Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oni biliyuruk..
    Bizimki de hayal işte..
    Zaten alacak olsalar önce Riquelme'yi alırlardı..
    Ah ulan ah..
    Riquelme kahrından gideceğim yazık olacak bana!
    Niye öyle diyorsunki Riquelmeyi almak kolay olmiyabilir. Cünkü onun hem bonservisi var belki 10 milyon u bulabilir bide alicagi yüksek rakam.
    Ama Kanu da öyle bi problem yok. Suana kadar kimse ona talip olmadiysa hem bonservissiz hemde ucuza alinabilir yani.
    Ama bizim öynetim alamaz o baska bi olay.

Yorum

• Haydi Dkokaj'ı anladık diyelim, gerçi verirdin kiraya ama tabi hazırlık yapılmadığı için bedava salıvermek işine geliyor, haydi yabancı kontenjanı dedin 750bin € verdiğin adamı bıraktın ( Dile kolay geliyor 750bin € ), Murat Ocak'ı ne hakla bedelsiz bırakıyorsun? Yahu Ali Güzeldal gitti üstüne bir ton para gitti... Bunların hesabını kim soracak? Para bu ya Trabzonspor'a saygınız kalmadıyasa Milli Servet olarak değerlendirin bari
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• haber yok mu yine

Yorum

• .....trabzonu zamanında derleyıp toparlayan samety aybaba...rizenin başında...

...adam transferle alakalı diyorki....şişirme kadroyu azaltıp üç transferle ideal bir takım oluşturacağız....ve 7 oyuncu gönderildi......

...bizim ziya ne yapıyor...şişir babam şişir....ondan sonra takımın yarısını sene boyu yedek tut adamlara forma yuzu gösterme sonrada elden çıkarmaya bak....

.....ziya doğanın mantalitesi...kesinlikle uzun vadede başarı getirmez...

...adam takmış 5 6 oyuncuya nereye gitse peşinden götürüyor...takımı güreş takımına çevirip gidiyor....bugun ziya dogan kimi kazandırmış türk futboluna .....hiç kimseyi...
          deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
          ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
          ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• bu murat ocak olayını nerden duydunuz, kim söyledi, resmi bi açıklama var mı??çünkü ben hiç rastlamadım öyle bi habere...

Yorum

• Kanu istenirse alınır.
              Ona bir şey demedim.
              Karıştırdım galiba haklısın..
              Ama bence Riquelme bir yıllığına kiralanabilir.
              Beklediğimiz şampiyonluğu bu takıma tek başına getirebilecek oyuncular içinde en ekonomik olanlardan biri bence.
              Riquelme bize özlediğimiz ve çok büyük bir şevk ile beklediğimiz şampiyonluğu getirir..
              O moral ile gaza gelir ve yine fırtınalı günlre döneriz evelallah.
              Biizm en büyük eksiğimiz şu an inanç bence.
              Taraftar bıktığı için artık beklentisi kalmadı.
              Bir şampiyonluk her şeyi çözer.
              Yarını da kurtarabilir.
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• ...arkadaşlar...ziyanın şuan ki takımla ..ve yapılacak olası bır ıkı transferle....seneye nasıl bir kadro kuracağını tahmın edebilıyormusunuz ...ben kaç gündür düşünüyorum ama hala çözemedim.....

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ...arkadaşlar...ziyanın şuan ki takımla ..ve yapılacak olası bır ıkı transferle....seneye nasıl bir kadro kuracağını tahmın edebilıyormusunuz ...ben kaç gündür düşünüyorum ama hala çözemedim.....
                  geçen seneki kadronun aynısını kuracak nede olsa ikinci yarının lideriydik ya
                  Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Muhalifler mahkemeye gidiyor
                    A.A. 26 Haziran 2007 Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu'nda, seçim maddesinin gündeme alınması yönündeki önergenin reddedilmesi nedeniyle, muhalif grubun mahkemeye gitmeye hazırlandığı öğrenildi.

Seçim maddesinin genel kurul gündemine alınması yönünde önerge veren grupta yer alan bazı isimler, 80 delegenin imzasına karşın, seçim maddesinin oylamaya dahi gerek görülmeden gündeme alınmayacağının açıklanmasının, Futbol Federasyonu Yasası'na ve Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na aykırı olduğunu savunarak, “Önerge FIFA ve UEFA talimatlarına aykırı diye gündeme alınmıyorsa, bu durum genel kurulun iptalini gerektirir. Oylama yapılmadan önerge reddedildi. Bu yüzden genel kurul kadük kaldı” dediler.

Muhalifler ayrıca Divan Başkanlığı oylamasında da sonucun 126'ya 90 olarak açıklandığını belirterek, “Oyların toplamı 216 yapıyor. Fakat genel kurula katılan delege sayısı 200. Bu durumun sebebi de görevlilere dahi oy kullandırılmış olmasıdır” iddiasında bulundular.

Genel kurul gündemine seçim maddesinin alınmamasını “skandal” olarak değerlendiren muhalif grup, konuyla ilgili olarak mahkemeye başvuracağını bildirdi.

Fedarasyonda cok sorun var.
                    Korkarim yabanci oyuncular hakkindaki karari bu haftada veremezler
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu murat ocak olayını nerden duydunuz, kim söyledi, resmi bi açıklama var mı??çünkü ben hiç rastlamadım öyle bi habere...

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kanu istenirse alınır.
                        Ona bir şey demedim.
                        Karıştırdım galiba haklısın..
                        Ama bence Riquelme bir yıllığına kiralanabilir.
                        Beklediğimiz şampiyonluğu bu takıma tek başına getirebilecek oyuncular içinde en ekonomik olanlardan biri bence.
                        Riquelme bize özlediğimiz ve çok büyük bir şevk ile beklediğimiz şampiyonluğu getirir..
                        O moral ile gaza gelir ve yine fırtınalı günlre döneriz evelallah.
                        Biizm en büyük eksiğimiz şu an inanç bence.
                        Taraftar bıktığı için artık beklentisi kalmadı.
                        Bir şampiyonluk her şeyi çözer.
                        Yarını da kurtarabilir.
                        ...dostum rıquelme için söylediklerinin hepsine katılıyorum bu takımı mşampiyon yapar....ama baksana yönetim ısrarla yıldız almayacagız diyor....riquelme lincon u 5 le çarpar 2 ye böler.....nasıl alacaklar.....

.....benim asıl anlamadığım......geçen yıl başakan olmak için yıldız sözü verirken yıldızlar geliyorduda nitekim geldi.(marcelinho)....şimdi niye gelmiyor....biz görmeden trabzon alt üst oldu da virane bir şehirmi kaldı ...adam buraya top oynamaya gelecek hayatını geri kalan kısmını burda geçirmeyecekki...basacaksın parayı getireceksin.....

...beyfendi paracıklarına kıyamıyor...sonrada yok yıldızlar alışamıyor.falan filan.....adama sorarlar dünyanın sayılı yıuldızları neden katara falan gidiyor...arap takımları şampiyonlar ligine gidiyorda bizmi görmüyoz....para işte ...başka bişey değil....para......ben inanıyorumki...başkan da riquelmeyi getirecek para fazlasıyla var ama eli cebine gitmiyor...

Yorum

• İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          geçen seneki kadronun aynısını kuracak nede olsa ikinci yarının lideriydik ya
                          ...bende ondan korkuyom ya ....onun için bi türlü kafamda kadro kuramıyom....

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ...bende ondan korkuyom ya ....onun için bi türlü kafamda kadro kuramıyom....
                            Kadro kurmak icin daha erken. Hayatta baska seyler de var. Git biraz eglen
                            Yine Yeni Yeniden

Yorum

• İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kadro kurmak icin daha erken. Hayatta baska seyler de var. Git biraz eglen

ziyanın yaptıgı gibi her resminde sırıtıyor hiç dert etmiyor
                              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Offf Off..... halidaha transfer yok yarindan umutluyum..
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X