cavat kol du heralde yanılmıyorsam
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sayın kongre üyelerinden rica ediyorum sayın başkanın ivedilikle asli işine dönmesini sağlasınlar ..zira aksi takdirde TRABZONSPOR hangi hocayı getirirse getirsin onlarda futbolu unutacak ..hemde alınan ihaleler maazallah yetişmeycek ......İlk olarak tkilic1961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayın yönetimden rica ediyorum öncelikle ziyan kovulup yerine en kalitesinden teknik direktör transfer etsinler.Aksi taktirde ne kadar futbolcu transfer edersek edelim bu adamın elinde futbolu unutacaklar.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
orta saha ?? hayır bana görede gerek yok ceyun varken ama .....benim anladığım artık ziya hoca oğlunu kaybetmiş baba ....ceyhunda kuyruğunu kaybetmiş yılan....hikayeyi biliyorsunuzdur ....İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiki kişinin bildiği sır değildir
az kalmış transferlerin bitmesine, bu akşam telefon açtığımda aynen böyle dendi bana. iyi geceler arkadaşlar, hepimize sabırlıklar dilerim.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
istifa etti diye biliyorumİlk olarak saaalih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkdaslar meragımı mazur gorun sevgili basın sözcümüz Zeyyat Kafkas bey neredeler gorunmuyo ortalarda!
Yorum
-
bobadilla ..................İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir kaleci yarın gelecek diyodu nuri baskan haber61 de ama digeri kim bilmiyorum walla ama alfonso alves olabilirÖnce TRABZONSPOR
Yorum
-
İş üstündeİlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestichus'u özledim yahu. Nerede bu adam?
1 haftaya kalmaz gelir herhalde Buenos Aires maceralarını anlatır bize
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum