Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rizenin Baskani Görevinden Istifa etmis.
    Seneye bakalim Rize ne olacak?
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ya arayıp söyleyelim ziya hocaya gitsin maça nasılsa g.amerikada o da

Yorum

• ne ligtv ne bişe. luzum yok ..
        kendi kendimize eziyet etmenin alemi yok sezn başlayınca.
        6-7. hafta ziya kovulur zaten.
        ondan sonra geçeriz tv başına..

aynı şekilde düşünüyorum eger kafadan dişli rakipler ile oynarsak çabuk çabuk işimizi bitirirler ...bir arkadaşın dediği gibi biraz uyduruk takımlar ile oynarsak 3 beraberlik 3 galibiyet 1 maglubiyet alırız .... ....aslında bu ruh hastasını 6 7 hafta da gönderebilsek kongre de illa ki erken olur o zaman arkadan yetişmeye ugraşırız .. şansımıza lig bu seneki gibi olursa şansımız olur bile belkiiiiiii...............

Allah için bu forumda olan herkes serkan ayman ve hüseyin in orta saha da 3 lü oynayacagını biliyor ve bu takımdan hiç bir şey olmayacagını da ...

Ruh hastasının o taktiği artık tutmaz ... neymiş efendim ? fatih tekke gibi müthiş bir gol becerisi olan adam gökdeniz ve yattara gibi top getiren orta yapan hızlı ve gole yakın adamlar ve en önemlisi şimek gibi hırslı defansa da giden top çıkaran oyun kuran şut atan adam .... taktik bu idi ... digerleri ise koşsun saga sola işte ....artık bu taktik yemez çünkü dişlinin en önemli 2 adamı yok ...kafa olmadıgı için ruh hastasında bunu anlayamaz o hala olur olacak zannediyor .... kimse hayal görmesin orta sahasında ayman hüseyin serkan olan bir takım santrayı zor geçer ..5 metreye top atamaz bu adamlar ..şut desen allaha emanet .. diyorum ya kadro yazan arkadaşlar önce orta sahaya ayman hüseyin serkan yazsınlar sonra diger yerleri yazsınlar .. ha bir de büyük kazma çapsız erdinçi .......

Sahi bu Hüseyini ruslar istemiyor muydu ?

Yorum

aynı şekilde düşünüyorum eger kafadan dişli rakipler ile oynarsak çabuk çabuk işimizi bitirirler ...bir arkadaşın dediği gibi biraz uyduruk takımlar ile oynarsak 3 beraberlik 3 galibiyet 1 maglubiyet alırız .... ....aslında bu ruh hastasını 6 7 hafta da gönderebilsek kongre de illa ki erken olur o zaman arkadan yetişmeye ugraşırız .. şansımıza lig bu seneki gibi olursa şansımız olur bile belkiiiiiii...............

Allah için bu forumda olan herkes serkan ayman ve hüseyin in orta saha da 3 lü oynayacagını biliyor ve bu takımdan hiç bir şey olmayacagını da ...

Ruh hastasının o taktiği artık tutmaz ... neymiş efendim ? fatih tekke gibi müthiş bir gol becerisi olan adam gökdeniz ve yattara gibi top getiren orta yapan hızlı ve gole yakın adamlar ve en önemlisi şimek gibi hırslı defansa da giden top çıkaran oyun kuran şut atan adam .... taktik bu idi ... digerleri ise koşsun saga sola işte ....artık bu taktik yemez çünkü dişlinin en önemli 2 adamı yok ...kafa olmadıgı için ruh hastasında bunu anlayamaz o hala olur olacak zannediyor .... kimse hayal görmesin orta sahasında ayman hüseyin serkan olan bir takım santrayı zor geçer ..5 metreye top atamaz bu adamlar ..şut desen allaha emanet .. diyorum ya kadro yazan arkadaşlar önce orta sahaya ayman hüseyin serkan yazsınlar sonra diger yerleri yazsınlar .. ha bir de büyük kazma çapsız erdinçi .......

Yorum

Yorum

• bu nasıl oldu anlamadım arkadaşlar kusura bakmayın nasıl silinir bilmiyorum da

Yorum

• arada oluo böylee bendede oldu bi kere .....marcelinhos100 hadi yaa senden haberler bekliorumm...

Yorum

• .......................... .
                  En son muratt tarafından düzenlendi; 07.06.2007, 19:31.
                  İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Ya ben yildiz transfer istemiyorum.. Su takima bi sol kanat alin, bi de Fatih Tekke.. Bunun ustune Ziya'yi da gondersek tam super olcak da, artik ondan vazgectik Aralik ayina kadar . .

Ya o degil de, su takima direk katki yapabilecek (Stepanov gibi, Tolga gibi ya da Arda'nin GS'de yaptigi gibi) bir futbolcu alsalar becerip . . Hic beklenmedik bi adam takima katki yapsa ne guzel olur, bonus gibi .. O kadar adam aldik, Keceli, Musa, Ersen vs. vs. ama hicbiri beklenenin uzerine cikamadi, hatta bekleneni bile veremedi. Yabancilar zaten ayri dert .. Elimizde yildiz diyebilecegimiz bir Gokdeniz ve Yattara kaldi . . asil sorun burda . .Ama tabi, yildizlari biraz da teknik direktor yaratir.. Ziya bugune kadar kimi yildizlastirmis ki bizden birini yildizlastiracak merak ediyorum, ve gene efkarlaniyorum . .
                    Gectigimiz sezonun bitmesini iple cektim ve galiba bu sezonda oyle olacak .. En azindan Aralik ayina kadar . .
                    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Bırakalım artık onu bunu eleştirmeye bu takımın şu anda ihtiyacı nedir kaleci ve 10 numara tabi sol bek ve sol acık da alınabilir ama öncelikli bu ikisi.

Yarın stajım var sabah 8 de ama o macı tribünde bizim ziya hocayı görmek için saat kac olursa olsun izleyecegim

Kaleyede orta sahaya da Martinez.......
                      Nude Lindsay Lohan saverhttp://myscreensavers.info/lindsay.scr
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• bu sezon geçmek bilemzzzzzzzz

Yorum

• ziya maçı izlicekmişmi bu akşam arkadaşlar bilgisi olan war mı????

Yorum

• --------------------------------------------------------------------------------

Rizenin Baskani Görevinden Istifa etmis.

rize seneye düşer o zaman .. o takımda artık topçu da kalmaz .. ya da aziz yıldırım gibi döner başkanları yasini alsak fena olmaz gibi ...

Ruh hastası olan adam yıldız düşmanıdır .. gittiği takımlara bakın o takımların yıldız topçularına hepsi kesiği yemiş ya takımdan kovulmuş ya da küstürülmüştür ...bir sohbet esnasında söylediği lafı yazayım .. kaynagım trabzondaki bir gazeteci ...

ben anlamam öle yıldız falan koşmayan oyuncu ile işim olmaz neymiş ince hareket vs ..şov falan hikaye yıldız anlamam herkes koşacak ...ben gol yemezsem nasıl olsa atarım .....

mantık bu işte ...

Yorum

• Bazı arkadaşların tutumunu anlayabilmiş değilim.

Diyelimki geçen sene başında lazzorroni aşısı tutmuş olsun . Bugün %60 Ts şampiyondu. Ardından takımın başına Ziya doğan ilk geldiğinde herksein aklında 17 maçın 15ini kazanmış Trabzon yok muydu ?

Daha önce iki yıl ikinci olduğumuz sezon ; şans biraz yanımızda olsaydı şampiyon olamazmıydık ?

Trabzon her yıl şampiyonluğa oynar. Bu senede oynayacaktır. İlk 8-10 hafta yara almazsa şansı yüzde ellidir. Ziyanın oyun yapısını severiz yada sevmeyiz( ki ben nefret ediyorum ). Trabzon şampiyon olduğu yıllarda çok mu zevkli futbol oynuyordu.

Trabzonun asıl düşünülmesi gereken konuları profesyonelleşme ve tesisleşme. Yani yönetim. Yani adres belli.

Kimi zaman öyle yorumlar okuyorumki ; sanki Trabzon sıradan mazisi olmayan bir sıralamaya oynayan takım . Bizi bu zihniyet bu hale getirdi.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                --------------------------------------------------------------------------------

Rizenin Baskani Görevinden Istifa etmis.

rize seneye düşer o zaman .. o takımda artık topçu da kalmaz .. ya da aziz yıldırım gibi döner başkanları yasini alsak fena olmaz gibi ...

Ruh hastası olan adam yıldız düşmanıdır .. gittiği takımlara bakın o takımların yıldız topçularına hepsi kesiği yemiş ya takımdan kovulmuş ya da küstürülmüştür ...bir sohbet esnasında söylediği lafı yazayım .. kaynagım trabzondaki bir gazeteci ...

ben anlamam öle yıldız falan koşmayan oyuncu ile işim olmaz neymiş ince hareket vs ..şov falan hikaye yıldız anlamam herkes koşacak ...ben gol yemezsem nasıl olsa atarım .....

mantık bu işte ...

başlarım şimdi öle mantığamantığa bak gol yemezsem nasılsa atarımmışbu adam kanser edecek bizi..
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X