Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali Sırrı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar, nick carle gençlerbirliğiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bizim yönetim yine pasif kaldı bu işte.. Trabzonspor için gel gençlerle anlaş.. Bravo yönetim.. Sonrada mazaret sunarlar, yapımıza uymadı, parasal sorunlar yaşadı, şehri beğenmedi...
    buna da yuh derler kısacası ağzımı sonunda bozdular bu bizim yönetimdeki adamlardan ve başkandan bi bok olmaz.
    "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• Keita kaçmış mı? Kovalayan kim?

Şunun şurasında iki haftalık bi zamanımız var
      Hala önemli bi adım atabilmiş değiliz
      Ders alalım diyoruz ama ..

Yorum

• İlk olarak Ali Sırrı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar, nick carle gençlerbirliğiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bizim yönetim yine pasif kaldı bu işte.. Trabzonspor için gel gençlerle anlaş.. Bravo yönetim.. Sonrada mazaret sunarlar, yapımıza uymadı, parasal sorunlar yaşadı, şehri beğenmedi...
        Önce Fenerbahçe için dediler, sonra Trabzonspor'u iddia ettiler sonunda Avustralyalı Nick Carle kendisini üç yıllığına Gençlerbirliği'ne bağlayan imzayı attı. İşte yüksek top tekniği ile dikkat çeken oyuncunun görüntüleri ( http://www.youtube.com/watch?v=n0hYxcAD1kY )
        En son Ali Sırrı tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 18:21.

Yorum

• İŞTE NICK CARLE'IN YENİ TAKIMI!..

Fenerbahçe'nin transfer edeceği iddia edilen ancak bu iddialar sarı lacivertli yönetim tarafından yalanlanan, daha sonra da Tranzonspor için İstanbul'a gelen Avustralyalı orta saha oyuncusu Nick Carle, Gençlerbirliği ile anlaştı.

Trabzonspor ile dün yapılan görüşmelerden sonuç alamayan Avustralyalı yıldız, bugün Gençlerbirliği ile 3 yıllık mukavele imzaladı. Konuyla ilgili Maraton.Com.Tr'nin sorularını yanıtlayan, Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Altan Altun, "Carle ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Bize toplam maliyeti 1 milyon Euro oldu. Avustralya'nın 1 numaralı oyuncusu. Trabzonspor ile görüşmesinde pürüz çıkmış ve anlaşamamışlar. Aslında daha önceden de ilgilendiğimiz bir oyuncuydu ancak teknik direktör konusunda yaşadığımız sıkıntı nedeniyle askıya almıştık" dedi.

Altun, 25 yaşındaki oyuncunun sağlık kontrolünden geçtiğini belirtirken, Carle'ın Avustralya Milli Takımı'nda da yer aldığını Asya Kupası'nda oynadıktan sonra takıma katılacağını söyledi.

MARATON.COM.TR
          HABER: BORA EĞRİÇAYIR

maraton.com.tr
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bizim bu yönetim e ne demeli millet takır takır transfer yapıyı bizim nuri efendi daha ne bekliyoooo
            yeter artık ya defolllllllllllllllllll nuri efendi yiyemeceğin ..... altına yatma defol git
            "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• Bu adami Sol tarafa alsak ve kimseyi satmasak bu sene Sampiyonuz!!!

----------------Tolga---------------
              Jabi-----Stepanov--Erdinc-----Adnan
              ---------------Serkan---------------
              Yattara-------Ceyhun--------Abeyie
              --------Gökdeniz-----Umut----------
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Takmayın kafanıza nasılsa takım iskeletini oturttu hocayla başkan. Nokta transferi yapacaklar. İlkini yaptılar amatör adnanla
                Adnani alarak nokta (.) transferini yaptik.
                Bundan sonraki transferler virgül (,),soru isareti(?) , ünlem (!) olacak.

Yorum

• Carle'nin nasıl bir oyuncu olduğuna izlediğim görüntülerden tam karar veremedim ama şurası kesinki bizim yönetim ve Ziya hoca kendi yoluna bir mayın koymuştur.Bu Carle Gençlerbirliğinde iyi bir performans koyarsa vede üstüne bizim getirdiğimiz adam yine hayal kırıklığı yaratırsa şuanki eleştiriler katlanacaktır.
                  Ama yinede, bir umuttur yaşatan insanı demiş şair.Belki böylesi hayırlı olmuştur.

Yorum

• of ya bunlar hiç bişey den anlamıyolar ya transfer filan yapamazlar beceriksizler.
                    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adnani alarak nokta (.) transferini yaptik.
                      Bundan sonraki transferler virgül (,),soru isareti(?) , ünlem (!) olacak.
                      Güzel espri

Yorum

• Dudek'ten Trabzon'a ret !..

Yurt dışında 10 numara ve kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Liverpool'un Polonyalı kalecisi Dudek'ten olumsuz cevap aldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına yurt dışında ağırlık veren Bordo-mavili kulüp, gelen raporları tek tek değerlendiriyor. Yardımcı antrenörleriyle birlikte yurt dışında transfer çalışmalarını sürdüren Doğan, 10 numara ve kaleci arayışları doğrultusunda FC Liverpool Kulübü'nün Polonyalı kalecisi Dudek için yaptığı transfer teklifine olumlu cevap alamadı. Türkiye'de futbol oynamak istemediğini söyleyen Dudek, Trabzonspor'un transfer teklifini geri çevirdi.

Trabzonspor ile sözleşmesi bulunmasına rağmen sezon ortasında ülkesine dönen ve futbolu bıraktığını açıklayan Szymkowiak'ın, milli takımdan arkadaşı olan Dudek'in bu kararı vermesinde etkili olduğu belirtildi.

Öte yandan Polonyalı kaleciden olumlu yanıt alamayan Trabzonspor'un yurt dışında kaleci arayışlarını sürdürdüğü, bu araştırmalardan sonuç alamaması halinde Kolombiyalı kaleci Oscar Cordoba ile masaya oturulacağı öğrenildi.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• şu kaçırdıgımız adam çok yanacaz süper bi adam kaçırdık
                          ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                          **ARSİNLİ AKREP**
                          **61*77**

Yorum

• ha unutmim. Nuri Albayrak icin ..

Quincy Owusu-Abeyie

su anki külüp Spartak moscow

firsteleven ISM Management
                            Menejeri: Vranjkovic, Franjo

hemen ara onu ... ama Paramiz Yok deme sakin Franjo Vranjokovice
                            En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 18:48.
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak YoldaS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              o bu formayı hak etmiyor şu bu formayı hak etmiyor arkadaşlar kim giyecek bu formaları allah aşkına yaa geçti o lütfen yapmayın ... ekmek parası bu kim daha çok para veririse gider orada oynarsın bunun kanunu bu trabzon buyuk takım ben orada 1milyona oynadım ( mesela) ama gs 2 milyon veriyo ama olmas ben trabzonsporda buyuk takımda oynadım bu formayı öle herkeze vermezlker ben siirt jetpayq gideyim adamlar ne güzel düz hesap 500 bin veriyolarmı diyecek.. lütfen mantıklı olun arkadaşlar ...
                              benim dediğimde bu
                              duygusal düşünelim diyoruz öze dönelim trabzonlulardan ve trabzonsporlulardan takım kuralım diyoruz profesyolnel düşünmeklazım dışa açılmak lazım diye eleştiriliyoruz e profosyonel düşünelim kim olursa olsun hangi takımlı olursa olsun takıma faydalı olacaklardan takım kuralım diyoruz yine eleştiriliyoruz eleştirmek muhalif olmak birazda bizim yapımzda var galiba kendi adıma ben trazbzonspor un şampiyonluğunu görmedim ele avuca gelir bi başarısını da görmedim hep muhalif kaldık hep başarılı olanları eleştirdik sorun biz bole yetişttik buna alıştık sorun bu galiba
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• la bunlar varya gelmek isteyeni de almıyolar
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X