Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MiracCiftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu yıl yurt dısında kampta yapılmayacakmıs gerededen sonra 30 haziranda Trabzona geçilecekmiş.

NecmiPerekli açıklmıs.
    intertoto yu da tınlamıcaklar zaten öyle anlasılıyo önce 51 futbolcuyla hazırlanıyoz dediler sonra musampa jun ve djokajı cagırmadılar şimdi gencleri almıyorlar bakalım daha neler gelecek başımıza.......
    BMN | ANTALYA
    Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu kadar borcu kim yaptı acaba onlar gitsin malvarlıklarını satsın tsnin hesabına aktarsın belki affederiz
      Artık affedilecek bir tarafı kalmadı bu işin bu yönetim artık ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bize suları ısındı soğumaya bile başladı ama bunlar illa kötü bir imajla bırakmayı yeğliyolar şu anki yönetimde inanıyorum ki kongreden sonra kmsenin ismi zikredilmez çünkü nerde boş bir adam var hepsi bizim yönetimde zaten yönetimden ayrıldıktan sonrada ne iş yapacakları meçhul ama ama en azından tahminlerim var kimi manav tezgahına geri dönecek kimi kepenklerini çektiği bakkal dükkanını tekrar açacak ama apoletleride olacak tabi bu işe girerken trabzon a en kötü sezonunu yaşatan yöneticiler olarak.....
      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• 2 gün uzak kaldık , başlık almış başını yürümüş...

Trabzon medyayı uyutup , beklenmedik hamleler yapma peşinde. Çok para harcamama eğilimi bu süreci yavaşlatıyor olsada bunda ısrar edilmesi güzel.

Buradaki çoğu Trabzonlunun ortak görüşü 2 belki 3 iyi transferin takımı zirvede oynatacağı. Yani öyle 6-7 oyuncuya ihtiyacımız yok. bana kalırsa yönetimde bunun bilincinde.

Fenerde Alex , cimbomda Lincoln , bjkde Ricardinho... Bence yönetim bununda bilincinde.

Peki sürekli genç oyuncuları takımızda görmek isteyen Trabzonluluk anlayışını benimseyen ama Sol tarafa oyuncu diye yakınan dostlarım Kadir Keleş'in bilincinde mi ?

Ayrıca yönetim intertoto sonrası bir çoğu burada mizah konusu olmuş oyuncuların büyük bölümüyle ile yollarını ayıracak. O yüzden bu futbolculara boşuna fantazi 11'lerimizde yer vermeyelim

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Acaba daha ne kadar saçmalayabilecekler çok merak ediyorum
          dur daha bunlar başlangıç lig bi açılsın sen ziya yı görr
          BMN | ANTALYA

Yorum

• arkadaşlar haber varmı yaa ???

Yorum

• Djokaj Freiburg´la anlasmis.Murat Ocak´la IBBS ilgileniyormus.

Sakaryaspor'dan Martinez, Gaziantepspor’dan Hasagic ve Antalyaspor’dan Cordoba’dan sonra şimdi de Paraguay Milli Takım kalecisi Bobadilla’yı kadrosuna katmak...
              En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 12:42.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Cangelle Kayseri'ye gidiyor
                Futbolcu izlemek için Arjantin'de bulunan genel menajer Süleyman Hurma ile teknik direktör Tolunay Kafkas, geçen sezon Sakaryaspor'da oynayan Cangelle ile yaptıkları görüşmede prensipte anlaşma sağladıkları öğrenildi.
                Kayserispor Başkanı Recep Mamur, transfer bedeli konusunda da anlaşma sağlanması halinde Cangelle'yi renklerine katabileceklerini söyledi.

Mamur ''Süleyman Hurma ile Tolunay Kafkas Arjantin'de temaslarını sürdürüyor. Bugüne kadar beğendiğimiz 6 futbolcuyla görüşme yapıldı. Süleyman Hurma ve Kafkas Çarşamba günü dönecek ve temaslarını bize aktaracak. İki yabancı futbolcu transfer etmeyi planlıyoruz'' dedi.

alın size haber Cangele de kaçtı...
                poetricus

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar haber varmı yaa ???
                  var ziya şuan yazlık kampında fanilasıyla denizdeymiş suyun altında denizgözlügüyle futbolcu arıyormus yeryüzünde yok ya hani
                  En son turgi tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 12:45.
                  BMN | ANTALYA

Yorum

• önce inter totoyu ciddiye almayan ve erken form tutmaktan korktuğu için gençlere yatırım yapalım diyen hocamız daha sonra başkanın durumu farketmesiyle aslında gençleri kazanmak değil lige iyi başlamak üzerine yoğunlaştığını itiraf ve kabul etmiştir..
                    bundan hemen sonra da milli topçular hariç herkesin kampa alınması kararı alınmış ve intertotoda hırvatlardan fark yiyecek bir takımın şehirde meydana getireceği sıkıntı düşünülerek tam kadro intertotoya asılmanın en doğrusu olduğunda birleşilmiştir..
                    geriye kalan gençlerin sözleşmeleri, hertha berlin maçı almanya kampı gibi konular bu ana kararın etrafında şekillenen teferruatlardır..
                    almanyada kamp yoktur.. bunu şahsen ben on yıldır arzu etmekteydim.. ne almanyası ne isviçresi.. trabzonda sakatlanmadan adam gibi çalış.. gurbetçiye dönük belki bir maç için git gel..
                    lige iyi hazırlan.. sakatlıkla uğraşma..
                    intertotoyu ciddiye al.. ya katılma, ya uefaya gitmek için varını yoğunu ortaya koy..
                    hoca capelloya hiç benzemiyor bana göre..
                    zira capello italyancada saç demek!

yanisi şu: her hafta maç var intertotoda.. biz de bu maçları ciddiye aldığımızdan iki ayrı takım hikayesinden vazgeçiyoruz..
                    ha neden en başından görmedik böyle olacağını?
                    onu ben de bilmiyorum!
                    En son stichus tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 12:43. Sebep: intertoto

Yorum

• başkan durumu farketti mi yoksa birileri fark etmesini mi sağladı.zira başkan hiçte ileri görüşlü değil.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• madem işi ciddiye aldılar, transfere de hız verirler artık.. As kadro çıkacaksak maçlara yeniler de vaktinde takıma katılmalı.. Her sene söylediğimiz gibi!
                        BORDO MAVİ

Yorum

• djokaj yolcu galiba bazı gazetelerde yazıyo

Yorum

• Bu ara Gazetelerde Palermonun ismi geciyor. Oyuncunun alinma sansi nedir bilen varmi ve ne kadar iyi bi santrafor ki 33 yasinda alinmak isteniyor.

Yorum

• palaermoyu satarlarmı bilmem ama glirse gol kralı olur bocanın tarihindeki en cok gol atan oyuncusu
                              TRABZONSPOR
                              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu ara Gazetelerde Palermonun ismi geciyor. Oyuncunun alinma sansi nedir bilen varmi ve ne kadar iyi bi santrafor ki 33 yasinda alinmak isteniyor.
                                bonservisi elinde ...

bu sene 22 gol attı boca da ve boca tarihinin en golcü ismi olarak tarihe geçti

33 yaşında olması bence çok fazla da bişey etki etmez...

pierre hatırlarsanız 34 yaşında gelmişti ve çok başarılıydı palermo çok kaliteli gerçekten çok iyi transfer olur bence...

aynı zamanda arjantinden istediği 10 numarayıda getirir buraya...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X