Bi haber olsa tartışalım bu haberlerden rahatsız olan arkadaşlar...Biz birini istiyoruz ve yorum yapıyoruz...Yorum yapmak istersen yaparsın...eleştirmeye hakkın yoq bence...!!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Cordobamıdır...onu TRABZONSPOR'un gündemine bile almak kesinlikle acizliktir...İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım transfer haberi mi var allah aşkına. Gitmiş Cordobalarla uğraşıyorlar. En reytingi yüksek başlık bu. Bu konunun burda olması gerekir. Transfer haberi var da biz mi yazmadık.
Yorum
-
Misafir
iyi de sen demin resmen bana geyik dedin yalan mıİlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi haber olsa tartışalım bu haberlerden rahatsız olan arkadaşlar...Biz birini istiyoruz ve yorum yapıyoruz...Yorum yapmak istersen yaparsın...eleştirmeye hakkın yoq bence...!!!!
Yorum
-
katılıyorum..hem şu anda herkesbir şekilde olası transfer haberini duyabilecek durumda tabiiki internet aracılığıyla...olursa paylaşırız...İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi haber olsa tartışalım bu haberlerden rahatsız olan arkadaşlar...Biz birini istiyoruz ve yorum yapıyoruz...Yorum yapmak istersen yaparsın...eleştirmeye hakkın yoq bence...!!!!poetricus
Yorum
-
kardeş alınmasını istiyorsan bir kere yazarsın olur biter. 3 kişi son bilmem kaç sayfadır bu adamları alalım diyip duruyorsunuz. Tamam anladık. 100 kere yazmanıza gerek yok. Travelair'in koskocaman bir listesi vardı. Adam bir kere yazdı bıraktı. Sizin gibi 2 mesajda bir şunu alın bunu alın diye atlamadı sürekli. Bir şeyler yapmak istiyorsanız laf kalabalığını bırakın da bir şeyler okumak isteyen taraftar sizin mesajlarınızdan başka bir haber görsün..İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlınmasını istiyoruz da ondan yazıyoruz. Halla halla niye rahatsız olunuyor arkadaşlar. Transfer haberi olsa tartışacaz. Ama yok. Malefeff.. Olması için uğraşıyoruz. Keşke siz de uğraşsanız.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Gidene hay hay...Yönetime bye bye...!!İlk olarak Nevzat KAĞAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRüştünün ayrılmasından sonra Martinez eziklere mi gidiyor?
Yorum
-
Benim de içimde öyle bir his var. İnşallah yanılırım.İlk olarak Nevzat KAĞAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRüştünün ayrılmasından sonra Martinez eziklere mi gidiyor?
Yorum
-
FLAŞ.FLAŞ.. VE TRABZONSPOR KALECİ TRANSFERİNİ BİTİRDİ
Kaleci transferini arapsaçına çeviren bordo-mavili yönetim Oscar Cordoba ile dün görüştü ve prensip anlaşmasına vardı.
Trabzonspor, kaleci transferini bilinçli olarak karışık hale getirdi. Hedef şaşırtıp, fiyat düşürmeye çalışan bordo-mavililer önceki gün Bobadilla'nın menajeri ile görüştü. Dün ise rota yine değişip Cordoba'ya döndü. Bonservisi elinde olan ve 350 bin euro'ya mal olacak Cordoba'nın Türkiye'yi tanıması onun ismini
öne çıkardı.
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
o zaman başka sayfaya gir dostum...İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyide herkes bi oyuncu ortaya atıp 5 sayfa yazsa ne olacak bu başlığın hali ben girdiğimde aynı mesajdan 50 tane görmek istemiyorum
Yorum
-
bir kere yazınca etkili olmuyor sende istediğin biri varsa istersen 100 kere yaz benim için sakıncası yokİlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyide herkes bi oyuncu ortaya atıp 5 sayfa yazsa ne olacak bu başlığın hali ben girdiğimde aynı mesajdan 50 tane görmek istemiyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum