Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hicbir sey söyleyemiyorum yani bu kadarına da pes bence forumu kapatıp gidelim annemizin dizinde uyuyalım ziya doganı elestirmek haddimiz degilmis
    o yazida ziya dogan i elestirmeyin diye bisey yazmiyorki..tabiki elestirilecek.her teknik direktör elestirilir.iyide kalkipta adamin teknik direktörlügünü tartismak hatta kisiligine laf atmak ne kadar adam olduguna karar vermek kimseye düsmez.
    lafim alinti yaptigim arkadasima degil tabiki..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İnsallah
      ya burda sanki babamı gördüm nerdeyse göbekli falan
      işkenaz

Yorum

• .....................
        En son Ayhan Yüksek tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 20:59.
        KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
        Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• Kullandığımız ifadelere dikkat edelim!..

Başlığın ciddiyetine aykırı iletiler silinecektir!..
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak inegöl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ziyanın savunulacak biyeri yok ama önümüzdeki sezonda hocamız o nedenle biraz daha dikkat
            yaa arkadaslar baslik kapatildi burdami basladiniz..bende hep kapatilmasini istemistim ama simdi acilmasini istiyorum bazi arkadaslar oraya toplanip iyi stres atiyorlardi..simdi burda yazmaya basladilar.bu konu ne diye buraya tasiniyor yaaa
            En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 20:48.

Yorum

• Trabzonspor eski basın sözcüsü İbrahim Şahin, www.haber61.net’e konuştu.

Reklam

TS Yönetimi Dikkatli Olmalı

İYİ CAMİA DEĞİLİZ!

Şahin, camia içerisinde "Az asker, çok General" olgusunun var olduğunu ve bu nedenle de birlikteliğin sağlanamadığını belirterek, “Tüm camiayı kucaklayacak bir yönetim oluşturulmalı” dedi

İşte İbrahim Şahin'in www.haber61.net'e yaptığı dobra dobra açıklamalar:

TRANSFER POLİTİKASI!

Trabzonspor transfer politikasını tam olarak anlamış değilim. Şu ana kadar imza atılmış ve imza atmaya yakın oyuncular; yine defans ağırlıklı, oyun bozucu veya sağ kanat oyuncularından oluşuyor. Eksik olan sol kanat ve forvet mevkiine takviye yapılmıyor. Biraz daha beklemek gerekiyor herhalde! Ama şöyle bir uygulama var; Geçmişte transfer yanlışlarından da ders alınarak bonservisi elinde olan oyuncular alınmaya çalışılıyor. Kulübe fazla yük getirmesin diye belki bunu olumlu karşılayabiliriz ama bunu transfer sezonu kapandıktan sonra değerlendirmek daha doğru olur.

YILDIZ FUTBOLCU

Yabancı transferinde de yanlışlar yapılıyor. Alınan oyuncuların 2-3 maçını izleyince yanlış bir takviye olduğunu görüyoruz. Yıldız diye nitelendirdiğimiz oyuncular ne yazık ki Trabzonspor'u tercih etmiyor. Futbolcunun kulübünde aldığı ücret 1 ise Trabzon'a gelmek için 3 istiyor. Bence Trabzonspor'da yabancı oyuncu transfer politikası yıldız değil de yıldız adayı olan oyuncular üzerine kurulmalıdır. Yabancı transferler son ana bırakılıyor. Ulusal ve yerel medyanın baskısı çok oluyor. Bunlar tabi işlerini yapmaya çalışıyorlar ama mevcut durum camiada büyük bir beklenti oluşturuyor.

HAYAL KIRIKLIĞI

Bitirilmeyen transferler yönetim ve camia açısından hayal kırıklığı yaratıyor. 10 transfer yapılıyorsa 2 tanesi yabancı oluyor. Bu durum yabancı transferinde yanlış bir politika oluşturulduğunu gözler önüne seriyor. Gündemde olan transferlerimizi ise fiyatından dolayı değil de Trabzon'u beğenmediği için Trabzonspor'a katamadık. Örneğin David De Souza diye bir oyuncu vardı o zaman gündemimizde, "Türkiye benim en son tercihimdir" dedi. Sporting Lizbon'a gitti; Fenerbahçe'ye geldi. İyi ki de almamışız! Gördüğümüz gibi çok iyi bir oyuncu değildi.

KUZEY'E YÖNELİLMELİ

Bence Kuzey ülkelerinde futbol ruhuna uyan, hizmet edecek futbolcuların transfer edilmesi lazım. Güney Amerika ülkelerinden de yıldız adayı veya çıkış arayan oyuncular getirilip takıma adapte edilebilirse Trabzonspor başarılı olur diye düşünüyorum. Yönetimler, birbirini tanımayan, sadece seçim için bir araya gelmiş kişilerden oluşturuluyor. Bu da yönetimde bir uyum sorununu yaratıyor. Bu durumu hoşgörüyle karşılayan yönetimler de daha az sorun çıkıyor. Tabi bu insanların yapısıyla alakalı. Bazen de Trabzon yönetiminde olan olumsuzluklar sanki çok büyük bir olaymış gibi büyütülüyor.

KUTSAL YÖNETİM!

Bakınız Trabzon'un devlet dairelerine, siyasi partilerine; hepsinde bu olumsuzlar var. Burada Trabzon camiasına büyük iş düşüyor. Ama konu Trabzonspor olunca bu konu neden bu kadar abartılıyor anlayamıyorum. Benim tespitim; iyi bir camia olamadık. Daha büyük bir camia olabilmemiz için her şeyimiz var. Maalesef bir türlü bunu başaramadık. Bu da insanlarımızın lider ruhlu ve lider adayı olmasından kaynaklanıyor. Yani, "Biz de general çok asker az" anlamına geliyor. Tüm camiayı kucaklayan bir yönetim oluşturulması lazım. Ayrıca seçilen yönetimimizi de kutsal sayıp onlara güvenmemiz lazım.

EN BÜYÜK OLMALIYIZ

Hüseyin Avni Aker stadyumundan başlayıp, tüm dünyadaki taraftarlarımızı saran bu başarı dalgası sevgi ve saygı ortamında yapılırsa Trabzonspor istediğini alır. Trabzonspor'umuzun arkasında olan bu pozitif enerjinin takımı şampiyonluğa taşıyacağı düşüncesindeyim. Trabzonspor'un saha sonuçları, Türkiye'de yaşayan tüm Trabzonspor'lular için çok önemlidir. İki defa 2. olduk. Aldığımız puanlara bakarsanız çok başarılı bir yönetimdik. Bu sezon şampiyon olabilecek kadroya sahiptik; olmadı. Yani biz önce büyük bir camia olacağız. Büyük bir camiayı yönlendirebilecek kişiler tarafından yönlendirileceğiz.

-SON SÖZ-

Birlikteliği sağlayabilirsek Cem Papila'lar da bizi engelleyemez. Türkiye'de Trabzonspor'a ters bir bakış vardır. Çünkü Trabzonspor bir “Televole” takımı değildir. Bizim, takımı bıraktığımız andaki tablo çok açıktı. Biz aklandık bana göre. Kitapçık da oluşturarak iyi bir mali tablo bıraktık. Belki borsaya girdik ama borçlar ödendiği zaman transfere denk bir tablo oluşturduk ve bankalar da kredi verecek durumdaydı. Biz bırakınca takım bocaladı, çok adam geldi gitti. Borcun açıldığını öğrendik mali sayman tarafından. Fazlaca miktarda kredi kullanıldığı haberlerini aldık. Trabzonspor'un çok dikkatli olması gerekiyor. Gelir kaynaklarının artırılması lazım. Bizden sonra gelen yönetim şanslıydı. Başbakanın önünde bekleyen hazine projesi vardı. Bunlar sonuçlandırılmadı. Trabzonlu bakanlarımız, siyasi insanlarımız, Trabzon ve Türkiye de önde gelen simalarımız sayesinde Trabzonspor'un gelirlerini artırmalıyız. Daha büyük bir camia olmalıyız.

atakankadioglu@haber61.net
              İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar kusura bakmayın ama, yıllarını futbola adamış bir insan olan Ziya Doğan'ın teknik direktörlüğünü hayatı bilgisayar başında geçen yeni yetmelerin tartışması gerçekten komik. Menajerlik oyunu oynamıyoruz. Kendinizden büyük sözler sarfetmeyin. Ziya hocanın kendine göre bir sistemi oyun anyalışı var. Beğenseniz de beğenmesiniz de bunu uygulayacam diyor. Siz adamın sistemini beğenmiyorsunuz diye (şahsen bende beğenmiyorum) adamın teknik direktörlüğünü tartışma konusu yapmak ne haddinize. Kendinize gelin, boş işlerle uğraşıp durmayın. Nette kendinizi dev aynasında felan mı görüyorsunuz. Kaç kere top oynadınız ya da maç izlediniz de başımıza futbol profosörü kesildiniz. Bi durulun hele, bir soluklanın yazdığınız yazılar dönüp bir daha okuyun. Kendinize saygı gösterilmesini istiyorsanız önce sizin fikrinize uygun olmayan olaylara veya kişilere saygı göstermeyi öğrenmeniz lazım. Bilgisayar nesli hayatı futbol olan adamın teknik direkörlüğünü tartışıyor. Herkes önce kendini bilecek sonra eleştirecek.

bu yazinin altina imzami atarim

Yorum

• Ziya Doğan gönderilecekler listesini vermiş haber61 öyle yazıyo liste genelde olumlu ama Ceyhun ve Cem Demirin bu listede olmasını yadırgadım özellikle Cem Demir neden gönderilecekler listesinde yer alır Ziya Doğana fazla geldi heralde yetenekleri bence Cem Demir Ersen Mrtinden daha iyi ve geleceği olan bir topçu göndermek hata olur,tabi bu haber doğruysa
                  KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                  Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• cok dogru
                    İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar kusura bakmayın ama, yıllarını futbola adamış bir insan olan Ziya Doğan'ın teknik direktörlüğünü hayatı bilgisayar başında geçen yeni yetmelerin tartışması gerçekten komik. Menajerlik oyunu oynamıyoruz. Kendinizden büyük sözler sarfetmeyin. Ziya hocanın kendine göre bir sistemi oyun anyalışı var. Beğenseniz de beğenmesiniz de bunu uygulayacam diyor. Siz adamın sistemini beğenmiyorsunuz diye (şahsen bende beğenmiyorum) adamın teknik direktörlüğünü tartışma konusu yapmak ne haddinize. Kendinize gelin, boş işlerle uğraşıp durmayın. Nette kendinizi dev aynasında felan mı görüyorsunuz. Kaç kere top oynadınız ya da maç izlediniz de başımıza futbol profosörü kesildiniz. Bi durulun hele, bir soluklanın yazdığınız yazılar dönüp bir daha okuyun. Kendinize saygı gösterilmesini istiyorsanız önce sizin fikrinize uygun olmayan olaylara veya kişilere saygı göstermeyi öğrenmeniz lazım. Bilgisayar nesli hayatı futbol olan adamın teknik direkörlüğünü tartışıyor. Herkes önce kendini bilecek sonra eleştirecek.
                    İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• yokmu yeni bi transfer dedikodusu..bi cordoba vardi oda kendi ülkesinden bi takimla anlasti iyikide simdi arjantinemi yöneldik?

Yorum

• Enteresan

İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Deportivo Cali takımından ALLAH razı olsun.
                        Nasıl oluyor da bu kadar arkadaşım bu haberin balon olduğunu görmüyor??
                        Hadi Cordoba gercekten Deportivo Cali ile anlaştı. Pekiz na zaman JEFFERSON'u GÖNDERDİK?????????
                        Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• forumu okurken bir şey gözüme çarptı .. ziya dogan ceyhunu satın demiş ....

( haber dogru ise ) hem adamı aldır 1 milyon euro ver sonra deki satın bunu ??? ayman adlı oyuncuyu namus meselesi yaptı ne güzel iş bozulmuşken yırtındı gene aldı .... bu iki oyuncunun sözleşmesi şu an bitmiş durumda idi biz almasaydık ... yani bedava alırdık ...bunlar kime gidecekti ? koşa koşa gelirlerdi ... keza risp de öyle .. bildiğim kadarı ile sezon sonunda opsiyonu kalıyordu ona da 1 milyon euro verdi ... toplam 3 milyon euro çöpe .. ne oldu bu oyuncuları aldık da ne oldu ? 2 milyon direk sokaga gitti son 1 milyonda gitti sayılır ...

ben takımda işgal altında bulunan t.d makamının (tıpkı yönetim gibi) bir ruh hastası adama teslim edildiğini görmekteyim ..bundan daha büyük üzüntü olamaz.. ilk günden beri muhalif idim .. çünkü çok arkadaşa şaka gibi gelse de ciddi bir ruh hastası bu adam ...herşey foruma yazılmıyor ...tedavi ihtiyacı var ..biraz zaten hareketlerine demeçlerine konuşmasına bakın canlı olarak % 100 anlarsınız ..veya bu hasta adam ile çalışan ouyuncu masör vs sorunuz ...

yönetim açıkcası çok iyi bir manevra yaptı kendi koltugunu saglama almak için ...intertoto ya agırlık verecekmiş as takım oynayacakmış ... başkan kendinden beklenmeyen bir manevra yaptı açıkcası beklenmiyordu bu ...son anda ya akıl hocaları uyandı ya kendi .. neyse biraz daha dururlar ... eger uyanmasalar idi inter toto faciasından sonra aralık ayına kalmadan giderlerdi ..

bu bir dedikodu sadece ama bir iki yerden futbol camiasının içinden duydugumu aktarayım .... eger dogru ise yarın ki toplantının ertelenmesindeki sebep aziz yıldırım ile ulusoyun çok kötü kapışacak olması ki bu konuda kulupler ikiye ayrılmış durumdaymış çok sert geçebilirdi diyen çok ... ve aynı zamanda aziz yıldırım ın mali genel kurulu seçimli kongreye çevirmek için büyük ugraşısı ...şu an ki tablo da genel kurul seçimli kongre olacak diyorlar ... herkes için içine girmiş ortalık toz duman diyorlar .. gerçi beklenen bir gelişme oldugu da söyleniyor ...

belki de martinezi almışızıdr
                          En son Kaya tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 21:46.

Yorum

• Üyelerimizden gelen şikayetler üzerinde başlığın ciddiyetini bozacak tüm iletiler bundan sonra silinecektir.
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• transfer haberi yokki! transfer yazalım...yani anlayamıyorum özer dedik yeter artık susun dediler.ali dedik yeter susun dediler.ziya doğan ı eleştirmek başlığın ciddiyetini bozuyorsa eğer o zaman siteyi tamamen kapatalım üstelik ciddiyetsiz bulan kişi yorum yapmaz! ne yani ciddi olabilmek için bir ölçü varda bizmi bilmiyoruz...
                              poetricus

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hislerime tercüman olmussun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X