Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hoca gergin ...gerginliği etrafada yansıyor....transferler bir an önce yapılırsa belki biraz güveni yerine gelir...böylece karizma yapıcam diye hem antipatik hem komik olma gibi bir garabet durumdan kurtulur ........
    sürekli saçmalayan bi adamla transferler ne kadar sağlıklı yapılacak abi??
    sola transfer gerekirken stoper peşinde koşuyordu..

hatta tüm istedikleri alınsa ne değişecek??
    şampiyon mu olacağız???

yapmayın abi biraz gerçekçi olalım.
    ziya ile şampiyonluk??

istediği her adam bu kadar alınan, bu kadar para harcatılan 2. bir Trabzonspor t.direktörü var mı???

Yorum

• evet abi antalyali cocuk.. 1 milyon euro arti fevzi elmaz...benim anlamadigim bu kadar parayi nerden aliyorlar...bunuda diyelim gs cok büyük oynuyor son sansi basari gelmezse bu sezon batarlar..

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ziya doğan istifa etmez.
        kendini kovdurmak için kendi olması yeterli zaten.. ekstra gayrete gerek yok..
        yönetim sabırlı çıktı demek ki.. yoksa ziya ya bu kadar dayanılmaz.

ziya trabzonspor için değil kendi için ölüm kalım savaşı veriyor.

durmadan kafasındaki gerekli isim sayısı değişen, hatta kafasındaki isimleri getirtip 20000km yoldan sonra vazgeçen bi adam trabzonspor için ölüm kalım savaşı vermesinin zaten bir faydası olmaz.
        Sizde anlama zorlugu oldugunu sanmiyorum, Z. Doganin ölüm kalimi Trabzonsporun ba$arisina baglidir. Birde $unu bilmenizi isterim; Trabzonspor ve $u anki yönetim Ziya Dogandan ilerde deyildir.
        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sizde anlama zorlugu oldugunu sanmiyorum, Z. Doganin ölüm kalimi Trabzonsporun ba$arisina baglidir. Birde $unu bilmenizi isterim; Trabzonspor ve $u anki yönetim Ziya Dogandan ilerde deyildir.
          haklisin ...gecen seneden aklimda kalan ..almanya kampina geldikleri zaman lazaroniye sorduk hoca mossoro ve wagner nerde..adamin bize cevapi...nuriii nuriii....kampin bitmesinede az kalmisdi...simdi hazirlik dönemi bitiyor sen adama son saniyede oyuncu aliyorsun sonrada al oynat diyorsun ..nasil basarili olacak o adam ?

Yorum

• Cesar Delgado

Cruz Azul takımında oynuyo Arjantinli 25 yaşında forvet

işte bazı videoları:

http://www.youtube.com/watch?v=124iU...related&search=

videonun altındaki yorumlar bölümünde fb,gs ve bjk 3 kız kardeşler bu oyuncu için laf yarışına girmişler çok komik bi bakın....

bu oyuncunun menajerine göre transfer önceliği Türkiyede:

En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 24.06.2007, 01:53.

Yorum

• anlatmaya çalıştığımı tam anlatamamışım..
              ziyanın kendi kariyerini kurtarması için yeter başarı ile trabzonsporu kurtarması için yeter başarı aynı değil.

trabzonspor yönetimi ziyadan çok ilerdedir.
              ama sadece ziyadan..
              çünkü futbol için ziyanın bulunduğu yerden daha gerisi yok.

Yorum

• hocanın mütemadiyen saçmaladığı cümlesinde hemfikiriz ..lakin bazı arkadaşlar saçmalama yarışmasında hocadan aşağı kalmama gayreti takdir edilesi sayın başkanı nedense hep muaf tutmaktalar ...( seni kasdetmiyorum)....15 haziranda transfer bitecek diyor bir yönetici ....3 büyüklerden oyuncu transfer ettik diyor başka bir yönetici ...ferhatın futbolundaki gelişme hoca oyuncu dialoğunun meyvesidir diyor sayın başkan ......eee neticede de hoca saçmalıyor ...ben çözemedim tavukmu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan ..bildiğim bişey varki ; horoz biz değiliz ....
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

anlatmaya çalıştığımı tam anlatamamışım..
                  ziyanın kendi kariyerini kurtarması için yeter başarı ile trabzonsporu kurtarması için yeter başarı aynı değil.

trabzonspor yönetimi ziyadan çok ilerdedir.
                  ama sadece ziyadan..
                  çünkü futbol için ziyanın bulunduğu yerden daha gerisi yok.
                  Sizin i$iniz gercekten cok zor, hem Trabzonspor taraftari olacaksin hemde az zekali bir hocaya tahammül edeceksin, in$allah sezon sonuna kadar beyninizde bir hasar meydana gelmez.
                  En son salihismet tarafından düzenlendi; 24.06.2007, 02:00.

Yorum

• yönetimin beceriksizliği, iş bilmezliği vs.vs.vs. zaten delilli ispatlı...
                    hatta ziyaya hala tahammülleri bile benim için yeterli saçmalık sebebi..

sadece ziya konusunda yönetim 1 adım önde..

yoksa olması gereken, ideale yakın bir yönetimi baz alırsak bizim yönetim çooook çok geride.

Yorum

Sizin i$iniz gercekten cok zor, hem Trabzonspor taraftari olacaksin hemde ......... bir hocaya tahammül edeceksin, in$allah sezon sonuna kadar beyninizde bir hasar meydana gelmez.

mevzu ben değilim.
                      tartıştığımız şey orttada iken mevzuyu bana çevirmek konusunda bazı arkadaşlardan geri kalmadığınız için tebrik ediyorum....

merak buyurmayın, ben beynimi ziya virüsünden koruyabilirim..

bu arada ziyaya atfen yazılan sıfat ceza sebebidir.. ben daha yeni yedim isterseniz editleyin..
                      En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 24.06.2007, 02:05.

Yorum

mevzu ben değilim.
                        tartıştığımız şey orttada iken mevzuyu bana çevirmek konusunda bazı arkadaşlardan geri kalmadığınız için tebrik ediyorum....

merak buyurmayın, ben beynimi ziya virüsünden koruyabilirim..

bu arada ziyaya atfen yazılan sıfat ceza sebebidir.. ben daha yeni yedim isterseniz editleyin..
                        Kendinizi o virüsden koruyabiliyorsaniz cok iyi, buna sevindim.
                        Bu yönetimi secenler bunlari ne icin sectiler, cok iyi futbolu bildikleri icin mi, yoksa parali olduklari icin mi? Bence asil secilmeleri parali olduklari icindi. $imdi ba$kan diyorki ben bu hocayla yola devam edecegim, ve büyük paralar harcayip transfer yapacak paramiz yok. Parasi oldugu icin bu ba$kana oy verenler, ona $öyle diyebilirler mi? Biz sana zengin oldugun icin oy verdik, ya para verip transfer yapacaksin yada in ordan a$agiya, belki bunu diyebilirler, fakat onu oradan indirmek icin ellerinde bir yaptirimlari var mi?

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cesar Delgado

Cruz Azul takımında oynuyo Arjantinli 25 yaşında forvet

işte bazı videoları:

http://www.youtube.com/watch?v=124iU...related&search=

videonun altındaki yorumlar bölümünde fb,gs ve bjk 3 kız kardeşler bu oyuncu için laf yarışına girmişler çok komik bi bakın....

bu oyuncunun menajerine göre transfer önceliği Türkiyede:

http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=249269

videolara bakılırsa bu adam dehşet bişe..
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Serhat Akın'ın sözleşmesiyle ilgili haberi olan var mı ?
                            Bazı kaynaklarda serbest görünüyor. Alınabilecek , alındığında faydalı olabilecek bir oyuncu.

Yorum

Kendinizi o virüsden koruyabiliyorsaniz cok iyi, buna sevindim.
                              Bu yönetimi secenler bunlari ne icin sectiler, cok iyi futbolu bildikleri icin mi, yoksa parali olduklari icin mi? Bence asil secilmeleri parali olduklari icindi. $imdi ba$kan diyorki ben bu hocayla yola devam edecegim, ve büyük paralar harcayip transfer yapacak paramiz yok. Parasi oldugu icin bu ba$kana oy verenler, ona $öyle diyebilirler mi? Biz sana zengin oldugun icin oy verdik, ya para verip transfer yapacaksin yada in ordan a$agiya, belki bunu diyebilirler, fakat onu oradan indirmek icin ellerinde bir yaptirimlari var mi?

onu oradan indirmek için tek yaptırım kongredir.
                              olması gereken de zaten budur.
                              ha kongrenin erkene alınması için üyeler toplanıp belli sayıda imza toplayabilir.
                              tüzüğü tam bilmiyorum ama olağanüstü kongre için belli sayıda üyenin imzası gerekliliği genelde vardır.

patronun kovulması ile çalışanın kovulması arasında fark olması kadar doğal birşey yok.
                              biri oyla seçilerek gelmiş, diğeri oraya atanmış...
                              seçilen seçimle gider, atanan da aynı yolla kovulur.

ben yönetimi beğenen biri değilim.
                              hatta bu yüzden defalarca münakaşa etmişliğim de mevcuttur.
                              ama konu ziya doğan olursa mukayese edeceğim kimse yok..

bugün insanlığı ile dahi oraya giden taraftarımızı bezdirecek kadar alt seviyede bulunan, t.direktör beceriksizliğini her fırsatta sergileyen, eleştirenlere herkes işini yapsın diyecek kadar dar kafalı bi adamı kimse ile mukayese etmem..

Yorum

• halen lavezzi deyip duruyor millet yahu para yok para nasıl alacaz lavezziyi lavezzi nin lav ını alırız belkide lezzi sini nasıl alırız bilmiyorum yahu bide alırlarsa başkana söylediklerimin hepsini geri alacam söz )

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X