Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar bu basının uydurması bence..yönetim bu adamı bitirdi açıklayamıyo çünkü elde jun djokya gibi fuzuli adamlar var taraftarı mutlu etmek için çalışıyoru<

Yorum

• @omermk
      Orkun benim ilk tercihim değil ama kendisi hakkında söylediklerinin hiçbirine katılmıyorum.
      Orkun kim Trabzon kim demişsin. Şöyle söyliyim, Orkun senin elindeki üç kaleciden de iyi bir kaleci.
      Eğer bir kalecide problem olarak yalnızca garip hareketlerini görüyorsan o kaleciyi hemen alacaksın. Çünkü zaten kalecinin biraz delisi makbuldur.
      Ayrıca bu hareketlerin sebebi adamın hırsı, kendini göstermek, büyük takımda oynamak, milli olmak vs. istiyor, kötü mü?
      Ayrıca Tolga gibi heyecan yapmayan yeterince de tecrübeli bir kaleci.
      Neredeyse tek başına Erciyes'i kümede bırakıyodu adam daha ne yapsın?
      Zaten biz almazsak seneye gittiği takımda hep beraber görürüz neler yapacağını.
      Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        25 yalında dünyanın taaa öteki ucundan (şaka değil 3 ay önce gittim 36 saat sürüyor aktarmalarla birlikte ) gelen bi adamı seni deneyeceğiz demek tam temel fıkrası gibi bu adama gerçekten seni deneyelim dediyseler diyene yazıklar olsun dedilerse de tamam diyerek idmana çıkartan futbolcuya da yazıklar olsun onu alan yönetime de .
        yahu takımı kurtaracağına inanılan bir futbolcuyu 2 idmanda mı alacaksın. yıldız takım seçmeleri mi yapıyorsunuz...
        eğer bu basının uydurmsı değilse gerçekten saçmalamışlar...
        böle bişeye nasıl inanıyonuz kardeşim bizim yönetime belli olmaz ama o kadar salkça bir hareketi ypsalar bile o kalitedeki oyuncu kabul etmez!!!

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @omermk
          Orkun benim ilk tercihim değil ama kendisi hakkında söylediklerinin hiçbirine katılmıyorum.
          Orkun kim Trabzon kim demişsin. Şöyle söyliyim, Orkun senin elindeki üç kaleciden de iyi bir kaleci.
          Eğer bir kalecide problem olarak yalnızca garip hareketlerini görüyorsan o kaleciyi hemen alacaksın. Çünkü zaten kalecinin biraz delisi makbuldur.
          Ayrıca bu hareketlerin sebebi adamın hırsı, kendini göstermek, büyük takımda oynamak, milli olmak vs. istiyor, kötü mü?
          Ayrıca Tolga gibi heyecan yapmayan yeterince de tecrübeli bir kaleci.
          Neredeyse tek başına Erciyes'i kümede bırakıyodu adam daha ne yapsın?
          Zaten biz almazsak seneye gittiği takımda hep beraber görürüz neler yapacağını.
          Hiç kimseyi alamazsak orkun alınmalı...

Yorum

• Haşim Bey'e ne demeli? Adamı Türkiye'ye çağır. Sonra Maraton.com.tr'ye röportaj ver. Daha belli değil, canlı izlemedik, menejerler vasıtasıyla geldi, bir de de ki daha birşey yok 1 günlük otel parasını karşıladık sadece...

Bunlar denir mi??
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Adnan 25 numarayı giyecek
              Kulübümüzün Samsunspor'dan transfer ettiği Adnan Güngör forma numarasını 25 olarak değiştirdi. Buna göre yeni transferimiz yeni sezonda 25 numaralı formasıyla takımımızın başarısı için mücadele edecek.
              işkenaz

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Haşim Bey'e ne demeli? Adamı Türkiye'ye çağır. Sonra Maraton.com.tr'ye röportaj ver. Daha belli değil, canlı izlemedik, menejerler vasıtasıyla geldi, bir de de ki daha birşey yok 1 günlük otel parasını karşıladık sadece...

Bunlar denir mi??
                azize yapıyoda bizimkilerde yapsa olmazmı almıyacaz diyolar alıyolar.

Yorum

• ???

İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  aman arkadaşlar ne orkunu?
                  orkun kim trabzon kim?
                  adama dikkat ettiniz mi son maçlarında ben özellikle baktım adamın kesin biriki tahtası eksik saçma sapan hareketler yapıyor(rizeli kaleci şenol gibi). kendini yerlere atıyor kafasını direklere vuruyor. bize boyle deli dolu bir kaleci değil olgun yaşını başını almış(tabii çürümemiş) tecrübesini hem kendi oyununa hem de takıma özellikle de tolga ya yansıtacak bir kaleci lazım.
                  şenol rizeli değilki
                  ayrıca rüştünün bize gelmesini çok isterdim neyse hayırlısı olsun ne diyelim hasagiç kesinlikle gemesin antepte kalsın gereksiz kalecilerle işimiz olmaz jefferson hasagiçten çok daha iyi bir kaleci
                  ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak okan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adnan 25 numarayı giyecek
                    Kulübümüzün Samsunspor'dan transfer ettiği Adnan Güngör forma numarasını 25 olarak değiştirdi. Buna göre yeni transferimiz yeni sezonda 25 numaralı formasıyla takımımızın başarısı için mücadele edecek.
                    Fatih TEKKE gelcek ya ondan 9'u vermediler ona!!!

Yorum

• İlk olarak okan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adnan 25 numarayı giyecek

Yorum

• Herşeyi geçtim otel parasını ödedik denir mi?

Benim bildiğim Cavcav pusuda bekliyordur bu transfer için, at binenin kılıç kuşananın
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• herkesin görüşüne saygı duyarım ama kalecinin deli olanı makbuldür tezi beni pek inandırmadı; ben ne buffon un, ne casillas ın ne reiana nın ne de czech in sahada deli deli hareketler yaptığını görmedim. aksine dünyanın bütün kalecileri genelde soğukkanlılıklarını bozmazlar. neyse bu tek başına bir ölçü değil tabiki ama bizim kendi evladımızın yerine bir kaleci alacaksak bu en az iki gömlek daha üstün olmalı. ben orku un tolga dan daha yetenekli bir kaleci olduğunu düşünmüyorum. nasıl ki tolga için trabzon un kalesini korumak için erkense orkun için de erken.

bu arada şenol rize de tanındığı için rize dedim şu anda malatya da sanırım. hem bunun konumuzla ne alakası var??

Yorum

• Hasagiç olacagına orkun olsun derim ben ...

Yorum

• ???

İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              herkesin görüşüne saygı duyarım ama kalecinin deli olanı makbuldür tezi beni pek inandırmadı; ben ne buffon un, ne casillas ın ne reiana nın ne de czech in sahada deli deli hareketler yaptığını görmedim. aksine dünyanın bütün kalecileri genelde soğukkanlılıklarını bozmazlar. neyse bu tek başına bir ölçü değil tabiki ama bizim kendi evladımızın yerine bir kaleci alacaksak bu en az iki gömlek daha üstün olmalı. ben orku un tolga dan daha yetenekli bir kaleci olduğunu düşünmüyorum. nasıl ki tolga için trabzon un kalesini korumak için erkense orkun için de erken.

bu arada şenol rize de tanındığı için rize dedim şu anda malatya da sanırım. hem bunun konumuzla ne alakası var??
                              doğrusu şenol rizeli olmadığı gibi rizedede hiç oynamadı şenol bursada kendini tanıttı konumuzla alakası şu şenolu ts taraftarları pek sevmez ebnde sevmem şirkef bir adam yani bu adamın rizeli olarak tanıtılması açıkçası zoruma gitti
                              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• bu form bana tekrar teknik direktörlerin ve yöneticilerin işlerinin ne kadar zor olduğunu hatırlattı.
                                şu forumda kaleci için kimi rüştü derken kimi orkun,kimi martinez kimi hasagiç diyor.
                                3 ön liberomuz var. hadi ziiya hoca sistem değiştirdi tek ön libero ile oynayacak( dünyanın sonu gelir herhalde) desen eminim kimimiz hüseyin derken kimimiz ayman kimimiz serkan diyeceğiz.
                                kimimiz gökdeniz i satalım derken kimimiz saçmalamayın gökdenizi satmak takımı satmaktır diyor...
                                zor iş bu işler zor.
                                sanırım sırf bu nedenle bile eleştirirken iki kere düşünmek lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X