Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    evet, topu topu 3,5 yilyon Euro....

Lange'ye 14 milyon DM verdigimiz aklima gelince.. :-( :-( :-(
    .
    Lange 4 milyon mark karşılığı alınmıoştı..
    Bugünün hesabı ile 2 milyon doların altında.
    Yani 1,5 milyon Avro gibi bir meblağ ediyor.
    Abartmayalım.
    Hem Lange tam oynamaya başladığı an gönderildi nedense.
    Ve Club Brunge'de de bayağı iyi oynadı.
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Yonca Evcimik'in "İnce İnce Yasemince" diye bir güldürü programı vardı. Bilirsiniz "Kakılmış" "İtilmiş" gibi tiplemeleri vardı. Bilmeyenler için "Kakılmış" gündeliğe giden gariban bir kadın, "İtilmiş" ise onu her fırsatta bir vesileyle bir bahane bulup döven koca

Burdaki tarışmalar da bazen buna dönüşüyor kusura bakmayın
      . Gazetenin biri bir futbolcu öneriyor. Sonra taraftar iyiymiş bu diyor. Ertesi gün gazete haberin tuttuğunu görüp yönetim peşinde diye manşet atıyor. Taraftar inanmaya dünden razı, inanıyor. Sonra adam Dortmund'a gidince kızılca kıyamet kopuyor ne biçim iş bu diye.

Bence o futbolcu ne Dortmund dururken Trabzonspor'a gelebilir, ne de bu mali yapıda 3,5 milyon € verebiliriz. Keşke verebilsek ama veremiyoruz işte anlayın. Carlos'u seyrettiremez şu andaki mali yapı arkadaşlar. feybe'ye de imrenmeyin, Carlos'ları gelmiş 34 yaşına yılda 4,2 milyon €... Ne yapabilecek? Ne kadar fark yaratacak? Hep beraber göreceğiz. Ben de isterim bize de gelsin ama bunun yolu kulübü yerin dibine batırmaktan geçmiyor, maddi olarak güçlenmesine yardımcı olmaktan geçiyor. Bunun için de en başta manevi destek..
      ve rica ediyorum Riquelme de gelmez. Hayal kurmak iyidir ama hayalci olmak yaşamın gerçeklerinden bizi uzaklaştırır
      En son Travelair tarafından düzenlendi; 08.06.2007, 21:19.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yonca Evicimikin değildi Yasemin Yalçınındı o program

Yorum

• Travelair..

Baba o dediğin kadın Yasemin Yalçın.
          Yonce Evcimik şarkıcı..
          Hani bandıra bandıra ye beni diyen.
          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lange 4 milyon mark karşılığı alınmıoştı..
            Bugünün hesabı ile 2 milyon doların altında.
            Yani 1,5 milyon Avro gibi bir meblağ ediyor.
            Abartmayalım.
            Hem Lange tam oynamaya başladığı an gönderildi nedense.
            Ve Club Brunge'de de bayağı iyi oynadı.
            Gönderilmedi, kaçtı.

Yorum

• Galatasaray İliçi 900.000 Euroya Salzburga satmış vay be cok ucuza gitmiş adam Sakarya Başkanı kafayı yemiş yine acıklama yapıyor Almanyadan teklif var diye bilgisiz adam Almanyada yabancı kontenjanı serbest degilmi hangi klup verir 4 Milyon euroyu anlamıyorum birde dün dolardı bugün euro oldu vermeyeceksen verme kardeşim tabi bizimkilerde aynı şekilde alacaksan al yoksa alma vazgectik de tamamen.

Radyo Ligte Ahmet Agaoglu ve Serdar Bali Trabzonsporu konuşuyor.......
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• bu adamda sadece almanyadan teklif war diyo hani nerde sat madem warsa allah allah sanki çok zengin kulüpsünüzde yani teklifleri değerlendiriyosunuz yaaa ...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yonca Evcimik'in "İnce İnce Yasemince" diye bir güldürü programı vardı. Bilirsiniz "Kakılmış" "İtilmiş" gibi tiplemeleri vardı. Bilmeyenler için "Kakılmış" gündeliğe giden gariban bir kadın, "İtilmiş" ise onu her fırsatta bir vesileyle bir bahane bulup döven koca

Burdaki tarışmalar da bazen buna dönüşüyor kusura bakmayın
                  . Gazetenin biri bir futbolcu öneriyor. Sonra taraftar iyiymiş bu diyor. Ertesi gün gazete haberin tuttuğunu görüp yönetim peşinde diye manşet atıyor. Taraftar inanmaya dünden razı, inanıyor. Sonra adam Dortmund'a gidince kızılca kıyamet kopuyor ne biçim iş bu diye.

Bence o futbolcu ne Dortmund dururken Trabzonspor'a gelebilir, ne de bu mali yapıda 3,5 milyon € verebiliriz. Keşke verebilsek ama veremiyoruz işte anlayın. Carlos'u seyrettiremez şu andaki mali yapı arkadaşlar. feybe'ye de imrenmeyin, Carlos'ları gelmiş 34 yaşına yılda 4,2 milyon €... Ne yapabilecek? Ne kadar fark yaratacak? Hep beraber göreceğiz. Ben de isterim bize de gelsin ama bunun yolu kulübü yerin dibine batırmaktan geçmiyor, maddi olarak güçlenmesine yardımcı olmaktan geçiyor. Bunun için de en başta manevi destek..
                  ve rica ediyorum Riquelme de gelmez. Hayal kurmak iyidir ama hayalci olmak yaşamın gerçeklerinden bizi uzaklaştırır
                  Abi iyi diyorsunda Beşiktaş 5 Milyon Euro bonservisi Ülkere ödettirerek Delgadoyu Baselden aldı gazeteye ve alalım diyen arkadaşlara niye suc bulunuyor anlamıyorum gazeteye iyi bir futbolcu önerilmiş onlarda yayınlamış bunda sakınca yok Trabzonspor transferde bu dedigin paraları harcayabilir bugün kazanacagın bir şampiyonluk ve Kupa ve girilecek şampiyonlar Ligi en az 10 Milyon euro gelir getirir getirmez miiyi bir utbolcu şart....

Yorum

• ya trabzon a para girioda kardeş noluo o para ben şahsen hiç anlamıorum ????

Yorum

• TS Altyapısını Lav Edin!

Trabzonspor yönetiminden ilginç karar.
                      Trabzon yönetimi paf takım oyuncularını serbest bıraktı.
                      Trabzonspor alt yapısından sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uğur Zihni, bölge takımlarına hizmet etmek amacıyla böyle bir karar aldıklarını söyledi.

Borda mavili yönetim kurulu, Trabzonspor paf takımında bulunan futbolcuların kulüple olan ilişkisini kesti. Yönetimin futbolculara, “Sizin için yapılması gerekeni yaptık. Bu saatten sonra başınızın çaresine bakın. Lisanslarınızı istediğiniz zaman koşulsuz bir şekilde alabilirisiniz” dediği öğrenildi.

Trabzonspor'un alt yapıdan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uğur Zihni, “Ziya Doğan, İnter toto Kupası için kiralık olan bütün genç futbolcuları topladı.
                      Paf takımı futbolcularının, bu kadar fazla futbolcu arasında şans bulamayacağını düşünerek kulüple olan bağlarını kestik” diye konuştu.

Amaçlarının bölgedeki profesyonel kulüplere hizmet etmek olduğunu kaydeden Zihni, “ Trabzonspor'dan ayrılan bu futbolcular kendilerini bölge takımlarında göstererek çok iyi yerlere gelecektir düşüncesindeyim” dedi.

Trabzonspor yönetimin bu kararına başta futbolcular olmak üzere aileleride isyan etti. Futbolcu aileleri, "Trabzonspor yönetiminde müthiş bir yabancı hayranlığı var, kendi değerlerine sırt dönen bir anlayış Trabzonspor'u şampiyonluğa taşıyamaz", diyerek tepki gösterdiler.

Yorum

• Serdar Bali Başkan adayıymış hayırlı olsun ayvayı yedik........

Yorum

• olsun akçaabata gitsin hepsi de kurtulsun sebat....

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TS Altyapısını Lav Edin!

Trabzonspor yönetiminden ilginç karar.
                            Trabzon yönetimi paf takım oyuncularını serbest bıraktı.
                            Trabzonspor alt yapısından sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uğur Zihni, bölge takımlarına hizmet etmek amacıyla böyle bir karar aldıklarını söyledi.

Borda mavili yönetim kurulu, Trabzonspor paf takımında bulunan futbolcuların kulüple olan ilişkisini kesti. Yönetimin futbolculara, “Sizin için yapılması gerekeni yaptık. Bu saatten sonra başınızın çaresine bakın. Lisanslarınızı istediğiniz zaman koşulsuz bir şekilde alabilirisiniz” dediği öğrenildi.

Trabzonspor'un alt yapıdan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uğur Zihni, “Ziya Doğan, İnter toto Kupası için kiralık olan bütün genç futbolcuları topladı.
                            Paf takımı futbolcularının, bu kadar fazla futbolcu arasında şans bulamayacağını düşünerek kulüple olan bağlarını kestik” diye konuştu.

Amaçlarının bölgedeki profesyonel kulüplere hizmet etmek olduğunu kaydeden Zihni, “ Trabzonspor'dan ayrılan bu futbolcular kendilerini bölge takımlarında göstererek çok iyi yerlere gelecektir düşüncesindeyim” dedi.

Trabzonspor yönetimin bu kararına başta futbolcular olmak üzere aileleride isyan etti. Futbolcu aileleri, "Trabzonspor yönetiminde müthiş bir yabancı hayranlığı var, kendi değerlerine sırt dönen bir anlayış Trabzonspor'u şampiyonluğa taşıyamaz", diyerek tepki gösterdiler.
                            kilidi de vurun bari.

Yorum

• ya kardeşim bu kulübe transfer yapmayı bilen başkan yada yönetim vs. ne zaman gelecek.nedir bu rezillik yaa kulübü ikinci sınıf topçularla doldurdular çöplüğe döndük bee.yeter biri buna dur desin artık. yok mu adam gibi bu işten anlayan trabzonlular trabzonsporlular. yapamıyorsanız yurt dışından bu işlerle uğraşan profesyonellerle anlaşın kardeşim.yetti daa her sene aynı gaydeee.
                              elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                              TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                              legends never die ...

Yorum

• yok kardeşim yok bu takımın başına gelmeyecek senin dediğin tipte birisi anlaşıldı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X