sonsuz yabancıyla sözleşme imzalayabiliyosun. Lisans çıkartırken kural işliyo.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Katiliyorum, ne yani..Transfer varsa konusuruz... ama yokkiİlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer haberi yokki! transfer yazalım...yani anlayamıyorum özer dedik yeter artık susun dediler.ali dedik yeter susun dediler.ziya doğan ı eleştirmek başlığın ciddiyetini bozuyorsa eğer o zaman siteyi tamamen kapatalım üstelik ciddiyetsiz bulan kişi yorum yapmaz! ne yani ciddi olabilmek için bir ölçü varda bizmi bilmiyoruz...TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Allah razı olsun sendenİlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜyelerimizden gelen şikayetler üzerinde başlığın ciddiyetini bozacak tüm iletiler bundan sonra silinecektir.SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Yorum
-
Gönderilecek oyuncular listesi bana doğru gibi gelmedi.Ceyhuna o kadar para verdik yarım sezonda göndermemizi istemez.Ersen Martin bence faydalı oldu.Cem Demir yetenekli, Murat Ocakta eldeki sol kanatlarımızdan iyidir.Ufukhan'ın tecrübe kazanması lazım.
Yorum
-
Duyanda Capello yu tartışıyoz sanacak senin bu yazın yüzünden unutmaki taraftar takımına ziya dan daha çok sahip çıkıyo vede takımdan daha iyi anlıyo bizden daha çok sevse fazla zarar vermeden çeker gider doğruyu görüp gitmekte bir erdemliktir ziya doğan ı ne hakla tartışıyorsunuz diyrsun hemde teknik direktörlüğünü şimdi sana soruyorum ne yapmış ki ziya doğan kayda değer antrenörlük hayatı boyunca en iyi başarısını trabzonspor da türkiye kupası kazanarak yaşamış o sezonda son dakikada mehmet yılmaz ın gölü gelmeseydi konya ya karşı o zevktn de mahrum kalacaktı artı olaak başka ne yaptı 2.kez başına geçtiği malatya yı yine oun hataları yüzünden kümeye gitti.Tartışmayalım derken biraz mantıklı konuşalım....İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar kusura bakmayın ama, yıllarını futbola adamış bir insan olan Ziya Doğan'ın teknik direktörlüğünü hayatı bilgisayar başında geçen yeni yetmelerin tartışması gerçekten komik. Menajerlik oyunu oynamıyoruz. Kendinizden büyük sözler sarfetmeyin. Ziya hocanın kendine göre bir sistemi oyun anyalışı var. Beğenseniz de beğenmesiniz de bunu uygulayacam diyor. Siz adamın sistemini beğenmiyorsunuz diye (şahsen bende beğenmiyorum) adamın teknik direktörlüğünü tartışma konusu yapmak ne haddinize. Kendinize gelin, boş işlerle uğraşıp durmayın. Nette kendinizi dev aynasında felan mı görüyorsunuz. Kaç kere top oynadınız ya da maç izlediniz de başımıza futbol profosörü kesildiniz. Bi durulun hele, bir soluklanın yazdığınız yazılar dönüp bir daha okuyun. Kendinize saygı gösterilmesini istiyorsanız önce sizin fikrinize uygun olmayan olaylara veya kişilere saygı göstermeyi öğrenmeniz lazım. Bilgisayar nesli hayatı futbol olan adamın teknik direkörlüğünü tartışıyor. Herkes önce kendini bilecek sonra eleştirecek...TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo-Mavili ekibin patronu Ziya Doğan’ın gidecek futbolcularla ilgili raporu hazır…
11 Futbolcu Yolcu
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan takımdan gönderilmesi düşünülen futbolcularla ilgili raporunu başkan Nuri Albayrak'a sözlü olarak sundu. Doğan'ın Jun, Djokaj, Musampa, Cem Demir, Ufukhan Bayraktar, Murat Ocak, Ceyhun Eriş, Ersen Martin, Mustafa Keçeli, Ömer Rıza'yı gözden çıkardığı iddia edildi
Teknik Direktör Ziya Doğan gözden çıkardığı futbolcular içersinde Ceyhun Eriş'in durumu ise henüz net değil. Yabancıları tamamen gözden çıkaran Doğan gönderilmesi düşünülen futbolcuların kiralık, bonservisiyle yada takasta da kullanabileceğini söyledi .Doğan kamp sonrası da genç futbolcuların büyük çoğunluğunu gönderecek.
kaynak : haber61
4 as kaliteli adamı gönderiyor neden mantalite ceyhun ersen ufukhan murat devam ziya hocam devam
işkenaz
Yorum
-
Ukalalık saymazsanız biraz analiz yapmaya çalıştım
Kadro: (Gençler henüz dahil edilmemiştir)
Kaleciler:
Jefferson **
Tolga *
Ahmet Şahin
Sol Bekler:
Celaleddin
Çağdaş *
Mustafa Keçeli
Murat Ocak **
Sağ Bekler:
Jabi *
Serkan
Tayfun
Adnan **
Musa
Ferhat
Ufukhan
Stoperler:
Risp **
Milan *
Ferhat
Ufukhan
Tayfun
Çağdaş **
Erdinç *
Defansif Ortasahalar:
Hüseyin *
Hasan
Ferhat
Ayman *
Musampa **
Adnan
Serkan **
Karıştırıcı Ortasahalar:
Ömer Rıza **
Serkan *
Hasan **
Gökdeniz *
Sol Kanatlar:
Mustafa Keçeli
Murat Ocak
Musampa *
Sağ kanatlar:
Yattara *
Serkan **
Musa **
Adnan
Ömer Rıza
Gökdeniz *
Forvet Arkası:
Umut Bulut **
Ömer Rıza
Ceyhun *
Hedef Forvetler:
Ersen Martin
Cem Demir
Ergin Keleş
* İlk 11
** Yedek olarak düşünülmüştür
Bu kadro yapısında da görüldüğü gibi defansif özellikleri çok oyunculardan oluşan bir kadro yapımız var. Umut vaat eden oyuncularımızın bir kısmı ise henüz çok genç ve tecrübesiz. Her ne kadar sistemin gerektirdiği bir düzene uygun bir yapı olarak gözükse de;
* Tam bir hareketli, son vuruşlarda etkili, yüksek yetenekte bir hedef forvetimizin olmayışı,
* Sol kanatta oyuncumuzun olmayışı, (Musampa'nın gideceği düşünülerek)
* Santraforumuzun olmayışı,
* Forvet arkası pozisyonda Ceyhun'un keyfiyatı yüzünden sıkıntı yaşanması, alternatifsiz olması,
* Kalenin yetersiz kalması,
* Defans oyuncularının topla yeteneklerinin kısıtlı olması,
* Ortasahada oyunu defansif ve ofansif oynayabilecek bir oyunkurucunun (Forvet arkasından ayrı) olmayışı,
karşılaşacabileceğimiz zorluklardır. İnşallah gençlerimiz kendilerini bu eksiklikleri giderebilmek üzere hazırlar, kendilerini gösterip önümüzdeki sezon kadroda kendilerine yer bulurlarEn son Travelair tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 22:33.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Ziya Doğanı savunmak için söylemiyorum ama bu forumda çoğu kişinin istediği Ersun Yanal'ın kayda değer ne gibi bir başarısı var??İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuyanda Capello yu tartışıyoz sanacak senin bu yazın yüzünden unutmaki taraftar takımına ziya dan daha çok sahip çıkıyo vede takımdan daha iyi anlıyo bizden daha çok sevse fazla zarar vermeden çeker gider doğruyu görüp gitmekte bir erdemliktir ziya doğan ı ne hakla tartışıyorsunuz diyrsun hemde teknik direktörlüğünü şimdi sana soruyorum ne yapmış ki ziya doğan kayda değer antrenörlük hayatı boyunca en iyi başarısını trabzonspor da türkiye kupası kazanarak yaşamış o sezonda son dakikada mehmet yılmaz ın gölü gelmeseydi konya ya karşı o zevktn de mahrum kalacaktı artı olaak başka ne yaptı 2.kez başına geçtiği malatya yı yine oun hataları yüzünden kümeye gitti.Tartışmayalım derken biraz mantıklı konuşalım....
Yorum
-
Abi Gökdeniz'i unutmuşsun
Gerisine genel hatlarıyla katılıyorum. Ufak tefek değişikliklerim var ama. Mesela ben forvette Umut'un yeterli olduğunu düşünüyorum. Ceyhun'un yerine pas atacak adam lazım bize. Ayrıca Murat Ocak 2 seneliğine kiralandı Ankara'ya. 1 seneliğine değil.
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Ersun yenal da aynı malzemeden al birini vur ötekine...İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya Doğanı savunmak için söylemiyorum ama bu forumda çoğu kişinin istediği Ersun Yanal'ın kayda değer ne gibi bir başarısı var??..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
O zaman nedir teklifiniz?? Hangi "başarısı olan" teknik direktör gelsin?İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun yenal da aynı malzemeden al birini vur ötekine...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum