Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aslan`ın son gözdesi Özer

Cim Bom'un, Kalli'nin isteğiyle, Ankaraspor'un 20 yaşındaki müthiş yeteneği Özer Hurmacı için devreye girdiği iddia edildi.

Feldkamp hayran kaldı
    Son yıllarda altyapısından Türk futboluna müthiş yetenekler sunan Galatasaray, bu kez de Ankaraspor’un genç yıldızı Özer Hurmacı için devreye girdi. Ümit Milli Takım forması da giyen 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu, özellikle Feldkamp’ın çok istediği belirlendi. Özer’in, menacerler aracılığıyla Kalli’ye izlettirildiği; 73 yaşındaki teknik adamın ise, Lacivert-Beyazlı yıldızın yeteneklerine, oyun tarzına ve fizik gücüne hayran kaldığı ileri sürüldü.

‘5 milyon Euro’ dendi
    Feldkamp’ın raporu doğrultusunda harekete geçen Sarı-Kırmızılılar’ın, Ankarasporlu idarecilerle ilk görüşmeyi yaptığı iddia edildi. Almanya’da doğup, yetişen Özer Hurmacı’nın, Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Genç yıldızın bonservis bedelinin 5 milyon Euro civarında olduğu konuşuluyor. Başkent temsilcisinin indirim yapmaması halinde Cim Bom bu transferi askıya alacak. Özer, geçtiğimiz sezon üç büyükler karşısında müthiş bir grafik çizmişti.

Mini yorum

Kalli onu yıldız yapar
    Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın bu sezon vitrine çıkardığı ilk isim oldu Özer Hurmacı...

Almanya doğumlu ve henüz 20 yaşında. Genelikle orta alanın sağında veya forvet arkasında oynamakla beraber, istendiği zaman sahanın her yerinde görev alabilecek yetenekte. iki ayağını da iyi kullanıyor. Yüksek fizik gücü, kondisyonu, çabukluğu, sürati, futbol zekası ve tekniği ile rakipler için tam bir ‘baş belasıdır’. Ofansif özelliği kadar defans yönü de güçlü. Enerjisi ve dinamizmiyle Tuncay Şanlı’yı andırıyor.

Aykut hocanın zaman zaman forvette de oynattığı Özer, attığı kritik goller ve asistleriyle takımına özellikle son haftalarda büyük katkı sağladı; Başkent temsilcisinin Süper Lig’de kalmasında önemli rol oynadı.
    Galatasaray’a transfer olduğu takdirde, Feldkamp onu Türk futbolunun yeni yıldızı yapabilir. Hücum hattında görev verilirse, Sarı-Kırmızılı takımın uzun zamandır hasretini çektiği çabuk forvet oyuncusu boşluğunu da doldurur.
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim taraftarımız alışmış eskiden beri Serkan Kılıç'lara, Mustafa Yalçınkaya'lara Yine öyle çapsız futbolcular transfer edelim istiyorsunuz herhalde. Yani forumu okuyan hersene Ronaldinho'lar transfer ettikte bu sene edemiyoruz sanacak
      Mustafa yalcinkaya ile mustafa keceliyi yer degistir bi degisiklik gordunmu?
      BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• bu başkanın ve yönetimin verip de tuttugu hiç bir söz yok ki ...

1) çok iyi bir hoca ile ??? ( ziya dogan değildi sanırım !!!!!!!!!!!!!!!!) uzun süreli sözleşme yapacagız ....

2) stad yapacagız ...

3)2 dünya yıldızı alacagız .. takımı şampiyon yapacagız .. şampiyonluga oynayacagız değil .. şampiyon yapacagız .. ama geriden ya amaç lig A da idi sanırım nasıl olsa şampiyonlıgun ligi söylenmemişti ...

daha da devam ederim de gerek yok ... şimdi marcelinhoyu alınca kimler naralar atmış merak ediyorum...

fatihi satmayıp yanına marcelinho ve 2 3 adam daha alıp HOCA !!!!! getirseydin o zaman bazı şeyler olurdu işte ..

Yorum

• Trabzon`da rota Martinez

Kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da, Sakaryaspor’un kalecisi Martinez’in gündemdeki yerini koruduğu öğrenildi.

Antalyaspor’da geçen sezon oynayan Kolombiyalı kaleci Oscar Cordoba’nın transferinin bordo-mavili takımın gündeminde yer almadığı ve Sakaryaspor’un kalecisi Martinez’in transferi için görüşmelerin sürdüğü belirtildi.
          Ancak Sakaryaspor’un Martinez konusunda fazla bonservis bedeli istemesi nedeniyle şu anlık transferin gerçekleşmesinin zor olduğu kaydedildi.
          Kulüp başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Martinez’in gündemlerinde bulunan birkaç kaleciden biri olduğunu, Kolombiyalı kaleci konusunda görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.
          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Bu arada Teknik direktör Ziya Doğan'ın Arjantin'den genç bir forvet oyuncusunun ismini yönetime verdiği öğrenildi.

bu acaba çok arkadaşın istediği oyuncu olmasın ...lazvevi mi ne yani ??? ama bonservisi varsa unutun .))))arjantin 2.ligden biridir ...

ama belki martinezi alırız o başka

Yorum

• İlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oldu o zaman Albayrak baskan diye TRABZONSPOR'u da tutma sacma bence abicim
              o başka benim düşüncem başka.... maça giderim elimden gelen her türlü desteği yaparım. ama benim zamanımda üye oldu dedirtmem onlara. helede o amatör takıma başkan olamayacak adamdan imzalı bi kağıdı hiç kabul edemem. sinir olurum. zaten aldığım deriglerinde ilk sayfalasrını yırtıyorum ona sinir olduğumdan.... gazetede resmini görünce yırtıp atıyorum
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu başkanın ve yönetimin verip de tuttugu hiç bir söz yok ki ...

1) çok iyi bir hoca ile ??? ( ziya dogan değildi sanırım !!!!!!!!!!!!!!!!) uzun süreli sözleşme yapacagız ....

2) stad yapacagız ...

3)2 dünya yıldızı alacagız .. takımı şampiyon yapacagız .. şampiyonluga oynayacagız değil .. şampiyon yapacagız .. ama geriden ya amaç lig A da idi sanırım nasıl olsa şampiyonlıgun ligi söylenmemişti ...

daha da devam ederim de gerek yok ... şimdi marcelinhoyu alınca kimler naralar atmış merak ediyorum...

fatihi satmayıp yanına marcelinho ve 2 3 adam daha alıp HOCA !!!!! getirseydin o zaman bazı şeyler olurdu işte ..
                tıkandığın yerde söle ben devam ederim. hala şaşıyorum valla ya bu yönetime ve bu hocayla şampiyon olacağız diyorlarya inanın pes diyorum. sen olan bütün hataları yanlışları yap sonra şampiyon olacağız de yok öle üç kurşa beş köfte . bak elin adamları kimleri alıyo. biz ise kimleri

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu başkanın ve yönetimin verip de tuttugu hiç bir söz yok ki ...

2) stad yapacagız ...

evet yönetimin kolpalarından bıktık ..
                  biz adnanı transfer ediyoz millet carlosu..
                  Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan dertlimi dertli.Henüz takıma istediği nokta transferleri yapamayan Ziya Hoca Gerede kampına bir anlamda transfersiz gitmiş oldu.

milli futbolcuların kampa katılmayışı bunun yanında sakat futbolcuların fazla oluşu Ziya Doğan'ı kara kara düşündürüyor.

Trabzonspor yönetimin Ziya Hoca'ya para yok ucuz futbolcu alacağız demesinin ardından Ziya Hoca'da bonservisi elinde bulunan futbolculara yönelmiş durumda.Yani görünen o ki Trabzonspor gelecek sezona yine tam kadro hazırlanamayacak.
                    En son 14cell61 tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 12:02.

Yorum

• Faik, boşver sen Trabzonspor'u da tutma Trabzonspor bir şey kaybetmez
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        o başka benim düşüncem başka.... maça giderim elimden gelen her türlü desteği yaparım. ama benim zamanımda üye oldu dedirtmem onlara. helede o amatör takıma başkan olamayacak adamdan imzalı bi kağıdı hiç kabul edemem. sinir olurum. zaten aldığım deriglerinde ilk sayfalasrını yırtıyorum ona sinir olduğumdan.... gazetede resmini görünce yırtıp atıyorum
                        sen onun dediklerine bakma kardeş kesin yönetimde akrabası vardır sabahtan beri bu yönetimbu hoca bu kadroyla şampiyon olucaz imasını yapıyo

Yorum

Bizim taraftarımız alışmış eskiden beri Serkan Kılıç'lara, Mustafa Yalçınkaya'lara Yine öyle çapsız futbolcular transfer edelim istiyorsunuz herhalde. Yani forumu okuyan hersene Ronaldinho'lar transfer ettikte bu sene edemiyoruz sanacak
                          futbol takımı ( altı pas yapamayan ..ayağında topu tatamayan ..bazı maçlarda rakip kaleye atılmış tek şutu olmayan )yönetimi ( ikinci başkanı ayrıldıktan sonra garip açıklamalar yapan ,başkanı ligi çok zevkli bulan ,bir yöneticisi eski bir yöneticisine kafa atan .....)hocası ( geldiğinde kadro lig için yeterli diyen ...sonra antrenman eksiği var diyen ,8 hafta sonra siz bizi ikinci yarı görün diyen ,lig sonundaki maçlarda bile kadroyu 16 kişi hatta 15,de brakıp gençlerden takviye almayan) taraftarı ( takım 7 maç puan almadığı halde susup desteklediği yönetici ayrılınca yönetim istifa diye bağırmak aklına gelen ) bir kulübün bütün bunlara dahli olmayan taraftarları olarak elbette eskiye göre daha fazla çaba görmek istiyoruz... zira bu seneki kadar hiç utanmamıştık .......
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Faik, boşver sen Trabzonspor'u da tutma Trabzonspor bir şey kaybetmez
                            mademki sen söyledin hemen bırakıyorum zaten senin isteğin sonucu taraftar olmuştum bu klübe....

sen ayrılırsan Albayrak çok üzülür.. sen kal orda....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• kOnu dışına çıkmayalım Beyler Lütfen
                              bordomavi.net
                              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak Emre_57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mustafa yalcinkaya ile mustafa keceliyi yer degistir bi degisiklik gordunmu?
                                Mustafa Yalçınkaya ile Mustafa Keçeli'yi aynı kefeye koyamazsın. İki futbolcuyu da izledim Keçeli 3, 4 gömlek büyük gelir Yalçınkaya'ya... Trabzonlu futbolu bilir derler, yalan bunlar inanma
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X