Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak okan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Saviola bonservisi elinde olan oyuncu hadi alalım
    Bonservisi elinde olsun da çamurdan olsun di mi
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Onun Bonservisi Elinde, bunun Bonservisi cebinde, Şunun Bonservisi Bavulunda, Gelin mi alıyoruz kardeşim? Kaldı ki ona bile bonservis veriyoruz bazen. Parayı çarçur edip gereksiz adamlar alacağına, bir tane adam alaydınız, tam alaydınız.

Yorum

• bizimki ama hep çamurdan

Yorum

• arkadaslar saviola bos hayal olur cünkü saviolanin türkiyeye gelicegini hic tahmin etmiyorum gelirsede ts ye gelmez ne yazikki.
          Saviolanin alacagi yillik en azi 2 yada 3 miloyn dur.

Yorum

• ...orkun(aykut)...

...song... ...ismail Bouzid... ...thomas(servet)... ...volkan Yaman...

...sabrİ... ...linderoth... ...arda...

...lincoln...

...Ümİt Karan... ...necatİ(h.ŞÜkÜr-h.kabze)...

Vallahİ Adamlara Ezİk Dİyoruz Da Boyle EzİklİĞe Bİzİm YÖnetİcİler Kurban Olsun. Adamlarin 100 Mİlyon Dolar Borcu Var Kurduklari Takima Bak...
            İmrenmemek Elde DeĞİl... Bİ De Hala Bİrezİlya Dan Bİr Forvet , Rhomedall Ve Kayserİden GÖkhan Topuz İÇİn Saldiriyorlar...

Yorum

• saviolamı bence beni cagırsınlar ben bedava oynarım ekmek su yeter daha ne ıstıyorlar hem ben cok ıyı oyun kurarım :s
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Murat Ocak,ibb'ye bedelsiz olarak verildiyse taraftarın, yönetime ve başkana edeceği her türlü hakaret meşrudur destekliyorum.
                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şimdide hasagiçi istiyorlarmış ula hasagiç kim yaaa? kaç maçını hatırlııyorsunuz onun? ligde ne yapmış? kaç gol kurtarmış yazıklar olsun beee hiç almayın daha iyi

Hasagiç febe ile anlaşmış.Artık onunla anlaşılma tehlikesi yok senin anlayacağın.Ama bu kezde '' Bi Hasagiç'i de alamadanız'' diye üzülmek yok ona göre...
                  Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                  Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                  Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• bizim paramız yokk

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Murat Ocak,ibb'ye bedelsiz olarak verildiyse taraftarın, yönetime ve başkana edeceği her türlü hakaret meşrudur destekliyorum.

Peki onu takıma almayan ZD'ye ne yapabileceğimizide bize söylesende bizde düşünmek zorunda kalmasak.
                      Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                      Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                      Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Peki onu takıma almayan ZD'ye ne yapabileceğimizide bize söylesende bizde düşünmek zorunda kalmasak.
                        Her şeyi benden beklemeyin
                        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• acızzz bızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz acccccccccccccccccccccccccccccccc kulubun parasını carcur etmeyeceklermıs dahane turk futboluna katkıda bulunuyorlar 2. lıgtakımlarına dunyanın parasını sayıp kalkınırıyorlar turk futbolunu bızım gorevımızde bu trabzonspor olarak
                          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• bence transfer için güney amerika kupası nı beklemek gerekiyor. bu gece başlıyor. bir iki tane iyi futbolcu bulunabilir. ancak sadece kupadaki oyununa bakılarak futbolcu alınmaması gerekir. ligdeki performansı da iiyse güzel bi transfer olur diyorum. tabii bizim yöneticiler de benim gibi düşünüyorsalar!

Yorum

• bişeyler yapmak lazım yoksa kafayı yiyecez

Yorum

• Fotomaç yazarlarının tüm yazıları burada. - Fotomaç

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X