Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bi haber olsa tartışalım bu haberlerden rahatsız olan arkadaşlar...Biz birini istiyoruz ve yorum yapıyoruz...Yorum yapmak istersen yaparsın...eleştirmeye hakkın yoq bence...!!!!

Yorum

• transfer yokki tartışalım olası transferleri bile konuşamıyoruz eee ne yapalım bari genç yetenekleri konuşalım ki belki sesimiz duyulur neden rahatsız olundu anlamadım...
      poetricus

Yorum

• Arkadaşım transfer haberi mi var allah aşkına. Gitmiş Cordobalarla uğraşıyorlar. En reytingi yüksek başlık bu. Bu konunun burda olması gerekir. Transfer haberi var da biz mi yazmadık.

Yorum

• Martinez de mi gidiyor?

Rüştünün ayrılmasından sonra Martinez eziklere mi gidiyor?

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşım transfer haberi mi var allah aşkına. Gitmiş Cordobalarla uğraşıyorlar. En reytingi yüksek başlık bu. Bu konunun burda olması gerekir. Transfer haberi var da biz mi yazmadık.
            Cordobamıdır...onu TRABZONSPOR'un gündemine bile almak kesinlikle acizliktir...

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bi haber olsa tartışalım bu haberlerden rahatsız olan arkadaşlar...Biz birini istiyoruz ve yorum yapıyoruz...Yorum yapmak istersen yaparsın...eleştirmeye hakkın yoq bence...!!!!
              iyi de sen demin resmen bana geyik dedin yalan mı

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bi haber olsa tartışalım bu haberlerden rahatsız olan arkadaşlar...Biz birini istiyoruz ve yorum yapıyoruz...Yorum yapmak istersen yaparsın...eleştirmeye hakkın yoq bence...!!!!
                katılıyorum..hem şu anda herkesbir şekilde olası transfer haberini duyabilecek durumda tabiiki internet aracılığıyla...olursa paylaşırız...
                poetricus

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Alınmasını istiyoruz da ondan yazıyoruz. Halla halla niye rahatsız olunuyor arkadaşlar. Transfer haberi olsa tartışacaz. Ama yok. Malefeff.. Olması için uğraşıyoruz. Keşke siz de uğraşsanız.
                  kardeş alınmasını istiyorsan bir kere yazarsın olur biter. 3 kişi son bilmem kaç sayfadır bu adamları alalım diyip duruyorsunuz. Tamam anladık. 100 kere yazmanıza gerek yok. Travelair'in koskocaman bir listesi vardı. Adam bir kere yazdı bıraktı. Sizin gibi 2 mesajda bir şunu alın bunu alın diye atlamadı sürekli. Bir şeyler yapmak istiyorsanız laf kalabalığını bırakın da bir şeyler okumak isteyen taraftar sizin mesajlarınızdan başka bir haber görsün..
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• iyide herkes bi oyuncu ortaya atıp 5 sayfa yazsa ne olacak bu başlığın hali ben girdiğimde aynı mesajdan 50 tane görmek istemiyorum
                    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak Nevzat KAĞAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gidene hay hay...Yönetime bye bye...!!

Yorum

• İlk olarak Nevzat KAĞAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim de içimde öyle bir his var. İnşallah yanılırım.

Yorum

• FLAŞ.FLAŞ.. VE TRABZONSPOR KALECİ TRANSFERİNİ BİTİRDİ
                          Kaleci transferini arapsaçına çeviren bordo-mavili yönetim Oscar Cordoba ile dün görüştü ve prensip anlaşmasına vardı.

Trabzonspor, kaleci transferini bilinçli olarak karışık hale getirdi. Hedef şaşırtıp, fiyat düşürmeye çalışan bordo-mavililer önceki gün Bobadilla'nın menajeri ile görüştü. Dün ise rota yine değişip Cordoba'ya döndü. Bonservisi elinde olan ve 350 bin euro'ya mal olacak Cordoba'nın Türkiye'yi tanıması onun ismini
                          öne çıkardı.
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            iyide herkes bi oyuncu ortaya atıp 5 sayfa yazsa ne olacak bu başlığın hali ben girdiğimde aynı mesajdan 50 tane görmek istemiyorum
                            o zaman başka sayfaya gir dostum...

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              iyide herkes bi oyuncu ortaya atıp 5 sayfa yazsa ne olacak bu başlığın hali ben girdiğimde aynı mesajdan 50 tane görmek istemiyorum
                              bir kere yazınca etkili olmuyor sende istediğin biri varsa istersen 100 kere yaz benim için sakıncası yok

Yorum

• forumda herkes özer olmuş bnde özer olacam bekleyin beni
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X