Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cavat kol du heralde yanılmıyorsam

Yorum

• transfer yok yine yarın pazar bise olmaz insallah pazartesi hem ziya kovulur hemde yönetim akıllı transfer yapar
      !

Yorum

• ya arkdaslar meragımı mazur gorun sevgili basın sözcümüz Zeyyat Kafkas bey neredeler gorunmuyo ortalarda

Yorum

• Sayın yönetimden rica ediyorum öncelikle ziyan kovulup yerine en kalitesinden teknik direktör transfer etsinler.Aksi taktirde ne kadar futbolcu transfer edersek edelim bu adamın elinde futbolu unutacaklar.

Yorum

• İlk olarak tkilic1961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sayın yönetimden rica ediyorum öncelikle ziyan kovulup yerine en kalitesinden teknik direktör transfer etsinler.Aksi taktirde ne kadar futbolcu transfer edersek edelim bu adamın elinde futbolu unutacaklar.
            sayın kongre üyelerinden rica ediyorum sayın başkanın ivedilikle asli işine dönmesini sağlasınlar ..zira aksi takdirde TRABZONSPOR hangi hocayı getirirse getirsin onlarda futbolu unutacak ..hemde alınan ihaleler maazallah yetişmeycek ......
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• iki kişinin bildiği sır değildir
              az kalmış transferlerin bitmesine, bu akşam telefon açtığımda aynen böyle dendi bana. iyi geceler arkadaşlar, hepimize sabırlıklar dilerim.
              ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                iki kişinin bildiği sır değildir
                az kalmış transferlerin bitmesine, bu akşam telefon açtığımda aynen böyle dendi bana. iyi geceler arkadaşlar, hepimize sabırlıklar dilerim.
                orta saha ?? hayır bana görede gerek yok ceyun varken ama .....benim anladığım artık ziya hoca oğlunu kaybetmiş baba ....ceyhunda kuyruğunu kaybetmiş yılan....hikayeyi biliyorsunuzdur ....
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• bir kaleci yarın gelecek diyodu nuri baskan haber61 de ama digeri kim bilmiyorum walla ama alfonso alves olabilir
                  !

Yorum

• İlk olarak saaalih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya arkdaslar meragımı mazur gorun sevgili basın sözcümüz Zeyyat Kafkas bey neredeler gorunmuyo ortalarda
                    istifa etti diye biliyorum
                    !

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bir kaleci yarın gelecek diyodu nuri baskan haber61 de ama digeri kim bilmiyorum walla ama alfonso alves olabilir
                      bobadilla ..................
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• stichus'u özledim yahu. Nerede bu adam?
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• transfer kovalıyor, sizler için. gelince transfer maceralarını anlatır artık
                          ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

• ziya ne alemde kampçılar???
                            yönetim-hoca gerginliği falan lafları gezmeye başladı..

transferde en sonunda bi kaleci alınacak..

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              stichus'u özledim yahu. Nerede bu adam?
                              İş üstünde 1 haftaya kalmaz gelir herhalde Buenos Aires maceralarını anlatır bize

Yorum

• stichus transferi üstlendiyse ben umutlanırım o zaman bak Bizim kel sonlarını Musampa'ya döndermezse tabi..
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X