İlk olarak chovy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
çok güzel demişin katılıyorumİlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdnan gungor artik bizim oyuncumuz bu saatten sonra yapmamiz gereken ona sahip cikmamiz .Ne yazik ki bazi yorumlari okudukca uzuldum kimileri kucumsuyor kimileri 2.lig topcusunun ne isi var diyor kimileride forma numarasina takmis durumda herseyden once Adnan gercek bi Trabzonsporludur ve her firsatta Trabzonsporluluguyla ovunen bi insandir enazindan bu sebepten dolayi kendisine sahip cikilmali ve gereken deger verilmelidir ayrica formasi ve takimi icin terinin son damlasina kadar mucadele edeceginden suphem yok .Lutfen yorum yaparken onur kirici sozlerden kacinalim bu oyuncular daha yeni ve heyecanli burda yazilanlari okumasi hos olmaz suan yapmamiz gereken adnan sahip cikmak

Yorum
-
Arkadaşlar şimdii izlyeceklernizi kendi araştırmalarım birisii çok önemli bizim için Kaleci ,Guillermo Ochoa; MEksikalı
Full name: Francisco Guillermo Ochoa Magaña
Date of birth: July 13, 1985
Club America da Oynuyor inanın bana gerçketen çok iyi ve gözü kara vir kalice ayrıca da Genç KEsinlikle alınmalı diyorum ben .Youtube da başakj videolarıda var izleyebilirsinizz Bir Vİdeosu da bu ...
Diğeri Forvet tam bir gol makinesii bizim liigi böyle bi oyuncu salar diye düşünoyurm oynadgı lige bakmayın zaten Futboldan anlayan adamlar adamın vuruş stilinden kalitesini ve sezgisinden anlayacaklardır ..
Izale Michael McLeod bu adam
KAsım 15, 1984, Birmingham, England) English League Two team Milton Keynes Dons. bu takımda oynuyor adam 23 yaşında bence tam aradıgmız forvet şu anda biz almassak İngiltere 1. ligi takımları zaten peşinde nasıl kulubumuza haber veririz bilmiyorum ama gerçekten çok kaliteli Forvet ve alınması kesinlikle lazım yetkililere duyurulur... ...Tahmini Fiyatıda 1.5 milyon pound bence çokda uygun bizede yaniii LEicester ile adı geçiyor ...
Yine çok yetenekli Birleşik arap emirliklerinde oynayan Tarzı aynen Rooney gibi Olan İsmail Matar gereçkten çok yetenekli arkadaşlar..
http://www.youtube.com/watch?v=5U5sk...related&search=
Tercih sizlerin yorumlarını bekliyorum daha bi kaç tane daha var elimde böyle menejerde değilim FM den alıntı bilgi değil kendi araştırmaralarım...En son Selçuk Yılmaz tarafından düzenlendi; 12.06.2007, 18:34.
Yorum
-
bence sen onu ikna edersinİlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBıraksınlar görüşmesini ben yapayım bakın nasıl gelir.
Yorum
-
Vallahi çok güzel gaz veririm.İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence sen onu ikna edersin

Yorum
-
okuyun bi!!İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor aradığı 10 numarayı sonunda Alman Burdensliga’dan buldu. Teknik Direktör Ziya Doğan, yardımcıları ve Futbolcu İzleme Komitesi üyelerinin defalarca izlediği, “Mutlaka alınmalı” raporu verdikleri ismin Borissia Dordmund’da forma giyen 25 yaşındaki oyun kurcucu Stefan Pienaar’ın bonservis bedelinin az olabileceği ve bu nedenle de tercih sebebi olacağı kaydedildi. Orta sahaya mutlaka iyi bir oyun kurucu alınmasını isteyen Doğan’ın yönetime verdiği raporda, “Bazı beğendiğim futbolcuların bonservis bedelleri yüksek… Ama Pienaar’in bedeli düşük… Bu oyuncuyu alırsanız inanıyorum ki, bu takım önemli bir eksikliği gidermiş olur” ifadelerini kullandığı belirtildi.
Çok Özellikli Oyuncu
Borissia Dordmund’da iki sezondur forma giyen ve ‘10’ numarayı sırtından çıkarmayan Pienaar ile ilgili olarak Alman Gazetelerinin de, “Trabzonspor yolunda” şeklinde haberlerin yer aldığı bildirildi. Almanya’daki gurbetçiler de, “Pienaar ile ilgili haberler okuyoruz. Bu oyuncu çok kaliteli… Alınırsa, Trabzonspor’un önemli bir sorununu sona erdirir. Hem savunma, hem de hücum gücü yüksek bir futbolcu…” şeklinde konuştular. Trabzonspor yönetiminin de Pienaar için harekete geçtiği ve oyuncuyla da prensip anlaşmasına varıldığı iddia edildi. Daha önce Hollanda’da Ajax formasını giyen Pienaar’ın alınması halinde, diğer orta saha oyuncularından vazgeçileceği bildirildi.
Forvet Arayışı Sürüyor
Trabzonspor yönetimi, Pienaar’ın işini bitirdikten sonra yönünü forvete çevirecek. Forvet için Polonyalı Pavel Brozek ilk sıradaki yerini korurken, özellikle yüksek bonservis bedeli el yakıyor. Bu oyuncunun dışında yerli futbolcuların da gündemde olduğu kaydedildi. Necati Ateş’in serbest kalmaması nedeniyle düşünülmediği, Sivassporlu Mehmet Yıldız’ın listedeki yerini koruduğu kaydedildi. Trabzonspor kurmayları ise, “Elimizi çabuk tutmak istiyoruz. Kamp başlayana kadar transferi bitirmek arzusundayız. Futbol Federasyonunun özellikle yabancı kontenjanıyla ilgili alacağı kararı çok önemsiyoruz. Bu sorun çözüldüğü takdirde hemen harekete geçeceğiz” dediler.
Sizden Once 2533 Kullanıcı
bu adam gelir mi bilmiorum ama gelirse süper adam günebakış ne kadar doğru yazar?
ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
Trabzonspor'a UEFA umudu
Önümüzdeki sezon için Avrupa kupalarının dışında kalan Trabzonspor'da UEFA Kupası umudu doğdu.. Erciyesspor'un UEFA Kupası'na katılmaması gündemde.. 12 Haziran 2007 17:36 Yazı boyutunu büyütmek için
Demet ÖZTÜRK'ün haberi
ERCİYESSPOR'da yönetim sorunu, mali kriz ve borçlar yüzünden yeterli kadro kurulamayacağı göz önüne alınarak UEFA Kupası'na katılmaması görüşü ortaya atılmaya başlandı. Mavi siyahlı takımın bu kararı aldığı takdirde Trabzonspor'un UEFA, Kayserispor'un da İnter Toto Kupası'na katılacağı bildirildi.
İkinci Lig'e düşen Erciyesspor'un 23 Haziran Cumartesi günü yapacağı genel kurul öncesi, UEFA tartışmaları ortaya çıktı. Kadrosu büyük ölçüde dağılan, sözleşmesi devam eden futbolcularının da Süper Lig'de oynamak istemesi de mavi siyahlı kulüpte sıkıntı arttı. Bu arada yönetime talip çıkmaması da işleri zorlaştırdı.
Büyükşehir Belediye Başkanı ve kulübün onursal başkanı Mehmet Özhaseki'nin, “Başkan Ziya Eren'in görevini sürdürmesinden yanayız. Biz de kendisine yardımcı olacağız“ açıklamasına Başkan Ziya Eren, “Ben ve yönetim kurulum kesin olarak görev almayacağız“ cevabını verdi.
Erciyesspor'da başkan arayışının yanı sıra yeni sezonda takımı kimin çalıştıracağı, transfer politikasının nasıl oluşacağı, takımın yeni sezona nerede hazırlanacağının ise ancak kongreden sonra netleşebileceği bildirildi.
UEFA SINAVI 16 AĞUSTOS'TA
Halen yönetimi, teknik direktörü ve sahaya çıkaracak 11 futbolcusu bulunmayan Erciyesspor'un 16 Ağustos'ta oynayacağı UEFA Kupası maçı sıkıntıyı arttırdı. Erciyesspor'un bu koşullarda başarılı olmayacağı öne sürülürken, “UEFA Kupası'nda çekilme kararı alınsın“ görüşü de seslendirilmeye başlandı.
Milliyet
Yorum
-
forvetteki adam çok güzel oynuyo be türkiyede kimse tutamaz onuİlk olarak S&YReis28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar şimdii izlyeceklernizi kendi araştırmalarım birisii çok önemli bizim için Kaleci ,Guillermo Ochoa; MEksikalı
Full name: Francisco Guillermo Ochoa Magaña
Date of birth: July 13, 1985
Club America da Oynuyor inanın bana gerçketen çok iyi ve gözü kara vir kalice ayrıca da Genç KEsinlikle alınmalı diyorum ben .Youtube da başakj videolarıda var izleyebilirsinizz Bir Vİdeosu da bu ...
Diğeri Forvet tam bir gol makinesii bizim liigi böyle bi oyuncu salar diye düşünoyurm oynadgı lige bakmayın zaten Futboldan anlayan adamlar adamın vuruş stilinden kalitesini ve sezgisinden anlayacaklardır ..
Izale Michael McLeod bu adam
KAsım 15, 1984, Birmingham, England) English League Two team Milton Keynes Dons. bu takımda oynuyor adam 23 yaşında bence tam aradıgmız forvet şu anda biz almassak İngiltere 1. ligi takımları zaten peşinde nasıl kulubumuza haber veririz bilmiyorum ama gerçekten çok kaliteli Forvet ve alınması kesinlikle lazım yetkililere duyurulur... ...Tahmini Fiyatıda 1.5 milyon pound bence çokda uygun bizede yaniii LEicester ile adı geçiyor ...
Yine çok yetenekli Birleşik arap emirliklerinde oynayan Tarzı aynen Rooney gibi Olan İsmail Matar gereçkten çok yetenekli arkadaşlar..
http://www.youtube.com/watch?v=5U5sk...related&search=
Tercih sizlerin yorumlarını bekliyorum daha bi kaç tane daha var elimde böyle menejerde değilim FM den alıntı bilgi değil kendi araştırmaralarım...
ayman hariç o da bizde
Yorum
-
Alın size öneri:
Edmilson'un Barcelona'dan ayrılması sözkonusuymuş. Sözleşmesinde 1 sene kalan Edmilson'u bu yazki kadro revizyonu çerçevesinde göndermeyi düşünüyorlarmış.(Yani bonservisi çok fazla olmayacaktır)
Satalım Hüseyin'i Kazan'a, alalım Edmilson'u.
Edmilson'un bonservisi Hüseyin'den gelecek paradan fazla olmayacaktır. Kendisi de yıllık 1.5 milyon dolara hayır demeyecektir.
Böylelikle orta sahadaki sorun kökünden çözülmüş olur.
Bana kalsa başka oyuncu, hele vasat oyuncu hiç almam.
Stichus şuna ne derdin?
-------------Serkan-------Edmilson--------------
Yattara-----------Ceyhun--------------Gökdeniz
-----------------Umut---------------------------
Hoca isterse Ceyhun'u çıkarıp Ayman'ı da koyabilir..
Çok mu şey istiyoruz???Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdnan gungor artik bizim oyuncumuz bu saatten sonra yapmamiz gereken ona sahip cikmamiz .Ne yazik ki bazi yorumlari okudukca uzuldum kimileri kucumsuyor kimileri 2.lig topcusunun ne isi var diyor kimileride forma numarasina takmis durumda herseyden once Adnan gercek bi Trabzonsporludur ve her firsatta Trabzonsporluluguyla ovunen bi insandir enazindan bu sebepten dolayi kendisine sahip cikilmali ve gereken deger verilmelidir ayrica formasi ve takimi icin terinin son damlasina kadar mucadele edeceginden suphem yok .Lutfen yorum yaparken onur kirici sozlerden kacinalim bu oyuncular daha yeni ve heyecanli burda yazilanlari okumasi hos olmaz suan yapmamiz gereken adnan sahip cikmak
+1967
Tolga Seyhan bize gelirken starmiydi?
Tolunay Kafkas bize gelirken starmiydi?
Abdullah bize gelirken starmiydi?
Ogün bize gelirken starmiydi?
Arcil ve Sota bize gelirken starlarmiydi?
YATTARA bize gelirken starmiydi?
Ve buna benzer bircok örnek!
Belki bizde asi tutacak ve cok ama cok faydali olacak?
Bana Star degil verimli Futbolcu lazim!
Hem biz bizim olan herseye (ziya haric
) sahip cikmamiz gerekmezmi?
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Çok güzel tebit etmişsin bu saatten sonra Adnan'a sahip çıkmak ve başarılı olması için desteklemek şart.İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdnan gungor artik bizim oyuncumuz bu saatten sonra yapmamiz gereken ona sahip cikmamiz .Ne yazik ki bazi yorumlari okudukca uzuldum kimileri kucumsuyor kimileri 2.lig topcusunun ne isi var diyor kimileride forma numarasina takmis durumda herseyden once Adnan gercek bi Trabzonsporludur ve her firsatta Trabzonsporluluguyla ovunen bi insandir enazindan bu sebepten dolayi kendisine sahip cikilmali ve gereken deger verilmelidir ayrica formasi ve takimi icin terinin son damlasina kadar mucadele edeceginden suphem yok .Lutfen yorum yaparken onur kirici sozlerden kacinalim bu oyuncular daha yeni ve heyecanli burda yazilanlari okumasi hos olmaz suan yapmamiz gereken adnan sahip cikmak
İnşallah takımımıza faydalı olur.
9 numarada hayırlı olsun.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum