İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kardeş benim saat ziyayı nuri geçiyo yılın keçeli ayı ayman haftası ve günlerden cello...... ha bu arada takvim milli hicri ziyan takvimiBMN | ANTALYA
Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!
-
zateen saçlar dökülmeye başladı hayırlısı artıkİlk olarak turgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim her halde bizimde sonumuz ZİYAn olacak ne diyelim ona bakarak kendi gelecegimi görebiliyorum yahu adam gözünün önündekini görmüyor ki..
ne cordobası ne martinezi ne dudeki yaa orkun gökhan serkan bunlara yönel madem türk alacaksın yaa off ziyan ettin benii yaaaALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
cordoba türk vatandasi olmadimi halaİlk olarak turgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim her halde bizimde sonumuz ZİYAn olacak ne diyelim ona bakarak kendi gelecegimi görebiliyorum yahu adam gözünün önündekini görmüyor ki..
ne cordobası ne martinezi ne dudeki yaa orkun gökhan serkan bunlara yönel madem türk alacaksın yaa off ziyan ettin benii yaaa
simdi ona carle ye vereceklerinden fazla verirler kimbilir..hem türkiye ligini taniyorya..ben korkmaya basladim acikcasi.suana kadar bu haber yalandir diyordum ama simdi diyemiyorum..
ya bu isi engelleyecek kimse yokmu orda..eger cordobayi alirsalar transfer haberlerini daha takip etmeye gerek yok.10 numara olarak hagi yi alsinlar o zaman..hem türkiye liginide iyi taniyor.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak turgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş benim saat ziyayı nuri geçiyo yılın keçeli ayı ayman haftası ve günlerden cello...... ha bu arada takvim milli hicri ziyan takvimi

...
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
sesimizi duyan yokmu cordobaya hayır artık sıradan gereksiz yaşlı futbolcu istemiyoruzİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecordoba türk vatandasi olmadimi hala
simdi ona carle ye vereceklerinden fazla verirler kimbilir..hem türkiye ligini taniyorya..ben korkmaya basladim acikcasi.suana kadar bu haber yalandir diyordum ama simdi diyemiyorum..
ya bu isi engelleyecek kimse yokmu orda..eger cordobayi alirsalar transfer haberlerini daha takip etmeye gerek yok.10 numara olarak hagi yi alsinlar o zaman..hem türkiye liginide iyi taniyor.ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
kasapspor oldukİlk olarak turgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş benim saat ziyayı nuri geçiyo yılın keçeli ayı ayman haftası ve günlerden cello...... ha bu arada takvim milli hicri ziyan takvimiALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
zaten başımıza ne geldiyse şu sonradan türk olanlar yada tanımadıgı halde türkiyeye ayak uyduranlardan gelmedi mi istemiyom hasagiç cordoba felan tolgayla dewammİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecordoba türk vatandasi olmadimi hala
ya bu isi engelleyecek kimse yokmu orda..eger cordobayi alirsalar transfer haberlerini daha takip etmeye gerek yok.10 numara olarak hagi yi alsinlar o zaman..hem türkiye liginide iyi taniyor.BMN | ANTALYA
Yorum
-
aynen ya adm gibi kaleci alın yada iş olsun diye transfer yapmayın ne demiş haşim saitoğlu trabzonsporun sokağa atacak parası yok (siz bunu duyun ama inanmayın) bizi keriz sanıyorlar gariba iyice aptal yerine koydular zatenİlk olarak turgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten başımıza ne geldiyse şu sonradan türk olanlar yada tanımadıgı halde türkiyeye ayak uyduranlardan gelmedi mi istemiyom hasagiç cordoba felan tolgayla dewammALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
Fotomaç'ın haberine göre de İbrahim Baturoğlu onaylamış. Onunla ilgileniyoruz. Tolgaya abilik edecek, ligi tanıyan biri. Daha iyi kaleci bulursak onu alırız demiş.
...................................................................................
(boşlukları doldurun artık, forum kuralları gereği yazamıyorum)
Yorum
-
arkadaşlar bi de şöyle düşünün adam yaşlandı artık aldık diyelim seneye hayde yeniden kaleci arayışı yaa alıyon genç bişi all yaaİlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesesimizi duyan yokmu cordobaya hayır artık sıradan gereksiz yaşlı futbolcu istemiyoruz
tolgayı kullan işte adam da deneyim de oldu tecrübe de.
madem cordoba yı alacagına şenol hocam geçsin daha iyi ilerleyen yaşına ragmen walla daha iyi iş yapar nede olsa eski kurt eski toprak.... duy sesimizi GÜNEŞ'imiz.....BMN | ANTALYA
Yorum
-
İlk olarak turgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş benim saat ziyayı nuri geçiyo yılın keçeli ayı ayman haftası ve günlerden cello...... ha bu arada takvim milli hicri ziyan takvimi
yuhahahahaha
kardes gece gece güldürdün beni ya ne diyeyim sana helal olsun
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
ulan transfer konusacak halimizde kalmadi artik bunlarin sayesinde transfer basligi oldu laklak basligi..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum