İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
gençlerbirliği ciddi ciddi palermo yu istemiş .. açıkcası bana yalan haber gelmişti ..cav cav kaybolan itibarını düzeltmeye çalışıyor sanırım ...darısı bizim yönetime
Szymkowiak eger futbola dönerde takas için ilgili takımlardan bir oyuncu alabilirsek hiç fena olmaz ... iflas etmiş tüccar eski defterleri karıştırırmış ...
Martinez için 2 milyon euro çok mu ? evet belki çok olabilir bu tartışılır ... ama risp ayman ceyhuna verilen 1 milyon euro o zaman ne oluyor ? risp 1 milyon euro kayıp ayman 1 milyon euro olmasa da olur ceyhun 1 milyon euro küsmüş ....acaba erdinç konusundaki tutumumuz mu bu martinez transferini bu kadar çıkmaza sokuyor .. sakarya nın transfer yapacak parası yokken bu kadar ısrarı niye ? sanki bu inat ve hırs bana tanıdık geldi
özer konusu ise bence sayfaları meşgul eden sonu olmayacak ( en azından bu sezon için ) bir masal ... ha eger masala alıştık onsuz yapamayız diyorsanız o başka
forumla ilgili bir hususu belirtmek isterim ... çok fazla ikili tartışma yaşandıgı için ve sürekli bazı haberler arka sayfalara bakılmadan kondugu için bazı arkadaşların gerçekten degerli düşünce yorumları kayboluyor .. ben şahsım adına artık sadece nicke göre okuyorum
Yorum
-
benim aklima bir fikir geldiİlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorada bir kinaye vardı.. yöneticilerimizi başarısız bulduğumu ifade etmeye çalışmıştım ama sanıyorum daha açık söylemek lazım..

ben takımımı en azından şampiyonlar liginde görmek istiyorum ve bunun yolunun da ancak şampiyonluk görmemiş bir yönetimden geçtiğini düşünüyorum..
paralı yönetici de yoktur ayrıca.. en azından bu yönetimde paralı denecek bir servete sahip ve bunu da kulüp için kullanacak tek yönetici yoktur.. başkan paralı diye nitelendirilebilir, o kadar..
kulübün paradan çok kendini reklam etmeye ihtiyaç duymayacak futbol aşığı insanlara ihtiyacı vardır..
bu insanlar bir yönetim modeli geliştirirler ve transferde başarılı olurlar..
şampiyonluk görmemiş genç ekip geçmişte nasıl şampiyon olundu gibi nostaljik sonuçsuz aramalardan medet ummaz.. topçularla kasaba mantığıyla ilişkiler kurma peşinde koşmaz.. eski topçu ile alakası sadece vefa çerçevesinde olur..
mühimdir bu işler, birlik bütünlük çok mühimdir..
dünya futbolunu bilen yönetici lazımdır kulüplerimize..
şu anda süper lgin yöneticilerini, hadi onlardan geçtim kulüpler birliği üyelerini sınava tabi tutsanız, herhangi bir avrupa liginden üç tane kulüp ismi, hocası ve 3 oyuncusunu say deseniz, eğlenirsiniz..
arango iyi topçu ama barcayı şampiyonluktan etmiş olabilir
Türkiyede Ligler fesh edilsin , 10 sene ara verilsin futbola
bu ser zarfinda isi bilen yönetici yetistirelim ondan sonra dünya sahnesinde boy gösterelim 

Bu arada da Türk futbolu kaybetmesin diye maclar oynanmaya devam eder ama alinan sampiyonluklara yildiz verilmez
paf ligi gibi bir nevi
Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
Sevdik bi kere napalim
Yorum
-
helal olsun Capello Mantilite işte bu... yunanistana laf ettiler bizden 4 yeyince adamlar şimdi lider capelloya laf ettiler neymiş barcelonanın 10 puan gerisindeymiş... alın size 10 puan ... Mantalite herzaman kazanır ama son metrelerde kazanırÖnce TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Rüştü'nün BJK'ye gitmesi iyi olmadı.FB Martinez'i alabilir...
kardeş sende bir diyorsun sanki biz alabiliyoruz para yok kim kimi alırsa alsın boş ver ben ümidimi kesdim zaten askerde olcam ula millet askerde başka hasret çeker bende trabzon spor özlemi çekecem gözümüz arkada gidiyoruzişkenaz
Yorum
-
Şimdi benim anlamadığım şu; Ziya Doğan diyor ki istediğim yerlere istediğim kişileri transferler yapalım bu sene şampiyon oluruz.
Yönetim istediği adamlara versin parayı kampa yetiştirsin. Peki yönetim neden bu transferleri bukadar ağırdan alıyor? Şampiyonluğa mı inanmıyor yoksa Ziya Doğana mı? Ziya Doğana inanmıyorsa neden kovmuyor? Şampiyonluğa inanmıyorsa neden kendileri ordalar?
Ziya Doğana ve şampiyonluğa inanıyorlarsa neden ellerini taşın altına koymuyorlar? Bu verdikleri parayı şampiyon olduktan sonra fazlasıyla kazanırlar.
Yorum
-
Syzmek`ten özür dilemek icin.İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülee peki bu ziya ne demeye gitti polonya, falan gezdi durdu.
Yorum
-
ziya doğana pay çıkartmk için çok çabalamışsın ama aralarında çok büyük fark var bence yemeyizİlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehelal olsun Capello Mantilite işte bu... yunanistana laf ettiler bizden 4 yeyince adamlar şimdi lider capelloya laf ettiler neymiş barcelonanın 10 puan gerisindeymiş... alın size 10 puan ... Mantalite herzaman kazanır ama son metrelerde kazanır
Yorum
-
Değişiklik olsun Portekizden Miguel Velosoyu istiyorum bende Portekiz elendi turnuvadan Defansif ortasaha oyuncusu olarak Ceyhundan daha fazla hücuma katkı yaptığını söyleyebilirim Sporting için ne kadar önemli bi oyuncudur ve değeri tam olarak ne kadardır bilemem ama bizim ortasahaya bilinen tabirle ilaç olacağını düşünüyorum
Vkgz kasma yahu
Yorum
-
cordoba ve hasagicide istemiyoruz bi zahmet iletirsen çok makbul olacakİlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bugün ankarasporun kadrosunda bulunan bir oyuncu için forumu ayağa kaldırmışsınız tebrik ederim..
izledim videoyu..
transfer komitesinden bir yöneticiye de ilettim..
kafamdaki kadroda ancak yedek olur ama talebinizi ilettim.. bilinmeyen bir oyuncu da değilmiş kulüpte.. haberiniz olsun..
real madrid gol yedi şu anda..
barcelona bir adım önde şimdi..
haydi bakalım!

Yorum
-
ne yemiyorsun anlamadım benİlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziya doğana pay çıkartmk için çok çabalamışsın ama aralarında çok büyük fark var bence yemeyizÖnce TRABZONSPOR
Yorum
-
champions ... mantalite bir kez daha üzdü karşıtlarını bugun benim gunum sevineyim birazİlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğişiklik olsun Portekizden Miguel Velosoyu istiyorum bende Portekiz elendi turnuvadan Defansif ortasaha oyuncusu olarak Ceyhundan daha fazla hücuma katkı yaptığını söyleyebilirim Sporting için ne kadar önemli bi oyuncudur ve değeri tam olarak ne kadardır bilemem ama bizim ortasahaya bilinen tabirle ilaç olacağını düşünüyorum
Vkgz kasma yahu

Önce TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum