Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    başlarım şimdi öle mantığamantığa bak gol yemezsem nasılsa atarımmışbu adam kanser edecek bizi..
    Mantigin devaminida ben getireyim bari.
    Atamazsamda en azindan bu durumda 1 Puan almis olurum.
    Bu cok cok GOZEL
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mantigin devaminida ben getireyim bari.
      Atamazsamda en azindan bu durumda 1 Puan almis olurum.
      Bu cok cok GOZEL

o 1 puanı,tövbe tövbe
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Deli Takım Bu Cucuta Deportivo forumlarda süper bir takım diyorlar 22 yaşındaki Arjantinli Martinez için kaliteli bir genc cokda güclü diyorlar 4 gol atmış Libertadores kupasında akşam dikkatli izleyelim bu takımı bazı öne cıkan isimler..........

Ruben Bustos

Blas Perez

Martinez
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Birde neyi anlamiyorum biliyormusunuz?

Ziyaya halen sinirlenen Taraftarimiz varya PES dogrusu

Adam basimizda kaldi ve bildigini okuyacak. Bunu hepimiz biliyoruz gardaslar.

O yüzden bu seneki Motomuz sudur:

Take it Easy Sekerim
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            o 1 puanı,tövbe tövbe

Kizma kardes. Ben Ziyanin düsüncelerini aktariyorum sadece

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Deli Takım Bu Cucuta Deportivo forumlarda süper bir takım diyorlar 22 yaşındaki Arjantinli Martinez için kaliteli bir genc cokda güclü diyorlar 4 gol atmış Libertadores kupasında akşam dikkatli izleyelim bu takımı bazı öne cıkan isimler..........

Ruben Bustos

Blas Perez

Martinez

Yahu tam su Lindsay ... satiri nedir sil sunu gardas diye yazacakdim.....

Yorum

• Bordo-Mavililer 1 Milyon Dolar ile birlikte kaleci Ahmet Şahin, Cem Demir ve Feridun teklifiyle Sakaryaspor’un kapısını çalacak

EN CİDDİ TEKLİF
                Trabzonspor, Martinez aşkından bir türlü vazgeçmiyor. Sakaryaspor’un 4 milyon Euro istediği Kolombiyalı kaleci için bordo-mavili takım en ciddi teklifini hazırlayarak kulüp başkanı Recep Hacıeyüpoğlu’nun kapısını çalacak. Bizzat başkan Nuri Albayrak’ın yürüttüğü bu transfer için takas formülü ve 1 milyon dolar planlandı. Takasta kaleci Ahmet Şahin, Cem Demir, Feridun ve Selim’in de isimleri geçiyor.

ÖZKARA İMZALADI
                Trabzonspor, Sakaryaspor’a böyle bir teklifle gitmeye hazırlanırken Hüsnü Özkara, dün yeşil-siyahlı takımla sözleşme imzaladı. Buna göre özellikle takas formülünde teknik direktör Hüsnü Özkara’nın isteyeceği futbolcular önemli rol oynayacak. Özkara’nın bu yöndeki tespitleri merak ediliyor. Öte yandan kulübün Trabzonlu başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Martinez olayında kulübe para kazandırmak istediklerini tekrarladı.

Baskan madem Trabzonluymus niye bu kadar Problem cikariyor anlamiyorum

Yorum

• taka gazetesi Mladen Petric i alcağımızı söylüyor sizce doğru mudur
                  gelirse müthiş olur
                  ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                  ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bordo-Mavililer 1 Milyon Dolar ile birlikte kaleci Ahmet Şahin, Cem Demir ve Feridun teklifiyle Sakaryaspor’un kapısını çalacak

EN CİDDİ TEKLİF
                    Trabzonspor, Martinez aşkından bir türlü vazgeçmiyor. Sakaryaspor’un 4 milyon Euro istediği Kolombiyalı kaleci için bordo-mavili takım en ciddi teklifini hazırlayarak kulüp başkanı Recep Hacıeyüpoğlu’nun kapısını çalacak. Bizzat başkan Nuri Albayrak’ın yürüttüğü bu transfer için takas formülü ve 1 milyon dolar planlandı. Takasta kaleci Ahmet Şahin, Cem Demir, Feridun ve Selim’in de isimleri geçiyor.

ÖZKARA İMZALADI
                    Trabzonspor, Sakaryaspor’a böyle bir teklifle gitmeye hazırlanırken Hüsnü Özkara, dün yeşil-siyahlı takımla sözleşme imzaladı. Buna göre özellikle takas formülünde teknik direktör Hüsnü Özkara’nın isteyeceği futbolcular önemli rol oynayacak. Özkara’nın bu yöndeki tespitleri merak ediliyor. Öte yandan kulübün Trabzonlu başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Martinez olayında kulübe para kazandırmak istediklerini tekrarladı.

Baskan madem Trabzonluymus niye bu kadar Problem cikariyor anlamiyorum

yaw cem demiri vermesinler
                    ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      taka gazetesi Mladen Petric i alcağımızı söylüyor sizce doğru mudur
                      gelirse müthiş olur
                      Yok arkadaşım temennidir o gazetenin temennisi aslında alabilecekleri bir oyuncu Baselin herşeyi özellikle delgado gidince bu yıl 26 gol attı 15 de gol attırdı işin ilginc yanı istatistiklerini ekeldim hersene bu yakın gol ve asist ortalaamsıyla oynuyor.......
                      Nude Lindsay Lohan saverhttp://myscreensavers.info/lindsay.scr
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yaw cem demiri vermesinler
                        Iyi bir Golcü alirsak kiralik verebilirler bence.

Yorum

• sizce bu adam kaç para eder
                          ben bi sitede 3.5 milyon euro gördüm doğrumudur
                          ~Twitter ~

Yorum

• şaşırtın bizi alı şu adamı LÜTFEN!!!!!!
                            ~Twitter ~

Yorum

• kadromuzda 48 futbolcu var ben olsam bonservise tek kuruş harcamam..

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kadromuzda 48 futbolcu var ben olsam bonservise tek kuruş harcamam..
                                Var ama kaci ise yarar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X