Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://www.maxfutbol.com/finalin-adi...juniors-gremio Alt taki yorumu okuyun tabii dedigin dogruysa..

abi yeter yaa öldük gülmekten daaa
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @TS-KİNGS

Madem Dubaidesin Okocha nasıl oynuyo oralarda biliyomusun?
      Okocha Katar'da oynuyor BAE'de değil. Ancak Al Jazeera'nın spor kanallarından birkaç maçını izledim. İzlediğim bir maçta frikikten gol attı. Genelde koşmuyor, arada bir güzel pas atıyor. Ama bu bölgede futbolun kalitesi o kadar düşük ki bir maçı baştan sona izlemek pek mümkün olmuyor. Yanlız BAE'de Al Wasl'da oynayan İsmail Matar var, büyük bir ihtimalle bu sene İran'a gidiyor. Tek yetenekli oyuncu o. Ama o da daha çok Ömer Rıza'nın iyi versiyonu sayılır...
      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
      You'll Never Walk Alone...
      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        koptum koptum

Yorum

• Kluivert

Kluivert ve Hasselbainkinde sözleşmeleri bitmiş.....

Bide Lyonda oynayan Maloudanın kardeşi var onunda sözleşmesi bitmiş o da Sol Bekte oynuyo hiç diilse o alınsın belki abisi gibi olur ilerde
          En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 23.06.2007, 23:07.

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar ..bu gün geredede idik bmn istanbul ve ankara olarak ..ordan transfer haberi yok ..hoca mütemadiyen telefonda konuşuyor ....başka haberler var elbette ve iyi olmayan haberler onlarında yeri bu başlık değil ...ama ey ahali VALLAHİ iyi değil BİLLAHİ iyi değil gördüklerimiz duyduklarımız........
            kısaca özetleseniz ya da hangi başlıkda yazıyorsanız bilgi verir misiniz?
            Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
            You'll Never Walk Alone...
            https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

Kluivert

Bide Lyonda oynayan Maloudanın kardeşi var onunda sözleşmesi bitmiş o da Sol Bekte oynuyo hiç diilse o alınsın belki abisi gibi olur ilerde

abisine benzerse hiç şansı yok takımda..soruyorum sana!ne haddine onun uzaktan gol atmak,güzel ortalar yapmak,iyi adam geçmek..

Yorum

• LÜtfen Uyanin Artik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Arkadaslar! herkes icini bosaltmak icin yaziyor. Ama bir gercek var ki, artik EYLEM zamani geldi, geciyor. Artik ben bunlarin uydurdugu onca yalandan biktim, usandim. Adam diyor ki, Baskan oldugumdan beri istedigim, planladigim seylerin %50 ini gerceklestirdim. Ortada tek bir proje yok. Trabzonspor`u tercih edilen kulüp haline getirdik. Ve en son Trabzonspor üzerinde Kara bulutlar dolasiyor. Bu söylemlerden anlasilmiyor mu, bunlarin niye basa geldigi. Bircogumuz, bunlar nasil olsa Aralik`ta gidecek, gibi bir düsünce var. Evet bunlar gidecek, ama benim Trabzonspor`umu en az 5 yil geri götürerek. Ondan sonra gelecek Yönetiminde bunlardan cok daha iyi olacagini düsünmüyorum. Cünkü bunlar, bu kadar tepkiye ragmen hala takimin basindaysalar, bunlari belli bir güc odagi orada tutuyor.

Bu takim 3 tane Yönetim degistirerekte Sampiyonluga oynadi. O yüzden ne kadar erken davranirsak, o kadar iyi. Belki transfer yapamayiz. Ama en azindan bu seneyi kaybederiz. Buradan herkese sesleniyorum. Aslinda bunun icin bir baslik acmam lazim.

LÜTFEN UYANIN ARTIK!!!
                TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

arkadaşlar ..bu gün geredede idik bmn istanbul ve ankara olarak ..ordan transfer haberi yok ..hoca mütemadiyen telefonda konuşuyor ....başka haberler var elbette ve iyi olmayan haberler onlarında yeri bu başlık değil ...ama ey ahali VALLAHİ iyi değil BİLLAHİ iyi değil gördüklerimiz duyduklarımız........
                  ee abi böyle olmaz ki ama.Biraz konulara açıklık getirsek

Yorum

abi çatlatma bizi de söyle yaa..

Yorum

• alfonso alvesle, saviolanın işi bitti

Yorum

• bişey duyupda saklıyosanız ayıp walla

Yorum

• gese:lincoln,linderoth,volkan,orkun,gökhan ünal?,bouzid,rommedahl?,servet
                          febe:roberto carlos,marciano?,ali bilgin,colin kazım,wederson
                          bjk:rüştü,mehmet yozgatlı,hasan kabze?,tello,

biz de serkan adnan jabi yi aldık ne büyük külubüz dimi çıldıracam ya!!
                          Bordomavi.net

Yorum

• afedersiniz beyler

dışarı çıkmıştım ... kısaca hatta çok kısaca özetleyeyim ..TRABZONSPOR futbolcusu hocasından şikayetçi ...TRABZONSPOR hocası TRABZONSPOR medyasından şikayetçi ....TRABZONSPOR medyası hocasından şikayetçi ..TS un hocası bmn den şikayetçi ...örnek olay fotoğraf çekimi için yardımcı hocayla konuşuyor hocam 5 dakika içinde çekilip çıkacaklar ( antrenman öncesi ) hoca; işime karışma demedimmi sana toplu fotoğraf yok ..sahaya girerken çekselerdi ......ardından ortam gerilir ..taraftar sesini yükseltir ..TRABZONSPOR menejeri hocaya seslenir arayı bulmak için ziya ziya ... hocanın tepkisi aynen şudur sol elinin tersiyle GİT BAŞIMDAN işareti ...menejer malum trabzon futbolunun ağabeyi necmi perekli ..neticede hoca birden karar değiştirir ve gelsinler der ......yorum size kalmış ....bu arada fatih akyel iyi biri değil kabul ama bu gün duyduklarımıza göre haklı yani bir kamp düşünün kimse içten gülmüyor herkes gergin ......eyvallah
                            bu kadar
                            hayal kırkılığı olmamıştır umarım çok extra haber bekliyosanız...
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Kluivert

Tek tek söylemeye gerek yok , burada linki var isteyen baksın

Claus Jensen
                              Dalmat
                              Biscan
                              Gresko
                              Babangida'da bu listede...

Yorum

• Albayrak'tan transfer açıklaması...23 Haziran 2007 18:45

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Paraguay Milli Takım kalecisi Aldo Bobadilla yarın İstanbul'a gelerek Başkan Nuri Albayrak ile bir araya gelecek.
                                Başkan Albayrak'ın futbolcuyla olan ufak pürüzleri halledip, kesin anlaşma sağlaması bekleniyor.

"BOBADİLLA İLE ANLAŞIRIZ"
                                Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, kaleci arayışlarında sona yaklaştı. Sakaryaspor'a Martinez için son teklifini yapan ve olumsuz yanıt olan bordo - mavililer, Paraguay Milli Takımının tecrübeli 31 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Aldo Bobadilla ile prensip anlaşmasına vardı.

Geçtiğimiz sezon Boca Juniors takımında forma giyen Bobadilla' nın bonservisi elinde bulunuyor.

Yarın İstanbul' a gelecek olan Bobadilla, Başkan Nuri Albayrak ile bir araya gelecek ve transferi ile ilgili son detayları konuşacak. Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Başer' in yakından takip ettiği Bobadilla' nın transferine Teknik Direktör Ziya Doğan' ın da onay verdiği öğrenildi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Martinez için Sakaryaspor kulubüne son teklifi sunduklarını ifade ederek, "Ancak Sakaryaspor kulübü çok yüksek bir fiyatta kalmayı tercih etti.
                                Artık bu transferi kapattık. Ve Bobadilla ile görüşmelerimiz oldu. Bu futbolcu ile prensipte anlaşmaya vardık. Paraguaylı kaleci yarın İstanbul' a gelerek Başkan Nuri Albayrak ve yönetim kurulundaki arkadaşımız Abdullah Başer ile bir araya gelecek. Bu transferin kesin olarak sonlanacağına inanıyoruz
                                " dedi.

Trabzonspor yönetiminin bonservisi elinde olan Bobadilla' ya 900 bin dolar vermeyi planladığı öğrenildi.

"SOL KANATA TRANSFER LAZIM"
                                Sol kanat için arayışlarının sürdüğünü söyleyen Başkan Yardımcısı Baturoğlu, "Hocamızın belirlediği isimler var. Bu isimler üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Sol kanata takviyeye ihtiyaç duyduğumuz bir gerçek. Şu anda yabancı transferi yapmak için Futbol Federasyonu' nun alacağı kararı bekliyoruz. Kadroyu şişirmek amaçlı transfer değil, oynayabilecek futbolcular almaya çalışıyoruz. Menajerler aracılığı ile kulübümüze önerilen bir çok futbolcu var. Biz bunların yerine kendi tercih ettiğimiz futbolcuları kadromuza katmak istiyoruz.

Yabancı futbolcularımızdan Musampa' ya İspanya' dan teklifler var. Musampa' nın bonservisine 300 bin dolar vermiştik. O seviyede kendisine gelen teklifler var, ancak sol kanata transfer yapmadığımız sürece bu futbolcuyu satmayı düşünmüyoruz. Yine de Musampa hakkında son kararı Ziya Doğan verecek. Tomas Jun'a ise ülkesinin takımı Sparta Prag talip. Bu futbolcunun da orada kalma ihtimali oldukça yüksek. Jefferson konusunda ise şu ana kadar yaşanan fazla bir gelişme yok" diye konuştu.

KAZAN HÜSEYİN'DE ISRARCI
                                Trabzonspor' un tecrübeli kaptanı Hüseyin' i renklerine katmak için girişimlerini sürdüren Rusya' nın Rubin Kazan takımı kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor. Yönetimin, "Kendi özdeğerlerimizi satmayacağız" diye açıklama yapmasına karşın, gelen cazip teklif karşılığında Hüseyin' i gönderebileceği belirtildi. Rus kulübünün Hüseyin' in bonservisi için Trabzonspor kulübüne 3 Milyon Euro, kendisine ise yıllık 2 milyon 200 bin Euro önerdiği belirtildi.

Trabzonspor yönetimi ise kendilerine şu ana kadar böyle bir teklifin gelmediğini belirtirken, Hüseyin' in Avrupa' da oynamaya sıcak baktığı öğrenildi.

Tecrübeli futbolcu daha önce yaptığı açıklamada, "Her futbolcu gibi benim de hayallerimi Avrupa' da futbol oynamak süslüyor. İyi bir teklif gelirse kulübümün çıkarları doğrultusunda gitmeyi düşünürüm" diye açıklama yapmıştı. Yönetimin bu futbolcu hakkında son kararı Teknik Direktör Ziya Doğan' a danışarak vermesi bekleniyor.
                                GUZEL GOREN GUZEL DUSUNUR. GUZEL DUSUNEN HAYATINDAN LEZZET ALIR. ( B.S.N)

( munzevil)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X