Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gecen sene aklima geldi filikayla pelikanin transfer maceralari...ne zevkli gunlerdi beee

Yorum

• bence c.ronaldooo olabilirrrrr
      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gecen sene aklima geldi filikayla pelikanin transfer maceralari...ne zevkli gunlerdi beee
        hey gidi

Yorum

• bence bosbosuna umutlanmayin

Yorum

gecen sene aklima geldi filikayla pelikanin transfer maceralari...ne zevkli gunlerdi beee

hic sorma kardes...carlos albertolar , aroucalar havada ucusuyordu...ama kimseyi alamadik malum gittik musampayi aldik...yinede zevkli günlerdiler be adam heyecanlaniyordu bu isimleri duyunca
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Yarını iple çekicez anlaşılan yıldız beklemiyorum ama en azından ismini duyunca memnun kalacağımız bir futbolcu olur.
              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• istermisiniz yarin riquelme trabzonspor'da haberi ciksin.....ne kral olurdu beeeeeeeeee
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hic sorma kardes...carlos albertolar , aroucalar havada ucusuyordu...ama kimseyi alamadik malum gittik musampayi aldik...yinede zevkli günlerdiler be adam heyecanlaniyordu bu isimleri duyunca
                  hic unutmuyorum avustralyali -premier ligde oynayan bi oyuncuyla anlasildi demislerdi burda kim acaba diye dusunmekten kafayi siyiriyoduk

Yorum

• ohooo netlik kazanilacakmisda ondan sonra aciklama yapacak baskanimiz

hadi bakalim yarini beklememiz gerekiyor
                    TRABZONSPOR 1967

Yorum

hic unutmuyorum avustralyali -premier ligde oynayan bi oyuncuyla anlasildi demislerdi burda kim acaba diye dusunmekten kafayi siyiriyoduk
                      O adam Mark Viduka diilmiydi ya ben öyle tahmin ediyodum o zaman

bide Geçen sene diil ondan önceki seneki Obinalı,Kaheli dönem vardı o zaman çok heyecanlanmıştım malum Brezilya seferi ama Ellerle döndükmüş malasef....

Yorum

• Bence bi Kaleci ilen anlasdilar
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O adam Mark Viduka diilmiydi ya ben öyle tahmin ediyodum o zaman

bide Geçen sene diil ondan önceki seneki Obinalı,Kaheli dönem vardı o zaman çok heyecanlanmıştım malum Brezilya seferi ama Ellerle döndükmüş malasef....
                          obinayla ilgili basliklar futbolcular bolumunde hala duruyo ama bana en buyuk darbeyi zurawski vurmustu

Yorum

• alın işte gecenin merak edilen bombası:

Trabzonspor'da Dudek bombası

Liverpool'la sözleşmesini fesh eden Dudek ile 1 yıllığına 1 milyon 250 bin euro'ya el sıkışıldı

Trabzon'dan Dudek atağı

Liverpool'la sözleşmesini fesh eden Dudek ile 1 yıllığına 1 milyon 250 bin euro'ya el sıkışıldı.

İki Yıllık Sözleşme

Trabzonspor; Martinez, Hasagiç, Rüştü derken kaleyi Liverpool'la sözleşmesini fesh eden Dudek'e teslim etmeye hazırlanıyor. Bordomavili yöneticilerin Polonyalı kaleci ile yıllık 1 milyon 250 bin euro'ya el sıkıştığı ve 2 yıllık sözleşme yapma konusunda prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Szymek Karıştırdı

Dudek ile tam imza aşamasına gelinecekken Polonyalı futbolcunun Trabzon'u terk ederek ortadan kaybolan eski oyuncusu Szymkowik'tan bilgi almasıyla transfer zora girdi. Dudek, bordo-mavili yöneticilere "Szymek kafamı karıştırdı. Trabzon'u gördükten sonra sizinle öyle sözleşme yapalım" dedi.

İkna Edilecek

Bordo-mavili yönetim şimdi Polonyalı kaleci Dudek'i en kısa zamanda Trabzon'da ağırlayarak tesisleri, şehri ve oturacağı evi gezdirecek. Trabzonspor ile mahkemelik olan Szymkowiak'ın söylediklerinden etkilenen 58 kez milli olan tecrübeli kaleci, ikna olursa bordo-mavili takımla sözleşme yapacak.

Kimdir
                            Milliyeti: Polonya
                            Boyu: 1.87
                            Kilo: 78
                            Doğum Tarihi: 23/3/1973
                            Oynadığı takımlar: Tychy,
                            Sokol, Feyenoord, Liverpool
                            En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 10.06.2007, 01:51.

Yorum

• ya ne dudeki...gercekten bomba dedikleri buysa kalsin böyle bomba istemiyorum

Yorum

• aslinda tomas jundan hala biseyler bekliyorum bu kadar para verdik bari biraz sabredelim adama dogru durust 2 mac ustuste oynatmadan yolladik bizim futbolcumuz olduguna gore bence kullanalim ve bi sans daha verelim enazindan genc ve yasina gore cek milli takiminin formasini azimsanmayacak sayida giymis bi isim bana gore junun en buyuk dezavantaji genc yasinda ulkesinden ayrilmasi ve kendine guvensizligi eger bir iki mac ust uste gol atarsa kendisine guveni gelebilir ve takimdaki yerini alabilir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X