Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    birincisi bu haber yalansa seni şikayet edeceğim ikincisi ne şotası yaa boşverin şotayı..

Sakaymis
    Rüyasinda görmüs vs.

Sen yinede sikayet etrme
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      birincisi bu haber yalansa seni şikayet edeceğim ikincisi ne şotası yaa boşverin şotayı..
      birincisi bu haber yalan arkadaş şaka yapmış

ikincisi şota artık bırakacak zaten ondan bi hayır gelmez..

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        +1967
        Isde budur.
        Oyuncularimiz dahada kücük Takimlara gittide yapamadi!
        Daha Büyük Takimlarda nasil yapacaklar?

Gitsin bakalim Milana (hani adi geciyordu ya).
        Kimi kesecek?
        Pirlo?
        Gattuso?
        Kaka?
        Seedorf?

Güldürmeyin adami
        Asıl bence siz Türk futbolcularını küçük görmekten vazgeçin, çok iyi işler yapacak kapasite var bi çoğunda. Yeterki cesaretli olsunlar biraz, akıllı transfer yapsınlar.

Yorum

• bence bu çok akıllı tuncay için arkadaşlar orada middlesbrough çok iyi bi takım olmayabilir ama tüm dünyanın gözü önünde bi takım tuncay çok akıllı transfer yaptı bence

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Asıl bence siz Türk futbolcularını küçük görmekten vazgeçin, çok iyi işler yapacak kapasite var bi çoğunda. Yeterki cesaretli olsunlar biraz, akıllı transfer yapsınlar.

Ben Türk Futbolcusunu kücük görmüyorum.
            Gerceklerden bahs ediyorum.
            1-2 istisna Futbolcudan haric (mesela Tugay) Türkiyeden yurt disina giden hangi biri tutturdu?

Hami gitti olmadi!
            Hakan Sükür gitti olmadi.
            Alpay gitti ikinci Ligda oynuyor!
            Emre gitti kismen oldu.
            Nihat gitti Sociedda oldu ama Villarealde olmadi (sakatligida var tabi ama sakatlanmadan öncede bircok macda yedekdi).

Bizim oyuncularimiz maalesef cok duygusal ve cabuk etkileniyorlar!
            Ayrica bazilari sosyal yasama ve sartlara ayak uydurmakda zorlaniyor!

Bunlari görmemezlikden gelemeyiz!
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• gönül isterdi ki şu başlıkta bizim takımın transferlerini konuşalım ama napalım anca diğer takımların oyuncuları hakkında yorum yapabiliyoruz.

Yorum

• İlk olarak okan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şok şok şok trabzon spor eski oyuncusu şota ile 2 yıllık anlaşma imzaladı nuri albayrak çok gizli yürüttüğü bu anlaşmada şotanın işini bir kaç saat önce bitirdi şota trabzon da tekrar oynamakdan çok mutluyum dedi

oldu gözlerim doldu
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Futbol sadece yetenek oyunu değildir !

Şerefli beraberlikler , ezilmeden 6 gol yediğimiz yılardada çok yetenekli oyuncularımız vardı bizim.

Avrupada oynamanın ön koşulu mental özelliklerin çok üst düzeyde olması. Fizk gücünün ve sakatlığa karşı direncin çok üst düzeyde olması gerekiyor.
                  Bunlar yetenekle birleşince ortaya yıldız çıkıyor.

Oyuncularına bir anda bunları veremezsin. Bu iş süreç işi. Türkiye'de doğuştan yetenekli kardeşlerimiz doğru yetiştiğinde avrupanın önemli liglerinde önemli yerlere gelebilirler. Ama bir Gerrard'a , Lampard'a , Ferdinand'a , Rooney'e daha var.

Henüz Dünya futbolunda bir kültürümüz yok. Daha 30 sene önce çim saha her ilde ya birdi ya yoktu. Altyapılar bilimselleşmeye daha yeni başladı. Profesyonel takımlar tesis yatırımlarına daha yeni başladı. Türkiye ligi daha iyi noktalara gelecek bu kesin. Ama ne olduğunu ve ne hedeflediğini ortaya net koyamazsan bu süreç yavaşlar.

Bu ülkede maç skorları ( 2. lig , 3. lig , amatör ) masa başında yazıldığı sürecede bu süreç iki ileri bir geri olacak

Yorum

• Hami Almanyaya geldiginde cok sevinmisdim.
                    Maclarina ve Antremanlarina gittim.

Aklimda kalan en Mühim olay neydi biliyormusunuz?

Haminin su sözleriydi: Meger ben buraya gelmeden hic Antreman yapmamisim!!

Elbette gecen senelerde bu durumda düzelmeler olmusdur ama yinede arada farklar var diye düsünüyorum!

Yorum

• anasini satim...site yalan rüzgarina döndü..

Yorum

• Birde su gercegide görmek lazim.

Yurt disinda Futbol egitimini almis Türk Futbolcular orada düsük Takimlarda oynamalarina ragmen, Türkiyeye geldiklerinde cok iyi oynuyorlar.
                        Mesela Ali Bilgin, mesela Ogün Temizkanoglu, mesela Ümit Karan vs.

Yani bizdeki sorun Altyapida!
                        Yetenekli Oyuncularimiz var ama iyi yetisdirilmedikleri icin bir C. Ronaldo yada Rooney olamiyorlar.

Tuncayda Fransada oynanan CONFED Kupasinda cok iyiydi ama ondan sonra hep ayni kaldi, kendini gelistiremedi. Halen bir Topu istop edemiyor. Bircok kez ayagindan 3 Metre asiyor! Yanlizca kosmak ile Avrupanin büyük Takimlarinda oynanamaz!

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hami Almanyaya geldiginde cok sevinmisdim.
                          Maclarina ve Antremanlarina gittim.

Aklimda kalan en Mühim olay neydi biliyormusunuz?

Haminin su sözleriydi: Meger ben buraya gelmeden hic Antreman yapmamisim!!

Elbette gecen senelerde bu durumda düzelmeler olmusdur ama yinede arada farklar var diye düsünüyorum!
                          aslinda hami 1 sezon daha kalsaydi schalkede gercek hamiyi herekese gösterirdi...tam acilmisdi geri geldi..neydi o goller ya son 3 hafta acildi...hele Frankfurta 35 metreden bir füzesi varki izle izle dur..

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aslinda hami 1 sezon daha kalsaydi schalkede gercek hamiyi herekese gösterirdi...tam acilmisdi geri geldi..neydi o goller ya son 3 hafta acildi...hele Frankfurta 35 metreden bir füzesi varki izle izle dur..

Hami olayi tam karisik!
                            Ilk geldiginde cok sevildi.
                            Mesela bir Stuttgart macinda gol atamadi ama firtina gibi esti ve güzel Frikikler kullandi!

Sonra yedege cekildi!
                            O zamanlar Schalkenin bir Golcüsü vardi (adi dilimin ucunda). Max olsa gerek. Tam 9 (!) Hafta Gol atamadigi halde inatla oynatildi ve bizim Hami yedek bekletildi.

Yani birde (en azindan o zamanlar öyleydi) birde Türklere karsi haksizlik yapiliyordu bence!

Son 3 Maca gelince.
                            Bir iddia kalmamisdi o maclarda.
                            O 35 Metreden attigi Golde yanlis degilsem Münchende 1860 Mpnchene karsi oynanan macdaydi?

Yorum

• Martin Marx.
                              Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• ama bir gercek var..ne hami nede fatih hicbiri destek görmedi türk medyasindan...oysa bir anelka bir carew yada hoijdonk türkiyeden ayrilip avrupaya geri döndükleri zaman yok anelka chelseayi gol atti yok carew sampiyonlar liginde real madride patlatti,hoijdonk yine krikikden gol atti...Trabzonlulara hic bir zaman destek vermedi bu bizansin medyasi..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X