Sitchus sen onu bunu bırak da yönetimden bir duyumun var mı sonzamanlarda transfer hakkında.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
boşuna 4 4 2 hayalleri kurmayın ziya hoca nın uygulayacağı sistem alternatifleri şunlardır
4 3 3
4 2 3 1
yani;
martinez
jabi stephanov risp (iyileşinceye kadar erdinç) travel (burada sol bek adnanı oynatabilir)
serkan ayman
gökdeniz (satılırsa yattara) travel1 taravel2
travel 3(muhtemelen kimseyi almayacaklar o zamanda umut)
Yorum
-
İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSitchus sen onu bunu bırak da yönetimden bir duyumun var mı sonzamanlarda transfer hakkında.
Sadede gelelim diyorsun.
Yönetimizin, bu transfer döneminde geçen yıla göre çok daha başarılı bir performans çizdiğini görüyorum. En azında transfer tek bir kişi, teknik direktör, tarafından yönlendiriliyor, ahbap-çavuş ilişkisi asgari düzeyde, menejer çelmesi yemedik henüz vs...
1-2 hafta içinde transferi sonuçlandırırlarsa, kritik oyuncuları satmazlarsa (Gökdeniz ve Hüseyin) ve sezon öncesi kampa tam kadro başlanırsa herşey iyi olabilir.
Çok mu iyimser oldum ne?
Yorum
-
Beşiktaş'ın bitirmek için uğraştığı Colin Kazım bonservisi dahil toplam maliyeti ortalama 2.5 milyon euro.
1- Alacağımız forvetin toplam maliyeti bu rakamın altında mı olacak ?
2- Kazım ayarında yetenekli ve gelecek vaad eden bir oyuncu olabilecek mi ?
Beşiktaş transfer politikasına bakıldığında sol açığa tello alındı. Forvete takviye kesin. Bir ön libero daha alacaklar. Delgado ve Rico'nunda 11de yer aldığını düşünürsen İbrahim Akın bu yılda klübede oturacak. İşini bilen yönetici olsa bu iki oyuncuyu alır.
Dortmund'un ortasahaya yaptığı takviyeleri gördükten sonrada Nuri sürekli oynayabileceği takıma kiralanabilir. Nuri bu takımın ortasahasında banko oynar.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 11.06.2007, 18:11.
Yorum
-
Bahsettiğin grup içinde mi bilmiyorum ama Kadir ve Ufuk'a bu takımda yer verilmeli.İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada arkadaşlar ilk etap çalışmalarında paf takımdan ya da kiralık olarak başka kulüplerde oynayan oyunculardan yaklaşık 20 kişilik bir grup var.
bu gruptan takip ettiğiniz kadroya girebilecek kimse var mı?
Yorum
-
Valla ben de senin gibi düşünüyorum. Ancak sol kanat, 10 numara ve kaleci lazım. 10 numara kim olcak çok merak ediyorum ( onun için Stichus'a sordumİlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sadede gelelim diyorsun.
Yönetimizin, bu transfer döneminde geçen yıla göre çok daha başarılı bir performans çizdiğini görüyorum. En azında transfer tek bir kişi, teknik direktör, tarafından yönlendiriliyor, ahbap-çavuş ilişkisi asgari düzeyde, menejer çelmesi yemedik henüz vs...
1-2 hafta içinde transferi sonuçlandırırlarsa, kritik oyuncuları satmazlarsa (Gökdeniz ve Hüseyin) ve sezon öncesi kampa tam kadro başlanırsa herşey iyi olabilir.
Çok mu iyimser oldum ne?
). Seçim sonuçlarından da fazla desem yalan olmaz.
Yorum
-
hangi pozisyonda oynuyorlar?İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBahsettiğin grup içinde mi bilmiyorum ama Kadir ve Ufuk'a bu takımda yer verilmeli.
Yorum
-
Pienaar sallama bence hem Dortmund için hayal kırıklığından başka bişey değildi zaten Yanlış transfer olur
Paf takımdan özellikle Kadirin A takım kadrosuna alınması gerektiğini ve yakın zamanda oynayabileceğini düşünüyorum Ufukta yetenekli fakat onun fiziği pek yeterli değil İkiside sol kanat oyuncusu
Yorum
-
ümit millide oynayan Muhammet vardı adını yanlış hatırlamıyorum inşallah. Çok iyi oynuyodu. Haberi olan var mı ondan?İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBahsettiğin grup içinde mi bilmiyorum ama Kadir ve Ufuk'a bu takımda yer verilmeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Şöyle oluyor;
Yorum