Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ziya Doğan, Necati transferi ile ilgili bonservisi elindeyse olabilir dedim. Onun dışında bir şey olmadı. Önceliğimiz değil demeye getirdi.
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      iyide bu nick carle denilen adam nasildir.orta sahada cok kosarmi yoksa alex gibi birimi..ben sol kanatta oynadigini duydum..arkadaslar bizim risp i unutmus herkes bence steple iyi ikili olustururlar.bu kadroda carleyi sol kanatta onun yerinede gökdenizi oynatmak daha iyi olur diye düsünüyorum.piennar a ne gerek varki.hüseyinin yaninada aymani koruz onun yerine
      ziya doganin bahsettigi cok iyi yabanci forvet gelince umut nerde oynayacak merak ediyorum.
      carle her yerde oynar bu adam sihirbaz tipden de maradona nın gençliğine benzio çok ii bir oyuncu adam geçmesi süper
      forvet arkası oynuyor çok ii paslar atıyor
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• doğan"biraz da bizim trabzonsporu konuşalım"

tabiki 1.olmazsan 2.ol
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Arkadaşlar hemen gaza gelmeyelim Carle transferi daha bitmedi yani sonra üzülmeyelim........
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bide hüseyin var bir ara rusların hevesi vardı ne oldu acaba.
            verelim Rusyaya iyi bi fiyata takım önlibero doldu zaten

Yorum

• beyler az sonra İzmit'e doğru yola çıkacağım, sabah saat 10 saat felan sonra orada olurum, inşallah oradan baktığımda bu adamı aldığımızı öğrenirim, süper olur yav
              “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• u nick carle iyi oyuncu da alinacagi nereden cikti? gazete falan mi yazdi??
                sevdim seni bir kere başkasını sevemem
                deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• Bana Ceyhunun sol ayaklısı gibi geldi
                  İşallah devamlılığı vardır... Alırsak hayrını görmek temennimiz.. Ama alamassakta çok üzülmem.. Baksanız ya Stichus kardeşimiz daha iyisini alacağız diyor
                  O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Trabzonsporun başarısız olma ihtimali yok
                    Bu sene basarılımıydınız hocam
                    2. yarı başarılıydık...
                    Birlik beraberliği saglayalım Trabzonsporun başrısızlıgı imkansızdır.Kimse önümüzde duramaz.Enerjiyi kurmamız lazım diyor.(Termik santral istiyor heralde)

Benim kafamdaki kadro olusursa seneye sampiyonuz diyor...(4 önlibero ile çıgır aşacak)
                    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                    İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar hemen gaza gelmeyelim Carle transferi daha bitmedi yani sonra üzülmeyelim........
                      alamazsak yönetimi basacam
                      youtobe de sydney de oturan biri bu adam süper bir oyuncu diyor
                      izledik gördük her videosunu izledim yahu ayak dışı topuğu üstü yanı her yerini kullanıyor alexin koşan hali bu adam tekniği süper adam geçio PASLARI harika müthiş prim yapar ve 25 yaşında ben çok sevdim bu adamı
                      yönetim kaçırırsa varya
                      Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar hemen gaza gelmeyelim Carle transferi daha bitmedi yani sonra üzülmeyelim........
                        yok ben kaptırdım kendimi alacağız bu adamı sen bile avatarı değiştirmişsin bi de bize gaza gelmeyelim diyorsun kaç kişi gelir ki böyle bize, daha doğrusu böyle kaç kişiyi alırlar ki... cümleten selamun aleyküm, ben kaçtım, otobüsü kaçırmayayım...
                        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• nick carle 1000 tane ceyhun eder HİÇ BENCİL değil çok çok ii pasör
                          Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Ziya Dogan:Trabzonsporun başarısız olma ihtimali yok!

Soruasıl bu kadar eminsiniz?

Ziya Dogan:Kafamdaki akdroyu oluşturduktan sonra Trabzondaki enerjiyi acıga cıkardıktan sonra başarısız olma şansı yok şampiyonluk sözü veriyorum şampiyon olacagız.

Yürü be Ziya Boşuna sana Capello demedik oglum............

Yorum

• Bu sene altyapıdan kaç oyuncu aldınız ?

Çok güzel bir soru...

Özkan Hoca ile konstuk.
                              Oradan gelecek çocugu ben alamam bana Özkan hoca al bu pişti bunu kullan diyecek diyor.

Alt yapıda kaç kişi var?
                              (Bilmiyor)
                              Sayıları biliyor ama tam rakam yok...

Altyapıda adam yok mu hocam
                              Yok...
                              Özkan hoca erken demiş... (barış için)
                              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                              İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yok ben kaptırdım kendimi alacağız bu adamı sen bile avatarı değiştirmişsin bi de bize gaza gelmeyelim diyorsun kaç kişi gelir ki böyle bize, daha doğrusu böyle kaç kişiyi alırlar ki... cümleten selamun aleyküm, ben kaçtım, otobüsü kaçırmayayım...
                                Allah yolunu acık eylesin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X