Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet bencede Carle iyi transfer olur, avustralyalilar insan olarak da cok iyi bir millet
    bize "STAR" oyuncular zaten uymuyor. Hangi "STAR" geldide bizde basarili oldu? Kevin Campbell? Marcelinho? Lange?...
    peki kimler basarili oldu? taninmamis oyuncular! Stepanov,Yattara,Gökdeniz,Aurelio,Szymek..
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• beyler son gelişmeler neler, ben aldık bu adamı havasına girdim ama....
      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Toplumun bilinçsiz kesimi Ziya Doğan defans oynatıyor diyorlar. haltediyorlar diyor ziya hoca
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Toplumun bilinçsiz kesimi Ziya Doğan defans oynatıyor diyorlar. haltediyorlar diyor ziya hoca
          başka ne dedi? defans hakkında

bu arada yine mantalite diyo bu adam emre mi ne varmış sağ kanat kiloluymuş öyle diyo ziya

Yorum

• ziya doğan defansif 10 numara arıyorum diyor (şaka)

Yorum

• Desert hem sol hem forvet aynı anda alınamaz
              Şöyle düşün forvet alınması iki forveti zorunlu kılar değil mi?
              Sağda Yattara ortada Carle sol kanat ve ilerde 2 forvet ve hocamız Ziya ne kadar mümkün bu ?

Carle sol kanat oynar ahanda buraya yazıyorum Sağda Yattara ve ilerde 2 forvet ki Ziya çok iyi bir forvet istiyor bunuda söyledi
              Ortaya da şöyle sağlam bi topçu alırsak cidden iyi bi kadroya sahip oluruz da ortadan gayet memnundur hocamız diye tahmin ediyorum

Yorum

• İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                beyler son gelişmeler neler, ben aldık bu adamı havasına girdim ama....
                Oooo ben kadroda yer verip formayı bile sırtına geçirdim :tsmeşale:
                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oooo ben kadroda yer verip formayı bile sırtına geçirdim :tsmeşale:
                  yav abi ben de öyle yaptım ama başımızdakiler malum

ama söz bu adam gelirse, ziyanettin doğan'a beddua etmeyi bırakacağım bir süre

Yorum

• Ziya Dogan : Fatih(akyel) ile alakalı diyo isim veriyim mi ?

Spiker : Verin hocam.

Ziya Dogan: Yok vermek istemiyorum.

Ben her gittigim yerde blgisayar odası yaptırırım...

Beni küçük görüyorlar.Hor görüyorlar.Ben onlara zavallı diyorum...

Emre için diyo ki fazladan 7 kilosu vardı.Onu ver seni ilk 11 de oynatıyım demiş.Emrede dalga geçmiş tabii biliyosun kiloyu veremeyecegimi böyle söylüyosun demiş
                    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                    İşte BMN!*

Yorum

• ---------------------------Martinez------------------------------
                      Serkan Balci-----Milan Stepanov--Erdinç Yavuz----------Murat Ocak
                      ------------------------Hüseyin Çimşir----------------------------
                      İbrahim Yattara---------------------------------Gökdeniz Karadeniz
                      -------------------Nick Carle----S.Piennar------------------------
                      ------------------------------------------------------------------
                      -------------------------Umut Bulut------------------------------
                      bu kadro 80 den az puan toplasın kafayı keseriim
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• bu ziya saçmalıyo ya yok beni eleştirenleri acıyorum falan diyo....

Yorum

• İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yav abi ben de öyle yaptım ama başımızdakiler malum

ama söz bu adam gelirse, ziyanettin doğan'a beddua etmeyi bırakacağım bir süre
                          ne kadar hayrani birikmis simdiden ben hic tanimiyorum..sadece solda oynayabilecegini okudum bi yerden..
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            başka ne dedi? defans hakkında

bu arada yine mantalite diyo bu adam emre mi ne varmış sağ kanat kiloluymuş öyle diyo ziya
                            Yerel medya ile aram yok diyor. Çok fazla yalan haber yapıyorlar diyor. Bir konuda ortaya bir şey atmadan bana gelip sorsalar herşey halolacak ancak kimseye sormadan, yok Ziya Hoca bilgisayarı yasakladı, yok kampa yabancı kadın gişrdi, yok ben Ceyhun'la yumruklaşmışım vs vs. Bu tip haberlerle hiç bir yere varamayız. Özellikle yerel medyaya çattı. Ziya Doğan'a hak veriyorum.
                            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Bu carle yi kesinlikle almamız gerekiyor kaçırmak çok çok saçma ya süper adam kaçmaz
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ---------------------------Martinez------------------------------
                                Serkan Balci-----Milan Stepanov--Erdinç Yavuz----------Murat Ocak
                                ------------------------Hüseyin Çimşir----------------------------
                                İbrahim Yattara---------------------------------Gökdeniz Karadeniz
                                -------------------Nick Carle----S.Piennar------------------------
                                ------------------------------------------------------------------
                                -------------------------Umut Bulut------------------------------
                                bu arkadaşın engellenmesini ve forumdan uzaklaştırılmasını talep ediyorum, mantalite düşmanı seni... tek ön liberoyla olur mu hiç ama çok güzel kadro

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X