynadımıİlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya kardes sen ya benle dalga geciyon yada hic mac izlemedin ya bu adamı savunmak icin yapmayın bunu ya demissinki umutu orta sahaya yerlestirdin diye ben sana takımda hücum oyuncularını dedim sen benle hala daha kafa buluyon neyse hemserim sana iyi geceler kendine iyi bak
Yorum
-
hemserim bak burda sana katılıyorumİlk olarak keponoxia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bu fikrim yöneticiler tarafından silinirmi bilmiyorum ama sölemeden edmiyeceği hatırlarsınız tayyip bi zamanlar feneri sawunmuştu we farozda bu yüzden tayyip protesto edilmişti. tayyip başkan fener şampiyon. bundan sora neler oldu takımımız birden tepe taklak oldu gökdeniz şike skandalı daha bir sürü olay bir önceki sezon çok ii olan takım ne hallere geldi. daha sonra bildiğniz üzere tayyip erdoğanın adamı nuri geldi takımın başınaa tayyip trabzonsporu fener gibi himayesine almak istedi ama ne oldu arkadaşlar görüyorsunuzEn son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 27.06.2007, 02:07.!
Yorum
-
oynadı kardes oynadı sakrya macı ersenın penaltı kacırdı ankaradaki ankaragücü macı stepin 85 attı golle 2_2 biten mac kayseri erciyes macı 1_0 yenik duruma düsmüstük sonra hasanı cıkarıp umutu almıstı oyunuİlk olarak keponoxia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımda hücum oyuncularını sayabilirsin tamam diğer saydıkarında sawunma ağırlıklı oyuncular bu oyuncular hepsi bir maçta beraber oynadımı!
Yorum
-
Bu başlığa yeterince uyarı yapılmıştır. Ciddiyetsiz, anlamsız, asılsız, gereksiz ve alaycı tüm iletiler silineceği gibi gönderen ceza alacaktır.
BİRAZ CİDDİYET!..
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadromuza kaleci, çok koşan bir sol kanat + 10 numara alırsak şampiyon oluruz...
Fener ruhunu kaybetti...
Gs Lincoln e yıllık 7 mil € veriyor...diğer oyuncuları mutlu etmeniz, oynamtmanız mümkün değil bu durumda...üstelik takımlarında Hakan Şükür, Necati, Hasan Şaş gibi fosiller de var ki bunlar huzuru bozarlar...
Beşiktaş ın bir daha şampiyon olabileceğine inanmıyorum...
Sizce geriye kim kalıyor ???

İşallah

Ama yinede bu yönetim ve T.D varken fazla ümitlenme derim...O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum