Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serkan şu an radyospor'da

Büyük ihtimal Trabzonspor'la anlaştık. Bugün yarın önümüzdeki günlerde imza atacağım. feybe'den ayrılma nedenim oynayabileceğime inanmıyordum. Zico'ya da güvenmiyordum. Asıl yerim de ortasaha. Ziya hoca beni ortasahada kullanabileceğini belirtti. Trabzonspor'da oturmuş kadro var. Kadroyu da bozmadılar. Şampiyon olabilecek bir kadro. Belki de şampiyon olarak Trabzonspor'un da tarihine geçebilirim
    En son Travelair tarafından düzenlendi; 11.06.2007, 17:40.
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kadir sol kanatta oynar. Kendini ispatlar, yıldızı parlarsa Gökdenizi istediği klübe satarız. Bu sene olmaz.

BU SENE OLMAZ.

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        -------------------travel-------------------

gökdeniz---hüseyin----serkan(ayman)---yattara

10 numarayı forvet arkası alırsak bu ortasaha çok iş yapar bence. Daha ne olsun. Keşke daha fazla adam olsaydı. Ezikbahçede M.Yozgatlı gibi çok beğendiğim adam yedek oturuyo bizde otursa ne olacak.
        travel dediğin adam ronaldinho ayarındaysa bu kadro iş yapar
        ki o bile çok zor..

bi kere gökdeniz sol kanattacok verimsiz..
        yattaranın sürekliliği yok
        hüseyin serkan ve aymana gelince pas atacakları adam en fazla 5m uzagında olacakki pası olumlu kullanabilsiler..

yani anlıycagın bu kadro iş yapmaz..
        Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Serkan şu an radyospor'da
          ne dedi? tam actim kapatti Tolunay konusuyo
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yok ben vazgeçtiğini falan bilmiyorum..oynatmaya pek heveslideğil satmaya dünden razı bir görüntü çiziyor hocamız ama hani gönlüme göre kadro yapmaya çalıştım..
            bana dörtlü bir ortasaha yazabilecek arkadaş istiyorum.. biri de yeni transfer olsun ortasahanın göbeğinde ileri geri pas bağlantısı yapan adam olsun travel diye kısaltalım ismini..
            bu durumda;
            yattara serkan ayman hüseyin ceyhun travel ve gökdenizden (hadi kikiyi çizdim) hangi dördünü yazacaksınız kadroya?
            iki forvetten vazgeçmeden orta dörtlü nasıl kurulur?

dikkat edilirse hemen farkedilecektir: hasan ferhat adnan tamamen dışarıda..
            ziya gibi düşünürsek serkan hüseyin ayman gökdeniz oynar
            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ziya gibi düşünürsek serkan hüseyin ayman gökdeniz oynar
              size diyom hüseyin defansta oynaycak ))
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Artık şu kadroda Hüseyinin tamamen gereksiz olduğunu düşünüyorum. Tez elden satılsa iyi olur.

Ortasaha mevzunda da bu kadro yapısıyla bu takım tek forvet oynar bence. O yüzden 2. forvete hiç gerek yok. Güzel bir 10 numarayla Yattara-Serkan-Ayman-Gökdenizli ortasaha iyi olacaktır bence. Ama Ziya'nın kafasında Yattara'yı yedekte kullanmak var bence. Gökdeniz-Serkan-Ayman-Hüseyin-10 numara şeklinde bir ortasaha düşünüyor. Eğer forvet de alınacaksa o zaman Hüseyin'e yine yol gözükür
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bir kaç 'tahmin edilebilir' itirazım var söylediklerinize omermk..
                  asker neden gariban olsun.. birinci konu bu.. başlığa aykırı bu konu üzerinde fazla yazmak istemem, yazmıyorum..
                  ikinci konu aptal aptal politikalar konusudur..
                  gökdenizi satan politika mıdır aptal olan yoksa satmayan mı? bu kadar basit midir bu mevzu yoksa daha derinde bilmediğimiz şeyler olabilir mi?
                  tekkeyi satan marceyi alan politika bunları yapmasa mı rahat ederdi?
                  takdir kamuoyunun!

bu arada verdiğimizsüre doldu ve tek doğru cevap yok
                  tek forvete düşmüşsün yine!
                  yazrken şu gariban asker lafına bende takılmıştım aslında ama anlamak isteyen anlar ne demek istediğimi diye düzeltmedim yoksa bu ülkedeki herkes askerlerimiz kadar yürekli olabilse keşke.
                  neyse konu siyqaset değil durumu bazı arkadaşlara nalatabilmek için örnekledim.
                  konunu özü şu; etrafımdaki sadece trabzonspor taraftarları değil tüm kulüplerden arkadaşlarımla aynı şeyleri tartışıyoruz. hepsi artık paralı başkan devri bitsin her kulüp kendi ayakları üzerinde dursun derken sonra da vay be keşke her kulübün başında aziz yıldırım gibi adamlar olsa diyorlar ben bunu anlayamıyorum. bu sitede de aynı şeyler geçerli. ben diyorum ki tamam bende fatih ler gökdenizler satılmasın diyorum ama bir yandan da bu kulübün ayakta kalması gerekiyor. satılmasın diyen arkadaşların bu soruya cevap verebilmesi lazım. trabzon adı büyük ama ekonomisi küçük bir anadolu kendiri kimse bu şehirden kulübe büyük gelirler beklemesin. ee paralı başkanlar da 1 koyup 3 aldıklarına göre geriye tek çözüm kendi ayaklarımız üzerinde durabilmektir. bu nasıl yapılabilir. naklen yayın gelirleri tamam, forma satışları ve kulübe üyeliklerin arttırılması bu da hemen yapılabilir ama diğer ekonomik çözümler en azında orta vadede geri dönecektir o geri dönüşler gelene kadar kulübün ayakta kalması gerekiyor.
                  2. bi konuda şu; tamam paramız var diyelim futbolcuyu satmayalım. iyi satmayalım da bir sorun yok mu ortada, adam trabzon da kalmak istemiyor.fatih tekke has bir trabzonsporludur(gökdeniz için aynı şeyler soylenebilir mi tartışılır neyse konumuz bu değil) iyi de adamın arabasını mafya kurşunlamış eşi çoluğu çocuğu stres içerisin adam basbas bağırıyor ben kalmak istemiyorum diye sen bu adamı nasıl tutabilirsin trabzonda.
                  3 trabzon gökdenize senelik 1.75 milyon ytl veriyor. avrupa iyi bir takıma gider alacağı para bunun 2 katı. bu adam da kendi hayatını kurtarmak istemezmi.
                  hep kulüp açısından ve fanatik bi yaklaşımla bakıyoruz olaylara. trabzonda yaşamak istemeyen symek futbolu bıraktı. daha ne konuşuyoruz adam 30 yaşında futbolu bıraktı sırf trabzonda kalmamak için. yarın bigün gökdeniz için de hüseyin için bu tür tatsızlıklar mı yaşayalım.
                  adamın hazır talibi varken ve kulube gerçekten iyi bir para kazandırabilecekken satılmalı.
                  kulübün yönetim şekli ayrı bir tartışma konusu onu uzun uzun tartışırız bi ara isteyenle.

Yorum

• Stichus bence oluru budur:

Serkan Hüseyin

Travel

Yattara Gökdeniz

Umut

Bu sistemde Ceyhun Gökdeniz'in, Ayman Hüseyin'in yedeği oluyor.

Yok illa çift forvet oynanacaksa aynı yapıda ya Gökdeniz'i, ya Ersen'i Umut'un yanına çekiyorsun.
                    Buradan da anlaşılacağı üzere kanımca forvete ihtiyacımız yok.(Eğer bütçene uygun sağlam bir adam bulamıyorsan tabii).
                    Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Yukarıya güncelledim Serkan'ı

-----------Kaleci--------------

Jabi----Milan?-----Risp?----Murat

Yattara--Serkan---10-----Gökdeniz

-----------Umut----9-------------

Ayman, Hüseyin'den biri yedek. Beklerin çalışmasıyla sorun yaşamayız
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        size diyom hüseyin defansta oynaycak ))
                        seni arayıptamı söledi rips çağdaş erdinç stepanov dan 3 ü yedekmi bekleyecek
                        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• bu arada gökdenizi 5 milyon euroya satıp 3 -4 milyon euro ya 30 yaşında bi adam transfer etmekte değildir çözüm.

Yorum

• haksız değil valla, stepanov giderse hüseyin defansta oynasın zaten. Risp'le Erdinç'te partneri olmak için uğraşırlar.. Çağdaş'ta yedek..
                            BORDO MAVİ

Yorum

• bütçene uygun sağlam bir forvet bulsan resmen sıkıntı.. bu durumda arkadaşlar taleplerini gözden geçirmelibana göre!

Yorum

• bu arada gökdenizi 5 milyon euro ya satıp yerine 3-4 milyon euroya 30 yaşında içi geçmiş bi adamı transfer etmek değildir çözüm...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X