ben vieriden nefret ederim bana göre mehmet yılmazdan farkı yoktur.. tabii parayı da kıyasta bir unsur olarak görürseniz..
palermo çok arzu ettiğim bir oyuncu.. evet genç değildir ama gençken nerede oynadığını biliyoruz
martinez için sakarya iki.iki euro istiyor.. bu parayı etmez o kaleci..
hep söylüyorum: sizin düşündüğünüz şeyler bizim yöneticilerimizin aklına gelmese hocamızın aklına gelir, o da olmadı diyelim menejerin aklına gelir..
bu kadar basit değil işler..
dört trilyonun üzerinde parayı ona veremezsin.. ama alman da lazım.. nasıl olacak?
işte nasıl olacağını bileni yönetici yapıyorlar, öteki burada forumda yazıyor..
yazıyor da ne oluyor?
hiç işte.. ağız tadıyla maçı bile izleyemiyoruz, yazdığımızla kalıyoruz
Lütfen ikili tartışmaları bırakalım arkadaşlar! Son 10 sayfaya baktığımda gördüğüm şey; bir arkadaş görüşlerini yazıyor,bir diğeri ona katılıyor, bir diğeri ona katılmıyor. Diğeri ona katıldığını yineliyor, birisi transfer isteğini defalarca yineli,yor..Bu arada diğeri ona katılmadığını tekrarlıyor.. Kısır döngü..Gerek yok.. Lütfen laf olsun diye yazmayalım..
Ayrıca burada başkanı, yönetimi asıp kesen arkadaşlara; şu anki durumdan hiç kimse memnun dğeil..Herkes başkana ve yönetime kızgın..Çünkü her sene olduğu gibi bu sene de transferler kampa yetişmeyecek gibi..Rakiplerin olumlu transferleri de sinirlerimizi hepten yıpratıyor.. ANCAK; bu durum Trabzonspor yöneticilerine ve başkanına posta koymanızı(!), burada asıp kesmenizi gerektirmiyor.. Eleştirecekseniz adam gibi eleştirin.. Başkana, yönetime saygınız olmayabilir, saygı duymak zorunda değilsiniz ancak Trabzonspor başkanlık makamına ve yöneticilik makamına saygı duymak zorundasınız! Onları o makama yakıştırmıyorsanız yapmanız gereken burada asıp kesmek değil, (imkanı olanlar için) gidip kulübe üye olmaktır..
Lütfen seviyeyi düşürmeyelim, aynı tip mesajları tekrarlamayalım..
dört trilyonun üzerinde parayı ona veremezsin.. ama alman da lazım.. nasıl olacak?
yazıyor da ne oluyor?
bu bahsettiğiniz işini layıkıyla yapan yöneticiler için geçerli.. Trabzonspor'a "nasıl olacağını bilen, bilmenin de ötesinde bilgiyi aksiyona dönüştürebilen" insanlar yönetici olsalardı 2 senedir bu durumda olmazdık..
Demek ki neymiş, bu foruma yazan insanlardan daha bilgisiz olanlar da kulübe yönetici olabiliyormuş.. Bkz. Mevcut yönetim..
Stichus, Özer konusunda, kulübü bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz...Forumda taraftar ile yönetim arasında bir bağ kurulmuş oluyor...Bunun kulüp için önemli bir artı olduğu kanısındayım...Bir nevi halkla ilişkiler yani...
Her türlü şartta edep ve adabını koruma ve ikna yolu ile meseleleri çözme konusunda gösterdiğin başarının da bazıları için ayrıca faydalı olduğunu düşünüyorum...
Bu arada şu ikna kabiliyetini, Trabzon'a gelmek istemeyen yabancı futbolculara karşı kullanabilmeni temenni ediyorum...
Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
ben vieriden nefret ederim bana göre mehmet yılmazdan farkı yoktur.. tabii parayı da kıyasta bir unsur olarak görürseniz..
palermo çok arzu ettiğim bir oyuncu.. evet genç değildir ama gençken nerede oynadığını biliyoruz
martinez için sakarya iki.iki euro istiyor.. bu parayı etmez o kaleci..
hep söylüyorum: sizin düşündüğünüz şeyler bizim yöneticilerimizin aklına gelmese hocamızın aklına gelir, o da olmadı diyelim menejerin aklına gelir..
bu kadar basit değil işler..
yazıyor da ne oluyor?
4 Trilyon = 2 milyon euro yaklasik....eger ki gelecek 5 yillik bir kontrat yapilacaksa verilmiyecek bir para degil bence...serkan balcinin yilda 1,2 milyon aldigini düsünecek olursak bu adamin bonservisine verilecek para öyle ucuk bir meblag degil....
Ayrica bir husus , bileni degil ama parasi olani yönetici yapiyorlar buna eminim
Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz... Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz... Sevdik bi kere napalim
işe bakın ya. bizim td ve yönetim ne demişti. genç, başarıya aç, ucuz!!(bu kelime zaten en saçması), ve kaliteli adamlar alacaz demişlerdi. şimi adı geçenlere bir bakın. hepsi en az 28-29 yaşında. avrupanın sıradan takımlarında oynayan oyuncular. ayrıca bugün günebakış gazetesi palermo iddiasını yazmış.palermo denen adam ispanya liginde tutmayan tipik bir g. amerikalı. ve 33 yaşında. adı geçen diğer isimler de önceki senelrde adı geçenler zaten. e peki bu ziya ne demeye gitti polonya, falan gezdi durdu. bu adamlarda ne poltika, ne trabzonspor sevgisi var. bunlar aşşalık adamlar. başka söze gerek yok...
Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur.... Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
aynı tip mesajların tekrarlanmamasına ilişkin gerekli uyarı yapılmıştır. İkili tartışmalara girmemek için bu tip uyarıları yinelemezseniz daha sağlıklı olur..
Konu haricinde yazılan tüm mesajlar silinecektir.. Bilginize!..
orada bir kinaye vardı.. yöneticilerimizi başarısız bulduğumu ifade etmeye çalışmıştım ama sanıyorum daha açık söylemek lazım..
ben takımımı en azından şampiyonlar liginde görmek istiyorum ve bunun yolunun da ancak şampiyonluk görmemiş bir yönetimden geçtiğini düşünüyorum..
paralı yönetici de yoktur ayrıca.. en azından bu yönetimde paralı denecek bir servete sahip ve bunu da kulüp için kullanacak tek yönetici yoktur.. başkan paralı diye nitelendirilebilir, o kadar..
kulübün paradan çok kendini reklam etmeye ihtiyaç duymayacak futbol aşığı insanlara ihtiyacı vardır..
bu insanlar bir yönetim modeli geliştirirler ve transferde başarılı olurlar..
şampiyonluk görmemiş genç ekip geçmişte nasıl şampiyon olundu gibi nostaljik sonuçsuz aramalardan medet ummaz.. topçularla kasaba mantığıyla ilişkiler kurma peşinde koşmaz.. eski topçu ile alakası sadece vefa çerçevesinde olur..
mühimdir bu işler, birlik bütünlük çok mühimdir..
dünya futbolunu bilen yönetici lazımdır kulüplerimize..
şu anda süper lgin yöneticilerini, hadi onlardan geçtim kulüpler birliği üyelerini sınava tabi tutsanız, herhangi bir avrupa liginden üç tane kulüp ismi, hocası ve 3 oyuncusunu say deseniz, eğlenirsiniz..
arango iyi topçu ama barcayı şampiyonluktan etmiş olabilir
Trabzonspor daha önce prensip anlaşmasına vardığı Serkan Balcı ile yarın resmi sözleşme imzalayacak.
Yarın Trabzon'a gelecek olan genç futbolcu Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 13.00'te düzenlenecek törenle kendisini 2 yıllığına bordo mavili renkelere bağlayacak sözleşmeye imza atacak.
Bordo mavili yönetim teknik direktör Ziya Doan'ın isteği doğrultusunda Serkan Balcı ile görüşmelere başlamış ve başarılı oyuncu ile 2 yıllığına 2 milyon 200 dolar karşılığında anlaşmaya varmıştı. Serkan balcı Fenerbahçe teknik direktörü Zico tarafından gerçek yerinde oynatılmadığı için ayrılmak istediğini ve Ziya Doğan'dan kendisini gerçek yerinde oynatma sözü aldığı için Trabzonspor'u tercih ettiğini söylemişti.
17.06.2007 Kaynak : DHA
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Polonya sitelerinde bir süredir, Szymkowiak'ın futbola geri dönmek istediği yazıyordu....Szymkowiak futbola, Wisla Krakow ya da Lech Poznan'da devam etmek istiyormuş...Bu durumda hangi takıma gideceğine göre, Zakrzewski ya da Brozek'lerden birini alabiliriz diye düşünüyorum.....
Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum