Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya roy makaay kim arkadaslar bayernin yillirini yedi adam. tam bir hayal kirikligiydi bayern icin. tabi turkiye ligi baz alinirsa iyi topcu olabilir
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• ya nolacak bizim bu halimiz yaaa, daha hala sag kanada futbolcu aliyoruz, sol kanat komple iptal, ya bitiriyorlar takimi ya, bunu diger TRABZONLU is adamlari görmüyormu ya, kimse sesini cikarmiyacakmi... ya bu foruma girdimmi sinirimden agliyasim geliyor yaaa

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya nolacak bizim bu halimiz yaaa, daha hala sag kanada futbolcu aliyoruz, sol kanat komple iptal, ya bitiriyorlar takimi ya, bunu diger TRABZONLU is adamlari görmüyormu ya, kimse sesini cikarmiyacakmi... ya bu foruma girdimmi sinirimden agliyasim geliyor yaaa
        sola adam aranmadigini nereden biliyorsunki dostum
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• hüseyin çimşir yıldız bir oyuncu değil sadece yüreğiyle oynuyor ve top kapması 20(cm tabiri ile) bir ortasaha oyuncusu olarak ne pas atmasını bilir(sadece yan pas yapar)ne şut çekmesini hüseyinin bir uzaktan şutunu gördünüz mü beyler(geçen sene djokajın gol attığı antep maçında sol ayakla çekmişti o da direği yaladı geçti)top hüsoya her geldiğinde yavaşlıyor.27 yaşında avrupadan da teklifler varmış 2.5-3 milyon avro civarı elden çıkarılabilir ve iyi bir 10 numara alınabilir (balkan-iskandinav-güney amerika afrika)
          En son vadaa55 tarafından düzenlendi; 08.06.2007, 17:14.
          sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
          Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

görünen köy uzakta deildir..ben sola adam arıyolar diye bi habere rastlamadım nedense...(sancak hariç)
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• solbeke celolinhoyu koydukmu sol acigada kecelinhoyu heyyyyt kim tutar be..bekle bizi Istanbul..

Yorum

• ismi geçenler hep alındı bizim yönetimimiz beceriksiz olduğu için saman altından su yürütmeyide bilmiyorlar bu yüzdendir ki sol için adı geçen bir futbolcu olmadığına ve cello ziyanın prensi olduğuna göre sola futbolcu düşünmüyorlar ama inş. düşünürlerde ben yanılırım çünkü cello bu takımın sol beki değil...
                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sana katılamamayı çok isterdim ama haklısın..aynen katılıyorm..helal olsun adamlara..
                  İlk olarak sporx.com tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yıldız değil, yürekli futbolcu arıyoz Trabzonspor Mali Saymanı Emin Kahraman, Fenerbaçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın yıldız futbolcu transfer etmelerini doğal karşıladığını ifade ederek, "Biz yıldız futbolcu değil yürekli futbolcu alıyoruz. Onlar sahada yıldızları ile mücadele ederken, biz takım olarak yüreğimizle mücadele edeceğiz" dedi.YILDIZA DEĞİL YILDIZLAŞACAKLARA İHTİYACIMIZ VAR
                  4 büyük takım yeni sezona iddialı transferlerle girmeye hazırlanıyor. Gelecek sezon şampiyonluk yarışında olacağını açıklayan Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş' ın aksine yıldız futbolcular yerine başarıya aç futbolcu arayışlarını sürdürüyor.
                  Trabzonspor Mali Saymanı Emin Kahraman, yıldız futbolcu arayışlarının olmadığını ifade ederek, "Bizim arayışlarımız sadece Trabzonspor formasının ağırlığını kaldırabilecek, kaliteli ama başarıya aç isimleri bulmak. Adnan ve Jabi bunlara güzel birer örnek. Bu arkadaşlarımız Trabzonspor' da yıldızlaşacak isimler. Bizim yıldız değil, yıldızlaşacak isimlere ihtiyacımız var" dedi.
                  İSKELET KADROYU BOZMAYACAĞIZ
                  Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin yıldız tranfser yapmasının normal olduğunu söyleyen Kahraman, "Bizim havaya atılacak paramız yok. Onlar yıldız transferlerle, biz de yüreğimizle mücadele ederiz. Kimin daha başarılı olacağı gelecek sezon belli olacak. Bizim belli bir iskelet kadromuz zaten var. Bu kadroyu bozacak tranfserler yapmaya gerek yok. Trabzonspor'un çıkarları doğrultusunda arayışlarımızı sürdürüyoruz" dedi.
                  Kahraman, kulübün maddi açıdan işleyişinde bir sorun olmadığını ifade ederek, "Her kulüpte olan ufak tefek sorunlar olabilir. Ama bizim işlevlerimiz planladığımız programlar çerçevesinde sürüyor. Yeni transfer olan arkadaşlarımızla da sözleşme imzalayacağımız gün ödeme şekillerini belirleyeceğiz" diye konuştu.

onlar yıldızları 37 yasında alıyo biz ise 26-27 yasında alıyoz bunu hıc bir zaman unutmayalımmm
                  Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• avni aker güreşçilerin mekanı oldu zaten....

Yorum

• hüseyin'in yerinde oynacak adam bulunur..serkan,ayman,hasan,ferhat...

fiyatı tavan yaptı bu aralar, tam satma zamanı.satıp yerine canavar gibi bir on numara alınması çok mantıklı olur..ki bu operasyonun yapılması kuvvetle muhtemel...
                      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

abi görmüyonmu yaa. 51 futbolcuyla ne yapacaklar anlamadim gitti, intertoto tamam anladik, tamam 2 takim kuracaklar, harika fikir ama biz öyle birseyi kaldiracak bütceye su anda sahipmiyiz, bunu düsündülermi...

kafalarina göre is yapiyorlar, düsünce cok güzel birsey diyemem, ama bukadar borcla bukadar futbolcuyu nasil idare edecekler... ferhati sat, rispi sat sakat zaten, hüseyin yada aymandan birini sat, cem demiri kiralik ver, djokay sat, jeffersonu bir arkadasin dedigi gibi rizeye verebilir, ucuzada gitse karimiz olur, cem demir kirala, yap birseyler yap,

tamam belkide bunlari onlarda düsünüyor ama duyarsiz davraniyorlar, yoksa bunlarin yarisini yaptiydilar...

Yorum

• hüseyinden önce gitmesi gerken oyuncular çok bu takımda trabzonspor özüne dönmeli deyipte hüseyini saf dışı bırakırsan yanlış yaparsın o hüseyin on yıldır bu takımda ve o bizim çok arayıpta bulamadığımız yüreğiyle oynayan bir trabzon evladı kendi gitmek istiyorsa yolu açık.....

Yorum

• adamlar takır takır alıyor ama umutsuz olmamak gerek ne yapalım bizi trabzonspor yapan özelikte bu zorlukların üstesinsen gelmek ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
                            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• ARKADAŞLAR BİZE ACİLEN Bİ ÖN LİBERO LAZIM GÖRMÜYOR MU BUNU BU YÖNETİM
                              Fifanın resmi internet sitesinden duyduğum kadarıyla futbolda 4 ön libero şartmış bizim elimizde ayman-hüsso ve serkan var tamam hasan ile ferhatı da orada deneyebiliriz ama bu iki futbolcu ön libero için yeterli değil çok yıldız bi ön libero almamız gerek yoksa seneye bizi fifa listesinden çıkarabilirler miş kara kara düşünüyorum inş. yönetim ve hocam da düşünüyordur futbol oyun kuralları değişmiş 4 defans-4 ön libero ve 1 kaleci igle sahaya çıkmayan takım düşürülecekmiş hadi yönetim elini çabuk tut...
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• tAKIM KADROSU ÇOK ŞİŞKİN BENZER ÖZELLİKTE OYUNCU SAYISI ÇOK FAZLA gençlere süper lig akımlarına kiralama yöntemi uygulanmalı kasımpaşa büyükşehir vede rizeye olabilir ayrıca musa keçeli hasan çağdaş hemen gönderilmeli musampa ve murat ocağa bir şans daha verilmeli yabancı oyuncu transfer edilip trabzonsporun geleceği ipotek altına alınmamalı derhal stat yapımına başlanmalı bu stat öyle böyle değil şaşalı olmalı tribun sahaya yakın ingiliz tarzında olmalı her ne olursa olsun biz taraftar olarak takıma destek vermeliyiz ÇÜNKÜ BAŞKA TRABZONSPOR YOK ONA GÖRE DİKKAT!!!
                                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X