Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar sorması ayıp saat kaç?
    kardeş benim saat ziyayı nuri geçiyo yılın keçeli ayı ayman haftası ve günlerden cello...... ha bu arada takvim milli hicri ziyan takvimi
    BMN | ANTALYA
    Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• İlk olarak turgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kardeşim her halde bizimde sonumuz ZİYAn olacak ne diyelim ona bakarak kendi gelecegimi görebiliyorum yahu adam gözünün önündekini görmüyor ki..
      ne cordobası ne martinezi ne dudeki yaa orkun gökhan serkan bunlara yönel madem türk alacaksın yaa off ziyan ettin benii yaaa
      zateen saçlar dökülmeye başladı hayırlısı artık
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

kardeşim her halde bizimde sonumuz ZİYAn olacak ne diyelim ona bakarak kendi gelecegimi görebiliyorum yahu adam gözünün önündekini görmüyor ki..
        ne cordobası ne martinezi ne dudeki yaa orkun gökhan serkan bunlara yönel madem türk alacaksın yaa off ziyan ettin benii yaaa
        cordoba türk vatandasi olmadimi hala simdi ona carle ye vereceklerinden fazla verirler kimbilir..hem türkiye ligini taniyorya..ben korkmaya basladim acikcasi.suana kadar bu haber yalandir diyordum ama simdi diyemiyorum..
        ya bu isi engelleyecek kimse yokmu orda..eger cordobayi alirsalar transfer haberlerini daha takip etmeye gerek yok.10 numara olarak hagi yi alsinlar o zaman..hem türkiye liginide iyi taniyor.
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• ne güzel diyo Müslüm baba DİNLEYİN EYY BENİ DAĞLAR..
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

kardeş benim saat ziyayı nuri geçiyo yılın keçeli ayı ayman haftası ve günlerden cello...... ha bu arada takvim milli hicri ziyan takvimi

...

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cordoba türk vatandasi olmadimi hala simdi ona carle ye vereceklerinden fazla verirler kimbilir..hem türkiye ligini taniyorya..ben korkmaya basladim acikcasi.suana kadar bu haber yalandir diyordum ama simdi diyemiyorum..
              ya bu isi engelleyecek kimse yokmu orda..eger cordobayi alirsalar transfer haberlerini daha takip etmeye gerek yok.10 numara olarak hagi yi alsinlar o zaman..hem türkiye liginide iyi taniyor.
              sesimizi duyan yokmu cordobaya hayır artık sıradan gereksiz yaşlı futbolcu istemiyoruz
              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

kasapspor olduk
                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  zaten başımıza ne geldiyse şu sonradan türk olanlar yada tanımadıgı halde türkiyeye ayak uyduranlardan gelmedi mi istemiyom hasagiç cordoba felan tolgayla dewamm
                  BMN | ANTALYA

Yorum

zaten başımıza ne geldiyse şu sonradan türk olanlar yada tanımadıgı halde türkiyeye ayak uyduranlardan gelmedi mi istemiyom hasagiç cordoba felan tolgayla dewamm
                    aynen ya adm gibi kaleci alın yada iş olsun diye transfer yapmayın ne demiş haşim saitoğlu trabzonsporun sokağa atacak parası yok (siz bunu duyun ama inanmayın) bizi keriz sanıyorlar gariba iyice aptal yerine koydular zaten
                    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Fotomaç'ın haberine göre de İbrahim Baturoğlu onaylamış. Onunla ilgileniyoruz. Tolgaya abilik edecek, ligi tanıyan biri. Daha iyi kaleci bulursak onu alırız demiş.

...................................................................................

(boşlukları doldurun artık, forum kuralları gereği yazamıyorum)

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sesimizi duyan yokmu cordobaya hayır artık sıradan gereksiz yaşlı futbolcu istemiyoruz
                        arkadaşlar bi de şöyle düşünün adam yaşlandı artık aldık diyelim seneye hayde yeniden kaleci arayışı yaa alıyon genç bişi all yaa
                        tolgayı kullan işte adam da deneyim de oldu tecrübe de.
                        madem cordoba yı alacagına şenol hocam geçsin daha iyi ilerleyen yaşına ragmen walla daha iyi iş yapar nede olsa eski kurt eski toprak.... duy sesimizi GÜNEŞ'imiz.....
                        BMN | ANTALYA

Yorum

yuhahahahaha kardes gece gece güldürdün beni ya ne diyeyim sana helal olsun
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• arkadaşlar yanlış anlamayın ama bişe dicem..foruma girerken kendi kendime dedimki bu saatte oraya giren tek deli benim herhalde diye düşünmüştüm ve girdim gördümkü çok yanlış düşünmüşüm

Yorum

• cordobayi bu takima almak istiyenin ben...
                              benim dedemde iyi kaleci onu alalim ne dersiniz? o kadar yaslida degil sadece 66 yasinda!
                              BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• ulan transfer konusacak halimizde kalmadi artik bunlarin sayesinde transfer basligi oldu laklak basligi...
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X