Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• serkanla kıyaslamayalım ama orkhun sadece hırslı yetenekleri kısıtlı b.korkmazın gazıyla buralara geldi
    SERKAN ü.milli ,a.milli oluyodu da bakma f.terim vermedi izin serkan son fb maçı hariç bu sezon çok ii di bir de bi maçta çok kötü bir hata yaptı neyse 1-2 maç olur zaten izleidğim 20 ye yakın ankaragücü maçlarında bir çok önemli kurtarış yaptı
    ligin son 10-15 maçında gazla öne çıkan orkhun gibi değil
    tolga mı orkun mu serkan mmı
    1.serkan
    2.tolga
    3.orkun
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Arkadaşlar bu takıma evet kaleci transferi hic bu kadar gerekmemişti Ziya Dogan zamanında iyi bir kalecimiz olsaydı Dinamo Kievi elemiştik yine kalecimiz olsaydı bugün Tolga cok daha iyi bir kaleci olacaktı ha yine kale bos olmasaydı Rum takımına da elenmedik tecrübeli kaleci şart Tolga 24 yasında 27 yasında kaleyi devralır en az 6-7 yılda oynar
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Adamı sen kalk dünyanın öbür ucundan getir sonra da Efendim biz seni önce deneyelim de yahu bu ayıp ötesi bir şey ...şu olsa belki kabul edilebilirdi .. adama derdin ki kardeşim ben seni denemek istiyorum eger böyle sorun olmazsa gel .... eeeeeeeeeee bunları hiç söyleme adamı çagır sonrada dedi ben seni denemeden almam ... boş yere ruh hastası demiyorum ben bu adam olmayan adama ...ayıp ayıp bu yapılacak iş değil ...vallahi carle mi nedir efendi adammış ben olsam bana bunu teklif eden herkese iyi bir iki laf söylerdim ...

Kaleci konusunda bir arkadaş yazmış .. martinez konusunda ibre bize epey döndü gözüküyor ... Sakarya da hiç para olmaması bizim için avantaj tabii ki hüsnü hoca da ...arada 500.000 dolar mı kaldı başka şeyler mi kaldı onu bilmiyorum ama eger öyle ise bu işi bitirmek lazım ...

40 yılın başı dogru bir şeyde diretiyor bu ruh hastası ...ben yabancı kaleci olayının bir muamma oldugu kanısındayım ...eger martinez olmayacaksa Jester e katılıyorum orkun çok daha iyi olur ... En azından ligi tanıyor ... bu kaleci konusunda ruh hastasına hiç itirazım yok . kendinden beklenmeyecek şekilde dogru işler yapıyor ...Martinez Orkun olmazsa Tolga ya dahi razıyım ... İlk kez bizim lige gelip kaleye gececek kaleci biraz acemilik çekebilir ..Bilinen kaleci her zaman iyidir diye düşünüyorum ...Hele hele Hasagiç aman allah korusun ...Şimdi gider Hasagiçi alırlar

Kaç kez yazdım bilmiyorum ama bu ortasaha da Ayman Hüseyin ve Serkan banko oynar .. önce bu 3 oyuncuyu yazın sonra kadroyu yapın ...şu olabilir belki Hüseyin satılırsa işte o zaman belkiiiiiiiiiiiiiiiiiii 2 ön libero oynar ... o da belki yani ...

Neyse sanırım şu belli oldu.. kaleci forvet ve sol oynayan bir 10 numara benzeri bir şey alacaklar ..daha da bir şey beklemeyelim .. şansımızı zorlamanın bir anlamı yok kızarlar sonra bunları da almazlar gerçi ben ısrarla bir stoper bekliyorum ama bakacagız .. mesela acaba girayı mı alacaklar

Yorum

• İlk olarak lazanist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lig boyunca biz başka bir kaleci izledik herhalde.Bizim kaleci Tolga'dan bahsediyorsun dimi?
          Ya ALLAH aşkına tolga kalecimi yaOnun yerine ben kalecilik yapsam daha ii olur valla...Bu sene kalede tolga olmasında kim olursa olsun...

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hasagiç inşaallah gelmez bize orkununda vasat bir kaleci olduğunu düşünüyorum illa kaleci alınacaksa ankaragücünden serkan kırıntılı alınsın yada jefferson ve tolgaya kale emanet edilsin gerçi onlara emanet edilen kale Allah'a emanettir)
            Serkan Kırıntılı iyi kaleci ama Orkun daha iyi kaleci gibi gözüküyo

İllede Türkiyeden kaleci alcaz diye bir şey olmamalı dışarıdan da bakılsın...

Yorum

• İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sen orkunun veya hasagicin hata yapmicagindan emin misin. veya garanti verebilir misin?
              yahu hasagiç bizim maçta umutun şutu ceyhunun önüne attı be
              hasagiç binlerce hata yapıo ama çok manyak kurtarışlarıda var
              marcleinho gibi kimse 15 cm den üstüne vurmuyor(2005 ş.ligi finali shevchenkonun dudek in üstüne vurduğu hariç)
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• martinez

Yıllardır çekmadik hiçbirşeyden kaleciden çektiğimiz kadar. Kaleci MARTİNEZ olsun

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar bu takıma evet kaleci transferi hic bu kadar gerekmemişti Ziya Dogan zamanında iyi bir kalecimiz olsaydı Dinamo Kievi elemiştik yine kalecimiz olsaydı bugün Tolga cok daha iyi bir kaleci olacaktı ha yine kale bos olmasaydı Rum takımına da elenmedik tecrübeli kaleci şart Tolga 24 yasında 27 yasında kaleyi devralır en az 6-7 yılda oynar
                  en acısı kiev dir be sen ukraynada saçma sapan yavaş o kadar yavaş ki ayakla kontrol eidlecek topu sektir gol ye
                  gel trabzonda hiç bir farkı olmayan 2 yan top ikiside aynı tıpa tıp 2 gol ye
                  kaleci şart olabilir ama eğer şampionluk iddiası için önemli transferleşartsa yoksa kaleclerimiz bize yeter
                  Ey Türk Gençliği!

Yorum

• ya 10 tane yabancımız var ne olacak bunların hali şenol hoca bir kaç tanesini seula alsada biraz rahatlasak bu ara türkiyedeymiş takımının transfere ihtiyacı yokmudur acaba)))
                    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• olabilirse dudek olamazsa bobadilla olmalı yani tecrübeli bir kaleci şartt.

Yorum

• Full name: Justo Wilmar Villar
                        Date of birth: June 30, 1977
                        Birthplace: Cerrito, Paraguay
                        Nationality: Paraguayan
                        EU passport: No
                        Height: 180 cm
                        Weight: 83 kg

Club: Newell's Old Boys
                        Position: Goalkeeper
                        Number: 1
                        Previous clubs: Sol de America > Libertad > Newells Old Boys

International debut: October 1999, v Guatemala
                        Caps: 40
                        Goals: 0
                        World cups: Korea/Japan 2002, Germany 2006

Başarıları:

Paraguayan Torneo de Apertura (2002, 2003)
                        Paraguayan Torneo de Clausura (2003)
                        Argentinian Torneo de Apertura (2004)

Paraguayan Footballer of the Year (2004)

Görüldügü gibi 40 kez Paraguay Milli takımının formasını giymiş son iki dünya kupasında 1.kaleciydi arjantinde Newels Old Boys takımında oynuyor 30 yaşında kaleciliginin en uygun yası alınsa cok iyi olacak iyi bir tercih.
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• DUDEK BERNABEU KULÜBESİNE
                          Liverpool ile sözleşmesi sona eren Jerzy Dudek gelecek sezon Real Madrid'te forma giyecek. Kırmızılar'ın yeni sözleşme teklifini reddeden başarılı kaleci, gelecek sezon büyük ihtimalle Casillas'ın yedeği olacak.

ligtv.com.tr..

Yorum

• arkadaşlar biraz aşırı milliyetçilik yapıyor tolga bence sabatın kalesinden öteye gidemez bu bir gerçek orkun elzğda oynarkende izlerdim hırslı bir oyuncu bence kalecide hırs hereksiz bişey
                            adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Eger bir takım zirveye oynayacaksa yani şampiyon olacaksa dahi demiyorum zirveyi kovalayacaksa kalecisi kesinlikle çok iyi olmalı ...allaha şükür biz de 96 yılı da dahil olmak üzere kaleci hiç yoktu ... 96 da bir kalecimiz olsaydı % 100 şampiyonduk sezon boyunca öyle goller yediler ki evlere şenlik ... ve son maçta da rüştü aldı şampiyonlugu fenere getirdi .. o maçı unutabilmem mümkün değil utanmasa apo nun da golunu çıkaracaktı ..hami nin 2 tane tam 90 dan topunu çıkardı ... hep dedim gene diyorum o gün ilahi bir güç şampiyon olmamızı istemedi ...kabus gibiydi .. şimdi ise kabus yaşayacak duruma dahi gelemedik .... pardon geldik bu sene ama tersten

Yorum

• bu arada arkadaşlar kasımpaşaya kaptırdığımız mehmet yabancı statüsündeymiş
                                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X