Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3 maçta 1 asist ve 6 maçta 1 gol atıyorsa bence iyidir. 34 lig, 6 avrupa ve 8 kupa maçı oynayacağız diyelim. 48 maç ediyor ve 42sinde oynasa 14 asist 7 gol olur ki bence süper. Umut, Ersen, Gökdeniz'in golleri, Yattara,Ceyhun ve Gökdeniz'in asistlerini toplarsak zaten bize direk katkısı olacağını anlarız. Tabi bu performansı Türkiye liginde yapar mı o bilinmez. Eğer teknik bir oyuncuysa ligimizde rahat oynar.

Fakat transferiyle ilgili benim kafamda soru işaretleri var. Sanki menejerler adamı Fenere pazarlamaya uğraştılar onlar beğenmedi, bizimkilerin kapısın çaldılar gibi bir durum var kanımca.

Umarım Trabzonspor için en iyisi olur...
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      avustralyanın en iyi ortasahası ama 3 maçta 1 asist, 6 maçta bir gol... çok çok kötü bir istatistik! üstelik 26 yaşında 3 kez milli ve ilk avrupa macerası tam bir hüsran...

bazı arkadaşlar avustralya milli takımının maç yapmadığını o yüzden fazla milli olmadığını yazmış çok komiğime gitti açıkcası ne yani dünya şampiyonasında oynayan bir milli takım direk finallere mi katıldı? çok iyi takılarla oynamasaşarda bu adamlar birilerini yenmişler ve öyle gelmişler yapmayın ve bizim müthiş ortasaha oynamamış bu maçlarda

yani işin türkçesi ucuz etin yahnisi...
      eleştirmek babında değil ama
      sen istatistikler bakıp kendine göre kötü olduğuna kanaat getirmişsin bende aynısını yapayım o zaman

3 maçta 1 asist TSL 34 maç bölü 3 aşağı yukarı 11 asist
      6 maçta 1 gol TSL 34 baç bölü 6 aşağı yukarı 5,5 yani 6 gol...

şimdi karar şu bu adam 17 golün altına bir şekilde imzasını koyarsa

ve de diyelim bu 17 golden bazıları hiç alınmayacak 3 maçı bize alırsa ne diyeceğiz...

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        avustralya liginin en ii oyuncusu olarak söz ediliyor
        ofansiif orta saha ve bir çok gol pozisyonu yaratıyor
        arkdaşlarını çok ii oynatıyor onların oyununu kat akt arttırıyor
        sydney de 80 küsür maçta 12 gol atmış çok değil ama az da değil türkiyede bir sezonda atar bu kadar golü zaten orda bi maçta en fazla 3 gol oluyor
        avustralya ligiyle türkiye ligini aynı kefeyemi koyuyon kardeşim bi takım desene bana o ligden

Yorum

• avustrulyadan aldığımız 3cü oyuncu olcak ))) tansel petkoviç carle

forvete ali zitouni kiralık alalım ))
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• ben demiştimki gökdeniz satılmadan, yeni yabancı oyuncu alınmaz diye, yanılmışım, masalcı arkadaştan özür diliyorum.( masalcı arkadaş, bundan daha iyi olan on numarayı niye alamıyorsunuz yoksa gökdenizi satamadığınız için paranız yokda 500 000 dolarlık oyuncu getiriyorsunuz). masallara devam bizde uyumaya devam edelim ancak masal anlatırken bari demogoji yapmayın lütfen.

Yorum

• İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bize gelmeden önce gol kralı idi. Ben kendisini Euro 2004'te izlemiş ve çok beğenmiştim. Zâten o sezon gol kralı oldu Çek liginde. Bize geldi ve adamın kariyeri bitti.
              Euro 2004 te mi Tomas Junu izledin? fakat kendisi o şampiyonada Çek Cumhuriyeti kadrosunda yer almamıştı.
              En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 12:39.

Yorum

• @Travelair

peki youtubeden gördüğümüz iki hareketle birine hayran olmamızı mı bekliyordun? biraz kurcalayınca ne hareketler yapanlar var ama mühim olan bu değil ki? avustralyanın en iyi ortasahası, ki hücuma yönelikmiş, 3 asistle oynamışsa ben oturur düşünürüm...

@kuTaDgU

adam 3 maçta bir asist yapmamaış yaklaşık 3 maça bir asist düşüyor... en azından ben öyle anladım Trabzonolog'un verdiği bilgiden. yani senin 34 maça tamamlamana gerek yokki
                Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• F.Bahçe'ye niyet Trabzon'a kısmet

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Şili asıllı Avustralyalı oyuncu Nick Carle ile görüştü. Başkan Albayrak'ın ofisinde gerçekleştirilen görüşmede maddi konular ele alınırken, Carle ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Carle'ye daha önce faks aracılığıyla 3 yıllık ön sözleşme imzalattırıldığı öğrenilirken, futbolcunun transferiyle ilgili küçük pürüzlerin kaldığı ifade edildi. Avustralyalı oyuncunun transferi, yarın yapılacak görüşmelerin ardından netlik kazanacak. Trabzonspor, Carle'nin transferi ile uzun süredir sürdürdüğü 10 numara arayışına da son verdi. Mevcut yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle yönetim, elindeki futbolcuları düşük bonservis ücretleriyle gönderip, Carle ve Jabi'yi renklerine katmayı planlıyor.

15.06.2007
                  Kaynak : DHA
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• @golasaliyim

Düşün tabi, ama biraz araştır, sırf youtube'a bağlı kalma
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İyi yakalamış

İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Euro 2004 te mi Tomas Junu izledin? fakat kendisi o şampiyona da Çek Cumhuriyeti kadrosunda yer almamıştı.
                      Amma yakaladı, ehuehu

TOSSSSSSSSSS :-)
                      En son Tekke tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 12:33. Sebep: başlık
                      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Kime niyet, kime kısmet!

Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

Trabzonspor, Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu ileri sürülen Avustralyalı futbolcuyla İstanbul'da masaya oturup, prensip anlaşması sağladı...

Bir garip transfer!

Trabzonspor dün sürpriz bir transfer atağı yaptı... Bordo-Mavililer akşam saatlerinde İstanbul'a gelen Avustralyalı futbolcu Nick Carle ve menaceri ile masaya oturup, prensip anlaşmasına vardı. Dünyanın önde gelen haber ajanslarından AFP'nin Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağını duyurduğu, ancak Sarı-Lacivertliler'in resmi internet sitesinde yalanladığı Carle'nin transferi hayli ilginç bir şekilde gelişti. Öyle ki, Avustralyalı oyuncunun kulübü Newcastle Jets Yöneticisi George Liolio, 26 yaşındaki futbolcuları için Fenerbahçe ile 500 bin dolara anlaştıklarını belirtti.

Petkoviç?ten onay

Newcastle Jets Kulübü ve dünyanın önde gelen haber ajanslarının açıklamalarına karşın Carle, Bordo-Mavili Yöneticilerle dün masaya oturup, el sıkıştı. İki tarafın bugün yapacağı son görüşmenin ardından resmi sözleşmenin imzalanacağı belirtildi. 26 yaşındaki futbolcu için Trabzonspor'un eski kalecisi Petkoviç'in de olumlu görüş bildirdiği kaydedildi. Carle?nin fiyatının oldukça düşük olmasının, transferi cazip hale getirdiği bildirildi. Teknik direktör Ziya Doğan'ın da çok istediği Avustralyalı futbolcu 3 kez de Milli Takım forması giydi.
                        Fanatik

AVUSTRALYA BASINI: CARLE İÇİN GALATASARAY DA DEVREYE GİRDİ"

Avustralya!da yayınlanan futbol dergisi Four Four Two, Fenerbahçe'ye geleceği iddia edilen Nick Carle için şimdi de "Avrupa'nın en yaşlı teknik direktörlerinden birine sahip" Galatasaray'ın devreye girdiğini yazdı. Derginin internet sitesinde yayınlanan haberde Galatasaray'ın Nick Carle!yi almak için Fenerbahçe'ye rakip olduğu iddia edildi. Haberde, Galatasaray adına çalışan Güney Amerikalı bir temsilcinin 25 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için aktif bir şekilde çalıştığı ifade edildi.
                        Dergi, aynı temsilcinin Arjantinli Juan Riquelme'yi Galatasaray'a getirmek için de bir anlaşmaya varmaya çalıştığını yazdı.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 12:35.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          @golasaliyim

adam her şeyiyle belli tam bir star bu aADAM alınıp fıs çıakcak oyuncu değil çünkü sahada koşuyor ve teknik İSTATİSLİKLER her zaman doğru bilgi vermez
                          szymek de polonyada 3 sezonda attığı golü burda yarım sezonda attı kendi bile dedi
                          türkiye ligi kalitesiz bu tip teknik oyunuclar helebu carle şov yapar
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @golasaliyim

kendisinin başka yerlede görüntüsü varda ben mi bulamadım avustralyayada gitme şansım olmadığına göre sadece youtube var ve tabi bir kaç ingilizce haber. açıkcası kendisini fazla tanıtan şey bulamadım. ama karısını çok sevdiğini bir röportajından çıkardım. yani o konuda bir sıkıntımız olmayacak
                            Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• ceyhun gibi bi maç oynayıp 3 maç yatmasında. bu adam alınırsaki alınacak gibi hüseyin kesin yolcudur...
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beğenilmeyen Hüseyin'e bile Avrupadan teklif geliyorsa , o ayarda futbolcuyu Türkiyede oynatabilmenin sence mümkünü var mıdır ?
                                .
                                O ayarda getirme canım daha alt seviyede olanını getir Şöyle diyim ben sana Aurelioyu getir Üç tane Aurelio kısmen çekilir mesela ama Ayman,Hüseyin,Serkan çe-kil-mez

Defans yapmayı bilmeyen bi takım olduğumuzu bende söylemiştim daha önce o zaman hücum yapmalıydık hiç değilse gol sayısını artırırdık bu şekilde defans yaparak daha doğrusu yapamayarak aynı sayıda gol yiyip daha az gol atıyoruz Sonuç olarak hocanın bu sene uygulamaya çalıştığı şeyin mantıkla açıklanabilir bi tarafı yok bakalım bu sene ne olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X