Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @ HAMSİ ..

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
    coolank tarafından yazılan
    @gerçekefsane ...

kardeşim ceyhun adam gibi oynasın ya da oynatılsın bu takımın en iyi adamlarından biri olur ....bence türkiyedeki 3 5 10 numaradan biri ..

bizim haftada bir dinlemeye tahammül edemedğimiz bir hocaya her gün katlanmak zorunda olan biri ,helede yetenekli olduğunu düşünüyorsa oynarmı ?? siz olsanız oynayabilirmisiniz ALLAHAŞKINA

Hamsi kardeşim bana sorarsan ben hiç tarzım olmadıgı halde bu ruh hastasını kızılcık sopası ile döverdim

Yorum

• aaaah ahh.
      1 kere üzerinde yürüsem felç olur zaten.
      hiç gerek yok fazlasına

Yorum

• boşuna yazmayın ayın 29una kadarda başka transfer olmaz. Bu yönetimde başladı eylüle kadar transfer zamanı varmış.((((((
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ama ben de buralardaydım, haydi konuşalım: marcelinho gibi musampa gibi isimleri normal kılan, takımın başına hector cuperler santiniler van gaaller gelsin diye taraftarı ayağa kaldıran da bu başkandır..
          çıta yukarıdadır..
          başkan van gaali getiremez ama bundan sonraki başkan da bizi daha geriye götüremez..
          Doğru söylüyorsunuz Sayın Stichus,
          Marcelinho, Musampa....unutmuştuk biz bunları.....Oysa bunlar Trabzonspor'umuzun şanlı tarihine adlarını altın harflerle yazdırdılar,
          Başkan, van Gaal'i , Cuper'i getiremese de olur....Trabzonspor'un adı onlarla birlikte geçti ya spor medyamızda. Hatta ben bi keresinde radyo da bile duymuştum...Artık gam yemeyiz, 10 yıl sırtı yere gelmez bu taraftarın artık...
          Haklısınız, bundan sonra kimse Trabzonspor'u daha geriye götüremez!
          En son Özer Öztekin tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 01:25.
          Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
          Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• transferden umudu olan mı var???
            ben umudumu kaf dağının ardına bıraktım ziya denen anti-futbol uygulayıcısının takımın başında kalacağı kesinleştiği gün..

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Doğru söylüyorsunuz Sayın Stichus,
              Marcelinho, Musampa....unutmuştuk biz bunları.....Oysa bunlar Trabzonspor'umuzun şanlı tarihine adlarını altın harflerle yazdırdılar,
              Başkan, van Gaal'i , Cuper'i getiremese de olur....Trabzonspor'un adı onlarla birlikte geçti ya spor medyamızda. Hatta ben bi keresinde radyo da bile duymuştum...10 yıl sırtı yere gelmez bu taratarın artık...
              Haklısınız, bundan sonra kimse Trabzonspor'u daha geriye götüremez!

bugün trabzonspor 3-3.5m luk bi adama teklif götürsün dendiği zaman aynen şunlar geçiyor bu sitede:
              "o adamı alamayız, bize bırakmazlar."

bahsettiğimiz adam 20m luk adam değil, barcadan topçu alalım da demedik.

fiyatı belli..

bu ayarda oyuncuları dahi alamayacağımız taraftarın kafasına bile işlemiş durumda..

hangi çıta hangi yükseklik???

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu arada transfer haberi vermemi bekleyen arkadaşlar var sanıyorum, acaba bu arkadaşlar bana özelden mesajla haberi verebilirler mi? uydurmakta zorlanıyorum da..
                Lütfen gelecek vaat eden biri olsun. Fiyatı 3-4 milyon avroyu geçmesin. Ha en önemlisi de youtube'de kendisine yer verilmiş olsun.

Yorum

• jetair..
                  emmioğluna yazmak doğru olmaz.. cevap veremiyor zira.. gerçi yönetimin kendisine verdiği foruma yazmama cezasını bir şekilde aşmış görünüyor ama olsun..
                  sen benden çok selam söyle lütfen.. bana neden kızdığını anlamış değilim, şık olmayan bir kolaj çalışmasını dahi hoşgördüğüm halde..
                  kendisini yöneticilere şikayet ettiğimden neredeyse emin, ama yanılıyor..
                  herşeyi bıraksın ve yöneticilerden bunun teyidini alsın bence..
                  iddia ettiği gibi şikayetçi olup kendisini attırdığım yönünde bir emare bulursa buradayım..
                  zira edebime güvenerek zorluyor üslubunu..
                  ben edebime bu kadar güvenmiyorum yahu!

Yorum

• bu you tube işini de anlamadım gitti.
                    ben keçelinin öyle bi videosunu toparlarım ki sanırsın adam dünya yıldızı..

adamı 90 dakika hem de bikaç maç izlemeden youtube görüntüleri sadece masadaki meze..
                    bana ana menü lazım..

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @ HAMSİ ..

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
                      coolank tarafından yazılan
                      @gerçekefsane ...

kardeşim ceyhun adam gibi oynasın ya da oynatılsın bu takımın en iyi adamlarından biri olur ....bence türkiyedeki 3 5 10 numaradan biri ..

bizim haftada bir dinlemeye tahammül edemedğimiz bir hocaya her gün katlanmak zorunda olan biri ,helede yetenekli olduğunu düşünüyorsa oynarmı ?? siz olsanız oynayabilirmisiniz ALLAHAŞKINA

Hamsi kardeşim bana sorarsan ben hiç tarzım olmadıgı halde bu ruh hastasını kızılcık sopası ile döverdim
                      İşin kötüsü ; ceyhun ve ziya hocanın bazı maçların sonunda yada maç içerisinde ceyhun oyundan alınırken birbirlerine nasıl baktıklarını hepimiz gördük ....şimdi aklıma gelmiyo değil önümüzdeki sezon bunun intikamını çıkaracak ceyhundan ..olanda bize olacak ..bu tarz iç haberler konusundada stichus üstadın nedense standart davranmadığını düşünüyorum ..mesela gökdeniz ve fatih tekke sözkonusu oldugunda pek cömert olabiliyordu ........
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu you tube işini de anlamadım gitti.
                        ben keçelinin öyle bi videosunu toparlarım ki sanırsın adam dünya yıldızı..

adamı 90 dakika hem de bikaç maç izlemeden youtube görüntüleri sadece masadaki meze..
                        bana ana menü lazım..
                        Hele şükür şunu yazan birini gördüm.

Yorum

• @coolank

üstadm gelecek sezon ceyhun oynarmı

7 banko oyuncu yazdım. ceyhun şanslı 4 oyuncudan biri olcakmı )))
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• trabzonolog,
                            yazdıklarımı yanlış anlaman mümkün değil demek ki ben yeteri kadar ifade edememişim, tekrar deniyorum:
                            başkanın başarıyla aldığı marcelinho ve musampa umduğumuzun aksine kör çıkmışlardır.. aslında musampadan hala ümitliyim ama hocadan kesik nasibimiz..
                            sorularınızdan biri olan eksikler başkan zamanında da varmıydının cevabı evet.. yönetim tamamen başkanın hatasıdır..
                            daha evvel de defalarca tartışıldığı üzere ben marcelinho gelene kadar adını evvelce bildiğim bir transfer hatırlamıyorum.. pfaff belki bunun dışında kalıyor..
                            getirilmesi düşünülen ve görüşülen oyuncu ve hoca tercihleriyle trabzon uzun süredir dışlandığı yarışa yeniden ortak olmuştur..
                            nuri bey bunların sadece 'konuşulmasını' sağlamış olsun..
                            bundan sonra gelecek başkan bize marcelinho alamaz.. en az juninho almalıdır ne bileyim riquelme almalıdır..
                            o anlama gelecek düşüncesiyle yazmıştım, iletiyorum..

Yorum

• Cehyundan olsa olsa iyi bir yedek olur..
                              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• abi bugün baselli bir topçuyu alma düşüncesi geçtiğinde herkes hep bir ağızdan beni çıldırtırcasına "bize kalmaz. biz alamayız" gibi laflar ediyor.

riquelme, juninho???

iyi diyon hoş diyon da güzel abim...

senin söylemek istediğin en azından benim anladığım, taraftarların taleplerinin çıtasını en azından yükseltti..

ama bugün şahit olduğum mevzuda saydığın isimlerden çok daha alt seviyede bir oyuncuya dahi yeterli görülmüyoruz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X