Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzonspor bu sezon muhtemel 3-5 2 oynayacaktır.
    ceyhun yada ofansif bir oyuncu amc, hüseyin dmc, serkan ayman orta sahada
    defansta stoper özellikli üç savunmacı jabi,risp,stepanov yada erdinç
    kalede mutlaka yüzde yüz güney amerikalı kaleci
    benim düşünceme görede mutlak ve mutlak iyi bir golcü alınmalı,kulübe zengin olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak ziyaaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tüm renkdaşlarıma merhaba

yeni üeye oldum bi kaleci bi forvet bi solbek bide ortasaha istiyorum
      hoşgeldin. forvet mi istiyorsun? hiç inandırıcı gelmedi bana. ziya falan

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Serkan ikinci yari oynanan maclarin neredeyse hepsinde Forma giydi.
        Yani yan gelip yatmadi!
        Ben en son Trabzonspor maçinda amigoluk yaparken gördüm.Bencede yan gelip yatmadı amigoluk efor isteyen bir iş

Yorum

Hosgeldin.

Hele dur bakalim.
          Siran geldimi hepsini istersin
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

merhaba hepsinden kaçar kilo verelim? 3 er kilo alırsan yanında tomas jun da hediye

Yorum

• Serkan müzemizi ziyaret etti

Yeni transferimiz Serkan Balcı, kulübümüzün tarihi başarılarının sergilendiği müzeyi ziyaret etti. TSClub mağazamızda satışa sürülen isminin yazılı olduğu formaları inceleyen Serkan, taraftarlara bol bol imza dağıttı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreni sonrası Sadri Şener Merkezi’ndeki müzemizi ziyaret eden Serkan, kulübümüzün tarihi ve müzede yer alan kupalar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra TS Clup mağazasını gezen genç futbolcu, satışa sunulan kendi formasıyla poz verdi. Yeni transferimiz Serkan'ın formalarını satın alan taraftarlarımız, genç oyuncudan bol bol imza aldı.

Serkan son olarak Divan Başkanlık Kurulu Sekreteri Nedim Konak'ı ziyaret etti. Konak yeni transferimiz Serkan'a başarılar diledi.

"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• serkan aldıgı kiloyu ziyanın kamp döneminde harcar .
                  Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hosgeldin.

Hele dur bakalim.
                    Siran geldimi hepsini istersin
                    hoşbulduk güzel abicim
                    sizin sıranız da daha gelmediğine gre ben bi 20 sene daha beklerim
                    Sadece susarak özlüyorum seni
                    Hiç tanımadan ne garip...

Yorum

• bu serkan aynı junberg e benziyooo

Yorum

• Arkadaşlar bu yeni transferlere müzeyi gezdirme işlemi bence çok akılcı. Nasıl bir klübe geldiklerini anlayarak sorumluluklarının farkına varmalarında büyük etkisi olacaktır.
                        Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdi Bobodillamı daha iyi Villarmı?

Vilların tipini Runjeye benziyo beğenmedim

belki Runje dir, açıkgöz menacerler bize Villar diye kakalamasınlar

Yorum

bu serkan aynı junberg e benziyooo
                            shevchenko'yu da andırıyo biraz. aslında kilo verse tam sheva olur

Yorum

• İlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar bu yeni transferlere müzeyi gezdirme işlemi bence çok akılcı. Nasıl bir klübe geldiklerini anlayarak sorumluluklarının farkına varmalarında büyük etkisi olacaktır.
                              yönetimin fikri deildir bu kesin ama güzel fikir.. nasıl bir kulube geldiklerini görsünler
                              Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak sharveladze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                shevchenko'yu da andırıyo biraz. aslında kilo verse tam sheva olur
                                ben serkanı fener maçlarında izlediğimde dikkatimi çeken noktalardan biriside adamın bariz göbekli oluşuydu sanırım bu kilodan değilde onun vücut yapısıyla alakalı bişey ...

adamın doğal göbeği var yani anlıyacağınız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X