Ziya Doğan, Necati transferi ile ilgili bonservisi elindeyse olabilir dedim. Onun dışında bir şey olmadı. Önceliğimiz değil demeye getirdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
carle her yerde oynar bu adam sihirbaz tipden de maradona nın gençliğine benzio çok ii bir oyuncu adam geçmesi süperİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyide bu nick carle denilen adam nasildir.orta sahada cok kosarmi yoksa alex gibi birimi..ben sol kanatta oynadigini duydum..arkadaslar bizim risp i unutmus herkes
bence steple iyi ikili olustururlar.bu kadroda carleyi sol kanatta onun yerinede gökdenizi oynatmak daha iyi olur diye düsünüyorum.piennar a ne gerek varki.hüseyinin yaninada aymani koruz onun yerine
ziya doganin bahsettigi cok iyi yabanci forvet gelince umut nerde oynayacak merak ediyorum.
forvet arkası oynuyor çok ii paslar atıyorEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
verelim Rusyaya iyi bi fiyata takım önlibero doldu zatenİlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebide hüseyin var bir ara rusların hevesi vardı ne oldu acaba.
Yorum
-
Trabzonsporun başarısız olma ihtimali yok
Bu sene basarılımıydınız hocam
2. yarı başarılıydık...
Birlik beraberliği saglayalım Trabzonsporun başrısızlıgı imkansızdır.Kimse önümüzde duramaz.Enerjiyi kurmamız lazım diyor.(Termik santral istiyor heralde)
Benim kafamdaki kadro olusursa seneye sampiyonuz diyor...(4 önlibero ile çıgır aşacak)Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
alamazsak yönetimi basacamİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar hemen gaza gelmeyelim Carle transferi daha bitmedi yani sonra üzülmeyelim........
youtobe de sydney de oturan biri bu adam süper bir oyuncu diyor
izledik gördük her videosunu izledim yahu ayak dışı topuğu üstü yanı her yerini kullanıyor alexin koşan hali bu adam tekniği süper adam geçio PASLARI harika müthiş prim yapar ve 25 yaşında ben çok sevdim bu adamı
yönetim kaçırırsa varyaEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
yok ben kaptırdım kendimi alacağız bu adamıİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar hemen gaza gelmeyelim Carle transferi daha bitmedi yani sonra üzülmeyelim........
sen bile avatarı değiştirmişsin bi de bize gaza gelmeyelim diyorsun
kaç kişi gelir ki böyle bize, daha doğrusu böyle kaç kişiyi alırlar ki... cümleten selamun aleyküm, ben kaçtım, otobüsü kaçırmayayım...
“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
Ziya Dogan:Trabzonsporun başarısız olma ihtimali yok!
Soru
asıl bu kadar eminsiniz?
Ziya Dogan:Kafamdaki akdroyu oluşturduktan sonra Trabzondaki enerjiyi acıga cıkardıktan sonra başarısız olma şansı yok şampiyonluk sözü veriyorum şampiyon olacagız.
Yürü be Ziya Boşuna sana Capello demedik oglum............2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Bu sene altyapıdan kaç oyuncu aldınız ?
Çok güzel bir soru...
Özkan Hoca ile konstuk.
Oradan gelecek çocugu ben alamam bana Özkan hoca al bu pişti bunu kullan diyecek diyor.
Alt yapıda kaç kişi var?
(Bilmiyor)
Sayıları biliyor ama tam rakam yok...
Altyapıda adam yok mu hocam
Yok...
Özkan hoca erken demiş... (barış için)Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Allah yolunu acık eylesinİlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok ben kaptırdım kendimi alacağız bu adamı
sen bile avatarı değiştirmişsin bi de bize gaza gelmeyelim diyorsun
kaç kişi gelir ki böyle bize, daha doğrusu böyle kaç kişiyi alırlar ki... cümleten selamun aleyküm, ben kaçtım, otobüsü kaçırmayayım...
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum