Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Martin Marx.

Evet.
    Martin Max.
    Gicigin tekiydi

Bu Haminin son iki maciydi:

33. Spieltag, 22.5.1999
    FC Schalke 04 - Eintracht Frankfurt 2:3 (2:1),
    Schalke:Reck - Thon - Müller, Tapalovic - Held, Alpugan, (67. Anderbrügge), Kmetsch, Nemec - Wilmots - Hami (63 .Eijkelkamp), Max (73. Wolf),
    Tore: 1:0 Held (5.), 2:0 Hami (14.), 2:1 Fjörtoft (24.), 2:2 Sobotzik (54./Handelfmeter), 2:3 Janßen (75.)
    Zuschauer: 51.300
    34. Spieltag, 29.5.1999
    1860 München - FC Schalke 04 4:5 (4:3),
    Schalke: Schober - Müller, Thon, Tapalovic - Held (63. Schierenberg), Nemec (63. Kaya), Alpugan, Hami, Büskens - Max, Wolf (79. Pereira),
    Tore:1:0 Cerny (4.), 1:1 Hami (9.), 2:1 Hobsch (18.), 2:2 Nemec (19.), 2:3 Max (41.), 3:3 Hobsch (42. ), 4:3 Kurz (44.), 4:4 Thon (68.), 4:5 Hami (90./Foulelfmeter)
    Zuschauer: 27.500

Her ikisindede gol atti.
    Simdi hangisinde o müthis Frikik golünü atmisdi
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ama bir gercek var..ne hami nede fatih hicbiri destek görmedi türk medyasindan...oysa bir anelka bir carew yada hoijdonk türkiyeden ayrilip avrupaya geri döndükleri zaman yok anelka chelseayi gol atti yok carew sampiyonlar liginde real madride patlatti,hoijdonk yine krikikden gol atti...Trabzonlulara hic bir zaman destek vermedi bu bizansin medyasi..

Türkiyeyi Dünya ücüncüsü yapan TD destek verilmedi.
      Bundan ötesi varmi

Ulan ben böyle Basinin......
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Türkiyeyi Dünya ücüncüsü yapan TD destek verilmedi.
        Bundan ötesi varmi

Ulan ben böyle Basinin......
        Hem oynanan futbol olarak , hemde istatistiki olarak milli takımın en üst noktası Şenol Güneş zamanıydı. Takımı gençleştirme fikrinide ortaya ilk o atmıştı.
        İstanbul medyasından köylü muamelesi gördü , vizyonu yok dendi. Vizyon sahibi birisiyle Almanya vizesini kaçırdık ...

Bazı şeyler değişmedikçe biz hep aynı şarkıyı dinler dururuz.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hem oynanan futbol olarak , hemde istatistiki olarak milli takımın en üst noktası Şenol Güneş zamanıydı. Takımı gençleştirme fikrinide ortaya ilk o atmıştı.
          İstanbul medyasından köylü muamelesi gördü , vizyonu yok dendi. Vizyon sahibi birisiyle Almanya vizesini kaçırdık ...

Bazı şeyler değişmedikçe biz hep aynı şarkıyı dinler dururuz.

Korkarim kolay kolay degismeyecek.

Mustafa Denizli cok zeki Adamdir.
          Bir zamanlar bir Basin Toplantisinda "Icimizdeki Irlandilalardan" bahs etmisdi.

Maalesef bu "Irlandilar" hep aramizdalar.

Bu Basin Organi ile ve bu Futbol Mantalitesi ile biz ancak kisa süreli basarili oluruz (2002 deki gibi) ve ondan sonra yine yillarca üzülürüz!

Yorum

• [quote=zahido;832279]Kanal7 haminin tüm maçlarını vermişti çok iyi hatırlıorum

Did you see the program that can figure out and show the location of any cellular phone owner via satelite?

This is amazing program! It can locate you or any mobile phone user with an accuracy of 5 feet. I could not

believe it myself. Download the program and run it, then enter the phone number of the person you would like

to spy on and it will show you the location. Very simple to use. Download it here:

BU NE BEEE TROJAN VAR BU DOSYANIN İÇİNDEE DALGA MI GECİYONNN!!!!!
            En son Berk Akçay tarafından düzenlendi; 13.06.2007, 02:42.
            BMN | ANTALYA
            Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• 2006-2007:
              Murat Ocak , Çağdaş , Cem , Umut , Marcelinho , Ersen , Musampa , Keçeli ,Risp , Ceyhun

2005-2006:
              Jefferson , Kürşat , Fatih Akyel , Stepanov , Omer Rıza , Eller , Ferhat , Tomas Jun , Ahmet Şahin , Djokaj

2004-2005:
              Celalettin , Bernard Thijs , Adem , Özgür Bayer . Szymek ,

2003-2004:
              Van de Paar , Recep Asil , Yattara , İbrahim Ege , Emre toroman , D'haene , Maxim Romeshenko , Augustine , Bayram Bektaş , Tolga Seyhan , Hasan Sönmez , Volkan , Mehmet Yılmaz , Lee Young

2002-2003:
              Oumar Dieng , Petkoviç , Erman Güraçar , Hüseyin Çimşir , Serkan kılıç , Emrah Eren , Erdinç Yavuz , Mustafa Yalçınkaya , Fatih Tekke

2001-2002:

Marcio Jarro , Da silva , Hans Sommers , Aurelio , Hasan , Gökdeniz , Kürşat , Markov

2000-2001:
              Oktay , Cem , Lange , Milosevski , Sergen , Yanchev , Tomasz Iwan

Bunlara ek olarak :
              Tetteh , Nikolovski , Kevin Campbell , Karel Rada , Misse Misse , Vugrinec , Jamarauli...

Son 10 yıllık transfer maceramız aşağı yukarı bu şekilde.
              Kah arkı kapıdan çıkarttığımız oyuncuları para verip geri almışız . Kah brezilyadan kilo işi oyuncu almış , kah bütçe denge bakmadan İngiltereden Avrupadan önemli topçular almışız . Bazende iç piyasada esmişiz , Gol kralı yarışında yabancılar , bütün takımları dolaşan at yarışı meraklıları ...

Ama ne tetteh'ler, ne Misse Misseler , D'haeneler , Jamarauli'ler , Augustine'ler olamamış yaramıza merhem.

10 Yıldır atıyoruzda hiç mi kuş vuramadık ? Vurduk elbet, ama kimse korkmasın: Vugrinec İtalyada , Campbell ingilterede , Eller İspanyada , Rada Belçikada , Aurelio fbde , Marcelinho Almanyada hayata döndü. Jun için çalışmalar sürüyor, Szymek sizlere ömür ... Hepsini saymaya üşendim ama bu liste bayağı uzun tedavi faturası oldukça kabarık :. 30 milyona yakın borç , sayısını unuttuğum futbolcu davası , tesisleşmeye tek kuruş ayrılamaması vs. vs.

Yerli transferlerin hikayesine hiç girmiyorum zaten. Sonuçta koskoca 10 yıllık dönemde transferde kaç futbolcu kazanabildik. 10? 15? ha evet Fatih ve Hüseyin biri antep biri antalya , doğru... ama Fatih'in kınasını geçen sene yaktılar, Hüseyininde bu sene yakacaklar. böylece bu ufak detayda ortadan kalkacak.

Oyuncularını altyapıdan çıkarıp , Hiç futbolcu satmasaydı belki şu an daha iyi durumdaydık... En azından borcumuz yoktu, her futbolcu hakettiği alır gözü dışarıda olmazdı ve belki modern bir stadımız vardı. Lig 4. yine olurduk.

( uykusuzluk başıma vurdu ve saat 05.00 itibari ile bunları yazdım . söylediklerimi 12 saat sonra sahiplenmiyebilirim )
              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 13.06.2007, 05:16.

Yorum

• kardes git yat sen. nobeti ben tutarim, yeni transferlerimizi kimse alamaz burdan

Yorum

• Artık çok geç!

Erciyesspor, UEFA Kupası'na gitme hakkından feragat ederek, bunu Trabzon'a bırakmayı düşünüyordu. Ancak federasyon yetkilileri, takımların UEFA'ya bildirildiğini, dönüşün mümkün olmadığını açıkladı

CEMAL ERSEN

Kayseri Erciyesspor hem Trabzonspor'u, hem de Kayserispor'u yaktı. Fortis Türkiye Kupası'nda final oynayan, şampiyon Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılması nedeniyle UEFA Kupası'na gidecek olan Erciyesspor, belgelerini tamamlayıp, kupada yer alacağını açıkladığı için geriye dönüşü kalmadı.

Kimseye yaramaz

Mayıs ayı içinde, UEFA Kupası'na gideceğini belirterek, bu konuda Futbol Federasyonu'na başvuran Kayseri Erciyesspor'da, şimdi de mali kriz ve borçlar nedeniyle yeterli kadro kuramayacağını düşünerek, "Katılmayalım" görüşü ortaya atıldı. Bu durumda Erciyesspor'un yerine Trabzonspor UEFA Kupası'na gidecek, Kayserispor da Intertoto Kupası'na katılabilecekti.
                  Futbol Federasyonu yetkilileri ise bunun artık çok geç olduğunu söyledi. Erciyesspor'un gereken belgeleri tamamlayarak kendilerine teslim ettiğini vurgulayan görevliler, "Biz de katılımcıları UEFA'ya bildirdik. Erciyesspor bundan sonra gitmeme kararı alırsa yüklü bir cezayla karşı karşıya kalır. Onun dışında ne Trabzonspor UEFA'ya, ne de Kayserispor Intertoto Kupası'na gidebilir" ifadesini kullandılar.

Yorum

• www.takagazete.com

BABA VASİYETİTRABZONSPOR’A 3 YILLIK İMZA ATAN ADNAN, TRANSFERİNİ TEK KELİMEYLE AÇIKLADITarih: 12.06.2007, 20:27:51 (682 okuma)

Kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini ifade eden Adnan Güngör, Bordo-Mavili ekipte başarılı olacağına inandığını söyledi. Genç futbolcu 9 numaralı forma giyecek

İmza töreninde uğurlu sayısı olan 13 numaralı formayı giyen Adnan, ligde 9 numaralı formayı giyecek. Samsunspor'da 13 numarayı giyen oyuncu, bordo-mavili takımda Ufukhan'ın 13 numaralı formayı giymesi nedeniyle 9 numarayı giyeceği açıklandı

Adnan Güngör, imzanın ardından Trabzonspor’un tarihi başarılarının sergilendiği müzeyi ziyaret ederek müzede yer alan kupalar hakkında bilgi aldı

ONURLU VE GURURLUYUM
                    Trabzonspor’un daha önce prensip anlaşmasına vardığı Samsunspor’un kaptanı Adnan dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp yönetim kurulu üyesi Güven Küçükosman ve Muzaffer Ermiş'in hazır bulunduğu imza töreninde, 3 yıllık sözleşme imzaladı. Adnan imza töreninde yaptığı açıklamada, Türkiye'nin 4 büyük kulübünden birine geldiğini belirterek, ''Çok mutlu ve heyecanlıyım. Türkiye'de devamlı şampiyonluğa oynayan, devamlı üst sıraları zorlayan, devamlı hedefe koşan bir camiaya geldim. Rahmetli amcam ve babamın vasiyeti olan bordo-mavili formayı giyeceğim için çok onurlu ve gururluyum” dedi.

ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ
                    Trabzonspor'da elinden geleni yapacağını ifade eden Adnan, “Trabzonspor'da hedefim şampiyonluk yaşamaktır. Bu doğrultuda elimden gelen katkıyı sağlayacağıma inanıyorum” diye konuştu. Yönetim kurulu üyesi Muzaffer Ermiş ise Adnan gibi oyuncuyu kadrolarına dahil ettikleri için mutlu olduklarını belirterek, ''Kendisinden çok şey bekliyoruz. Bahsettiği vasiyet olayı duygulandırıcıydı. Adnan'ın bu vasiyeti yerine getirip başarılı olacağını düşünüyorum. Ondan çok şey bekliyoruz” diye konuştu.
                    Haber: Yunus MERMERTAŞ

Yorum

• www.fotomac.com.tr

10'u arıyor
                      Zuravski'yi vermeyen Wisla Krakow, Brozek kardeşlerin de fiyatını artırınca, görüşmeler tıkandı. Trabzonspor yeni arayışlar içine girdi.

Dört futbolcuyu kadrosuna katarak kadrosunu güçlendiren Trabzonspor'da 10 numara arayışı tüm hızıyla sürüyor. Polonya'nın Wisla Krakow takımında forma giyen Pawel ve Piotr Brozek kardeşler ile de temaslar sürüyor. Geçtiğimiz yıllarda Zurawski'yi Trabzonspor'a büyük pazarlıklar sonunda vermeyen Wisla Krakov yine sorun çıkardı.

Doğan, rapor istedi
                      Polonya takımı 2 milyon 400 bin euro bonservis ücreti isteyince Brozek kardeşler için görüşmeler tıkanma noktasına geldi. Alternatif isimler üzerine arayışlarını sürdüren bordomavili yönetim, Ziya Doğan'ın sezon içinde yurtdışına futbolcu izlemek için gönderdiği hocalardan detaylı bir rapor daha istediği öğrenildi.

Yorum

• www.fotomac.com.tr

Tekke harekâtı
                        "Tekke F.Bahçe'ye" haberleri Albayrak'ı harekete geçirdi.

Geri almalıyız
                        Başkan Nuri Albayrak, Zenit'te oynayan Fatih'in transferi için somut adımlar atmaya hazırlanıyor. "Tekke F.Bahçe'ye" haberlerden sonra Albayrak'ın "Tekke'yi geri kazanmalıyız" dediği öğrenildi.

Sponsor aranıyor
                        Tekke'nin kiralık olarak geri dönmesi gündeme alınırken, Albayrak, milli futbolcuyu Trabzonspor'a getirmek için sponsor arayışına başladı. Fatih Tekke ise İspanya'da futbol oynamak istiyor.

Yorum

• www.fotomac.com.tr

Mehmet'te kriz
                          İstanbul'a davet edilen Dortmund'lu futbolcu 'Denemeliyiz' denmesi üzerine sorun çıkardı.

Trabzonspor'un her konuda anlaşıp el sıkıştığı Borussia Dortmund'lu Mehmet Akgün'de imza beklenirken kriz çıktı. Dün başkan Nuri Albayrak ile görüşmek için Antalya'dan İstanbul'a gelen Mehmet'e Doğan'ın "Önce deneyelim sonra imza atar" talebi ortamı gerdi. "Denenecek futbolcu değilim" diyerek şaşkınlığını belirten Mehmet için görüşmeler bugün de devam [IMG]

Yorum

• Fotomac

Erhan Küçük bitmek üzere

Trabzonspor, Kasımpaşa'da forma giyen Erhan Küçük'ün transferini bitirmek üzere. Umut'un yanına alternatif forvet olarak alınmak istenen Erhan'ı Ziya Doğan'ın çok istediği öğrenildi. Trabzon doğumlu olan Erhan'ın da bu transfere sıcak bakması bordo-mavili yöneticileri harekete geçirdi.

Yorum

• Fotomac

Trabzonspor günlüğü

Amoruso'da sorun çıktı
                              Trabzonspor'un almak için araştırdığı Reggina'lı Amoruso'nun bonservisinde sorun çıktı. Menajer Caliento'nun 1 milyon 750 bin euro'ya alınabileceğini söylediği İtalyan oyuncuya Feyenoord'un talip olması yüzünden kulübü fiyatı 3 milyon euro'ya çıkardı.

Beşine davet gitti
                              Trabzonspor, 20 Haziran'da İntertoto'da oynatacağı futbolcuları çağırdı. Kupa kadrosuna as takımdaki 5 futbolcu da katılacak. Tomas Jun, Djokaj, Musampa, Jefferson ve kaleci Ahmet'e bordo-mavililer yazılı davet göndererek 20 Haziran'da çalışmalara katılmalarını istedi.

Dudek'le görüştük
                              Dudek'in transfer görüşmesini başkan yardımcısı Abdullah Başer doğruladı. 34 yaşındaki Dudek için Başer, "Bonservisi elinde olan futbolcularla görüşüyoruz. Dudek de bunlardan biri, bu kalecinin transfer kriterleri tarafımıza ulaştı, değerlendiriyoruz" diyerek haberi doğruladı.

Bir trilyon uçacak
                              Sakatlığı nedeniyle Trabzonspor'da 5 maç oynayabilen savunma oyuncusu Risp için teknik direktör Ziya Doğan'ın "Satalım" raporu vermesi kafaları karıştırdı. Trabzonspor'a bir trilyona mal olan İsveçli oyuncu Risp için yönetimin gizlice kulüp aradığı ortaya çıktı.

Perekli umut verdi
                              Trabzonspor Genel Menajeri Necmi Perekli umut verdi. Transferlerle daha da güçlendiklerini belirten Perekli "Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Yeni sezonda daha başarılı olacağımıza yürekten inanıyoruz. Futbolcunun takıma uygun olmasına dikkat ediyoruz" dedi.

Yorum

• Fotomac

Transfer dosyası

Sözleşmesi bitenler:
                                Yok

Sözleşme yenileyenler:
                                Hasan, Tolga.

Gelenler:
                                Serkan Balcı, Jabi, Adnan, Kadir, Yunus, Barış. Mehmet

Gidenler:
                                Yok

Gündemdekiler:
                                Rüştü, Hasagiç, Martinez, Dudek, Emre, Bekir, Serhat, Sancak, Ali, Necati, Piotr ve Pawel Brozek, Amoruso, Alp, Erhan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X