Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pekossbill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Konyaspor, Değirmenderespor'dan Can Parlayan ile ön sözleşme imzaladı. Konyaspor Kulübünden yapılan açıklamada, transfer çalışmaları çerçevesinde Türkiye 3. Futbol Ligi ekiplerinden Değirmenderespor'da forma giyen genç oyuncu Can Parlayan ile ön sözleşme imzalandığı belirtildi.
    Can nasıl olurda bonservisiyle Konyaspor'a gider. Olacak iş değil.

Ben transfer filan istemiyorum. Şu gözümüzün önündeki gençleri elimizden kaçırmayalım yeter.

Bu gençleri görmeyip verimsiz oyuncularda ısrar etmek, paramız yok diyen bir klüp için en büyük israftır.
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 22.06.2007, 21:20.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Can nasıl olurda bonservisiyle Konyaspor'a gider. Olacak iş değil.

Ben transfer filan istemiyorum. Şu gençlerimizi elimizden kaçırmayalım yeter.

Bu gençlere görmeyip verimsiz oyuncularda ısrar etmek, paramız yok diyen bir klüp için en büyük israftır.
      sebattaki ibrahimin kardeşimi ?

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Doğan’ın son gözdesi Mehmet Çakır!

Serkan Balcı, Jabi ve Adnan’ın ardından 3 yeni oyuncu daha isteyen Trabzonspor Teknik Direktörü, Mehmet Çakır ve Martinez için bastırıyor.

Intertoto Kupası için yeni sezon hazırlıklarına erken start veren Trabzonspor’da, Teknik Direktör Ziya Doğan dilinin altındaki baklayı çıkardı. Önceki gün yönetimle yaptığı toplantıda, kaleye, savunmaya, forvet arkasına ve hücum hattına takviye isteyen tecrübeli hoca, Gençlerbirliği’nin yıldızı Mehmet Çakır’a ihtiyacı olduğunu söyledi.

YÖNETİM ŞAŞKINA DÖNDÜ

Kale için de Martinez’de ısrarlı olan tecrübeli çalıştırıcı, bu transferin en geç Haziran ayı sonuna kadar yetiştirilmesini talep etti. Ancak, Doğan’ın bu tavrı, yönetim içinde sıkıntı yarattı. Sezon sonunda “3 oyuncu bana yeter” diyen tecrübeli hocanın, Serkan, Jabi ve Adnan’dan sonra 4 oyuncu daha talep etmesi yönetimi şaşkına çevirdi.

Yönetimin yabancı bir oyun kurucu getirecegi yok en azından Mehmet Cakırı alsalar Genclerden
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Canı da mı vermişler konyaya bravo o adam çok çok ii bir adamdı BRAVO
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Canı da mı vermişler konyaya bravo o adam çok çok ii bir adamdı BRAVO
            Tristan'da sıcak saatler

Konyaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, forvet Tristan için talep edilen ücretin biraz altında teklif verdiklerini, kendisinden bugünlerde yanıt beklediklerini söyledi.

Dağlı, yaptığı açıklamada, takımın yeni oyuncularla takviye edilmesi için transfer görüşmelerine devam ettiklerini belirtti. Forvet konusunda arayışlarının da sürdüğünü ifade eden Dağlı, "Bir süredir Deportivo'da yıldızı parlayan Tristan ile ilgileniyorduk. Geçen yıllarda Galatasaray'ın da gündeminde olan bu oyuncu için talep edilen ücretin biraz altında teklif verdik, bugünlerde yanıt bekliyoruz. Tristan'ı transfer etme ihtimalimiz oldukça yüksek" dedi. adamlar tristan diyo bide yaw ne oluyo biz hale daha bekliyoruz ya sabır
            !

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Doğan’ın son gözdesi Mehmet Çakır!

Serkan Balcı, Jabi ve Adnan’ın ardından 3 yeni oyuncu daha isteyen Trabzonspor Teknik Direktörü, Mehmet Çakır ve Martinez için bastırıyor.

Intertoto Kupası için yeni sezon hazırlıklarına erken start veren Trabzonspor’da, Teknik Direktör Ziya Doğan dilinin altındaki baklayı çıkardı. Önceki gün yönetimle yaptığı toplantıda, kaleye, savunmaya, forvet arkasına ve hücum hattına takviye isteyen tecrübeli hoca, Gençlerbirliği’nin yıldızı Mehmet Çakır’a ihtiyacı olduğunu söyledi.

YÖNETİM ŞAŞKINA DÖNDÜ

Kale için de Martinez’de ısrarlı olan tecrübeli çalıştırıcı, bu transferin en geç Haziran ayı sonuna kadar yetiştirilmesini talep etti. Ancak, Doğan’ın bu tavrı, yönetim içinde sıkıntı yarattı. Sezon sonunda “3 oyuncu bana yeter” diyen tecrübeli hocanın, Serkan, Jabi ve Adnan’dan sonra 4 oyuncu daha talep etmesi yönetimi şaşkına çevirdi.

Yönetimin yabancı bir oyun kurucu getirecegi yok en azından Mehmet Cakırı alsalar Genclerden
              mehmet çakırı inşallah alırız yoksa eziklerden birine kaptırcaz seneye

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                mehmet çakırı inşallah alırız yoksa eziklerden birine kaptırcaz seneye
                mehmet cakır deil özer lazım bize ama ikisini alsak tam süper olur
                !

Yorum

• bizim ziyaya bakin
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• mehmet cakir iyi bir oyuncu ama ben özeri tercih ederim...ayrica bi yabanci forvet veya oyun kurucu sart...
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      mehmet cakır deil özer lazım bize ama ikisini alsak tam süper olur
                      yaa ikisinide alalım
                      ben bu oyuncular için borcada girerim harcada
                      hele özer için

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Doğan’ın son gözdesi Mehmet Çakır!

YÖNETİM ŞAŞKINA DÖNDÜ

Neden hic her defasinda haberi burda koyup ve kaynagin nerden oldugunu yazmiyorsun anlamiyorum bunu daha öncede defalarca dile getirmistim, kaynagi yazin ya bilelim hangi site yazmis diye.
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Arkadaslar Özer Hurmaci kessinlikle satilmayacagi duyurulmustur Ankaraspor yöneticileri tarafindan aciklandi bu.
                          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaslar Özer Hurmaci kessinlikle satilmayacagi duyurulmustur Ankaraspor yöneticileri tarafindan aciklandi bu.
                            ne güzel iste bizde sözlesmesi bitince bedavaya aliriz

Yorum

• bobadilla tamam mı tamamsa çok sevineceğim ( nede olsa ilk haberi ben verdim )

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bizim ziyaya bakin
                                sen orda ferhatın serkanı ytrdıı fotoyu grdunmu=)=)=)

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X