Bana son 15 yılda yönetimindeki kişilerin her birini kendi seçen bir başkan gösterebilir misiniz??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Size gençlerbirliği idmanında yaşanan bir olayı anlatayım .. ben idmanda yoktum tabii ki
bu ruh hastası takımı çalıştırıyor o zaman takımın en iyi adamlarından biri olan skoko ya diyor ki bakma bakma sen hem buraya koşacaksın hem buraya iki tarafa da basacaksın ... skoko ise hoca ben hem oraya hem oraya nasıl basayım sonra ileriye nasıl top atacagım öyle yapamam olmaz diyor ...
SONUÇ : Skoko önce 11 e giremez sonra kadroya giremez ve en sonunda satılır ... hacı cav cav ise sattıgına çok pişman olur
ruh hastası için de deli dediğini çok kişi duymuştur 
Şimdi bana öyle geliyor ki yukarıdaki benzer senaryoyu biz de ceyhun konusunda yaşıyacagız ...
Yorum
-
aralık gelmeden muhalefete başlamışsınız hocamİlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonolog,
yazdıklarımı yanlış anlaman mümkün değil demek ki ben yeteri kadar ifade edememişim, tekrar deniyorum:
başkanın başarıyla aldığı marcelinho ve musampa umduğumuzun aksine kör çıkmışlardır.. aslında musampadan hala ümitliyim ama hocadan kesik nasibimiz..
sorularınızdan biri olan eksikler başkan zamanında da varmıydının cevabı evet.. yönetim tamamen başkanın hatasıdır..
daha evvel de defalarca tartışıldığı üzere ben marcelinho gelene kadar adını evvelce bildiğim bir transfer hatırlamıyorum.. pfaff belki bunun dışında kalıyor..
getirilmesi düşünülen ve görüşülen oyuncu ve hoca tercihleriyle trabzon uzun süredir dışlandığı yarışa yeniden ortak olmuştur..
nuri bey bunların sadece 'konuşulmasını' sağlamış olsun..
bundan sonra gelecek başkan bize marcelinho alamaz.. en az juninho almalıdır ne bileyim riquelme almalıdır..
o anlama gelecek düşüncesiyle yazmıştım, iletiyorum..

)))
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
göstermek zor ...İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana son 15 yılda yönetimindeki kişilerin her birini kendi seçen bir başkan gösterebilir misiniz??
gruplara boyun eğmeden çok adaylı seçimde seçilinmiyor sanırım.
kongreye gidenlerin hepsinden aldığımız izlenim bu..
o zaman herkes üye olacak çaresi yok.
en sonunda beni de delirttiler.
yarın ya da pazartesi oluyorum üye.
takacam fırfırı nickin altına

Yorum
-
@gerçekefsane ..
@coolank
üstadm gelecek sezon ceyhun oynarmı
7 banko oyuncu yazdım. ceyhun şanslı 4 oyuncudan biri olcakmı )))
çok zor be üstad çok zor
)) bence futbol hayatı dahi tehlike de 
ha bu arada yanlış yazmışsın şanslı 3 oyuncu ancak olabilir
))) kale + 7 yani toplam 8 banko var
)) kale + 4 defans + hüseyin ayman serkan banko ...
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSize gençlerbirliği idmanında yaşanan bir olayı anlatayım .. ben idmanda yoktum tabii ki
bu ruh hastası takımı çalıştırıyor o zaman takımın en iyi adamlarından biri olan skoko ya diyor ki bakma bakma sen hem buraya koşacaksın hem buraya iki tarafa da basacaksın ... skoko ise hoca ben hem oraya hem oraya nasıl basayım sonra ileriye nasıl top atacagım öyle yapamam olmaz diyor ...
SONUÇ : Skoko önce 11 e giremez sonra kadroya giremez ve en sonunda satılır ... hacı cav cav ise sattıgına çok pişman olur
ruh hastası için de deli dediğini çok kişi duymuştur 
Şimdi bana öyle geliyor ki yukarıdaki benzer senaryoyu biz de ceyhun konusunda yaşıyacagız ...
abi verme gazı bana..
çıldırıyorum bu adamın hikâyelerini dinleyince.
ziya istifa başlığına bile yazmayı bıraktım.. düşün ben bıraktım.. milleti geriyormuşum falan... kimse kasılmasın bizim yüzümüzden.
ama bu adamın ruh sağlığı konusunda seninle hemfikirim.
derhal klinikte tedavi görmeli.
Yorum
-
bu sol kanat için bi çaba filan varmı yada düşünülen biri, ismi geçen birileri varmı, bilgisi olan varsa bi yardımcı olursa sevinirim...Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
Sadri ŞENER
Yorum
-
senin kadroda tek ön libero var..İlk olarak Ferşat Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sol kanat için bi çaba filan varmı yada düşünülen biri, ismi geçen birileri varmı, bilgisi olan varsa bi yardımcı olursa sevinirim...
baştan iptal oldu zaten..
ziya 2 den aşağı çıkmaz.
amatör takıma karşı oynasa da çıkmaz.
Yorum
-
senin kadroda tek ön libero var..

kurban olayım şu erdinçi ikide bir kadroya yazmayın futbolcu gibi ...tamam onun oglu erdinç ve celo ama olsun bari siz yazmayın
hem stephanov satılacak öle hayal görmeyin ...ruh hastası ona topçu falan değil diyor
Yorum
-
Meşe odunu terapisi öneriyorum. Hiç olmazsa hırsımız çıkar.İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama bu adamın ruh sağlığı konusunda seninle hemfikirim.
derhal klinikte tedavi görmeli.Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
-
gediğimiz nokta şu mudur ? her bölgede eksiğimiz var birtek sol kanadımız BABA pardon OĞUL gibi ....her yere adam arıyoruz sola gerek yok ...düşünün sizde ceyhun sunuz ..ne düşünürsünüz bu hoca hakkında ?? nasıl bir zulümdür tahmin edebiliyormusunuz?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
valla ya..İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin kadroda tek ön libero var..
ziya 2 den aşağı çıkmaz.
defansı bile 3 ledi yeri geldi düşünün.. ama ön liberolarından vazgeçemedi.
ilginç adam şu ziya
Yorum
-
muhterem (bu kelime için kusura bakma K.vadisinden hoşuma gitti )İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin kadroda tek ön libero var..
ziya 2 den aşağı çıkmaz.
o kadro benim fantazi yoksa ben de biliyom serkanlı hüseyinli aymanlı 3 lü ön liberoyu..
benim merak ettiğim sol kanat için özellikle sol açık için birileri gerçekten düşünülüyormu yoksa celalettin,keçeli, murat var ya daha ne gereği var düşüncesi mi hakim...Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
Sadri ŞENER
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

((((((

Yorum