İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Abi onu bilmiyorum ama Ergin Keles hala kampa katılmadı o olabilir.Trabzonsporda su an kampa katılmamıs Mustafa Keceli Ömer Rıza Ceyhun Erdincin kampa katılmamaları da ilginc hicbiri milli oyuncu degil bunların Milan Stephanov bile ülkesinden geldi niye yoklar......En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 20:25.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
-
Bu arada Ankaraspor Tevfik Köseyi almıs cok üzüldüm gelecegi cok parlak bir oyuncu o kadar alınsın diye burada yazdık kacarmı bu futbolcu bu arada Özer Hurmacıyı Galatasaray kesin istemis ama vermemis Ankaraspor bu sene vermeyecekmis bu futbolcuyu insallah kacırmayız.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
abi neden kötü etkilensinki..rekabet olusacak.bu hem tolga icin hemde takim icin iyi olacak.tolga kendisini gelistirip kaleyi almak zorunda kalacak.jef kolay lokmaydi.yani rekabet edilmesi kolaydi ama martinez citayi yükselti sayet alindiysa.ikiside daha cok calismasi gerekir.kimbilir belkide hoca ikisinide kullanir.tüm sene boyunca tek bi kaleciyle gecirecek degiliz.ikiside ayni kalitede olmasi gerekir.bunun sakatligi da var tabi..ben 3.kalecimiz olarak genc bi kaleci daha alinmasini istiyorum.bilmiyorum alt yapidan yetisen kalecilerin durumlari nasildir acabaİlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemartinez hayırlı olsun....kale meselesi de bana göre çözülmüş oldu ..inşallah tolga negatif etkilenmez ...etkilenmemeli ....hırs yapmalı ....şimdi kaldı ..sol kanat orta saha ve forvet ...herkesin aksine ceyhun oynamaya ikna edilirse transfere gerek olmadığını düşünüyorum ..ama etkili bir forvet şart...KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
bu saatden sonra elestiri bıze bıse kazandırmaz sımdı kesınmı martinexın geldigi hıc bır yerde oole bısey yazmıyordaTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
sözlesmesi 2009 da bitiyorİlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözer hurmacının sözleşmesi ne zaman bitiyor?
Yorum
-
Tolga varken bu sacma transferi yapanlara selamlarimi soyluyorum...Insallah Tolgada layik oldugu oynayacagi bi takima gider ...eminim burda martinez diye bagiranlardaTolga geri gelsin diye kampanya baslatirlar.. Bu kadar is bilmezlik bu kadar tutarsizlik gormedim merak ediyorum acaba bizim milletimiz gibi yabanci hayranligi yapan ve kendi evladini hice sayan baska bi millet var mi..Yaziklar olsun
Yorum
-
sana katılıyorumİlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga varken bu sacma transferi yapanlara selamlarimi soyluyorum...Insallah Tolgada layik oldugu oynayacagi bi takima gider ...eminim burda martinez diye bagiranlardaTolga geri gelsin diye kampanya baslatirlar.. Bu kadar is bilmezlik bu kadar tutarsizlik gormedim merak ediyorum acaba bizim milletimiz gibi yabanci hayranligi yapan ve kendi evladini hice sayan baska bi millet var mi..Yaziklar olsun''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
neden tolga rekabet den kacacakmi..iki kalecide lazim..madem 2.kaleci olmak bi kaleciyi rencide edecek o zaman nereye giderse gitsin.trabzonda 2.kaleci olmak bile bi seref olmasi gerekir.hem tolga 1.kalecide olabilir.kendini gelistirsin oda.neden martinez yada gelecek bi baska kaleci 1.kaleci olacakmis.belki tolga 3.kaleci olur belli mi olur..3 tane cok kaliteli kaleci lazim takima..bu isin sakatligida var.diyelim ki tolga sakatlanti uzun süre.ne yapacagiz o zaman.ahmet sahin 1.kaleci durumunami gelecek..İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga varken bu sacma transferi yapanlara selamlarimi soyluyorum...Insallah Tolgada layik oldugu oynayacagi bi takima gider ...eminim burda martinez diye bagiranlardaTolga geri gelsin diye kampanya baslatirlar.. Bu kadar is bilmezlik bu kadar tutarsizlik gormedim merak ediyorum acaba bizim milletimiz gibi yabanci hayranligi yapan ve kendi evladini hice sayan baska bi millet var mi..Yaziklar olsun
kendi insanini desteklemek gerekir tabi ama bu sekilde degil..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
paf takimdan emre kahraman galibaİlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
şu başı kel olan çocuk bizim siteye takılıyo galiba...ziyanın gözüne girebilmek için saçını kestirmiş..
kimdir bu tanıyan varmı bn tanıyamadım..
Yorum
-
Gecen senede senin gibiler Jefferson var ne gerek kaleciye diyorlardı 10 tane mac kaybettik normal bir kalecimiz olmadıgı icin herkes kalesine en az iki kaleci alırken biz sadece Tolga öyle mi isterseniz yedek kaleci de olmasın takımda belki morali bozulur formayı kaptırırım iyi kaleciyse kaleyi alır örnek Fenerin kalecisi Serdardır 3.kaleciydi uzun süre burası Trabzonspor kalesi öyle belese kale yok calısan iyi olan kaleyi alır.İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga varken bu sacma transferi yapanlara selamlarimi soyluyorum...Insallah Tolgada layik oldugu oynayacagi bi takima gider ...eminim burda martinez diye bagiranlardaTolga geri gelsin diye kampanya baslatirlar.. Bu kadar is bilmezlik bu kadar tutarsizlik gormedim merak ediyorum acaba bizim milletimiz gibi yabanci hayranligi yapan ve kendi evladini hice sayan baska bi millet var mi..Yaziklar olsun2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
çok iyi kalecinin arkasında beklemek zordur ve genelde tembelleştirir ...( bence)İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi neden kötü etkilensinki..rekabet olusacak.bu hem tolga icin hemde takim icin iyi olacak.tolga kendisini gelistirip kaleyi almak zorunda kalacak.jef kolay lokmaydi.yani rekabet edilmesi kolaydi ama martinez citayi yükselti sayet alindiysa.ikiside daha cok calismasi gerekir.kimbilir belkide hoca ikisinide kullanir.tüm sene boyunca tek bi kaleciyle gecirecek degiliz.ikiside ayni kalitede olmasi gerekir.bunun sakatligi da var tabi..ben 3.kalecimiz olarak genc bi kaleci daha alinmasini istiyorum.bilmiyorum alt yapidan yetisen kalecilerin durumlari nasildir acaba
mesela ben küçükken kaleci idim ..fena da sayılmazdım ..bir gün yaylada çocuklar konuşurken biri dediki "şenol un kalesi habu came kadardur" bi camiye baktım bi kendime baktım ve asla şenoldan iyi kaleci olamıyacağıma hükmettim ... ..o gün bu gün kaleye geçmemeye çalışırım
))
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum