Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yapılması gereken transferlerin dışında -bunlar zaten yeterince yazıldı çizildi- 2-3 tane 20 yaş ve altı oyuncuyu kadroda bulundurmalıyız
    İlhan Parlak ,Tevfik Köse gibi isimler olabilir ki bu 2 oyuncuda alınmalıdır
    Takım kadrosunda yabancının serbest olacağı düşünülürse de bir de yabancı düşünülebilir 21 yaş ve altı U-21 turnuvası izlenebilir bunun için
    3 gün sonra başlıyor

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bir bilgi yazayım ... gençlerbirliğindeki engin trabzonspora gelmek için gerçekten ugraşıyor ...olur mu olmaz mı bilmem ama gelmek için çaba sarf ediyor ... mehmet yıldızın menejeri mehmet yıldızı trabzona satmaya ugraşıyor ....
      bu engin baytarın uğraştığı kadar bizmikiler de uğraşsa da bu adamı bize kazandırsalar.Her iki ayağını da çok iyi kullanan bir oyuncu aynı zaman da çok da teknik birisi.Keşke basına sızmadan bu işi bitirebilseler yoksa malum eziktaş başta olmak üzere diğer küçükler hemen saldırır..

Yorum

• İlk olarak abdalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu engin baytarın uğraştığı kadar bizmikiler de uğraşsa da bu adamı bize kazandırsalar.Her iki ayağını da çok iyi kullanan bir oyuncu aynı zaman da çok da teknik birisi.Keşke basına sızmadan bu işi bitirebilseler yoksa malum eziktaş başta olmak üzere diğer küçükler hemen saldırır..
        Ne tekniği arkadaşım.Ön liberoda oynayabiliyo mu ona bak.Mantaliteye aykırı işler yapmayın.

Yorum

• Sağol Coolank elimden geldiğince çalışıyorum. Yabancılar konusunda gerçekten dağılmışız. Göndersen bunları bir "Yıldız" parası kadar zarar ettirirler. 50 kişilik orduyu iyi bir eleme ve planlamayla takasta kullanmalıyız, yoksa kimse cebinden para çıkartmıyor bonservislere
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• desert61...

--------------------------------------------------------------------------------

al sana bir güreşçi daha. mehmet yıldız..
            adam pehlivan.. kırkpınara çıkar çeyrek finalden önce elenmez.

adam forwet ararken bile pehlivan arıyor..

eyyy gidi ziya..

kardeş sen beni öldürüyorsun ya ...

Yorum

• El insaf yahu, Mehmet Yıldız gibi attığı gollerde klasını konuşturan adama nasıl güreşçi dersiniz ? göz var nizam var !

Yorum

• Bize lazım olan çok koşan forvet değil çok gol atan forvet ne bileyim tanju gibi jardel gibi 18 in içinden her türlü golü atabilen bir adam lazım. Ben kendimi bildim bileli topu kalenin ağzına kadar getiriyoruz ama içeri atamıyoruz. Koşmasın kardeşim geleni tıksın içeri yeter.
                Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• MARTİNEZ FORMÜLÜ!

Trabzonspor, Kolombiyalı kaleci için 'bekle-gör' taktiği uyguluyor...

Sakaryaspor'a 1 milyon $+2 futbolcu teklif eden Bordo-Mavililer, bu transferi olumlu bir şekilde sonuçlandıracağına inanıyor...

'BEKLE-GÖR' TAKTİĞİ

Trabzonspor, Martinez'in transferinde yavaş ama emin adımlarla ilerliyor. '1 numara' için Sakaryaspor'un Kolombiyalı kalecisi Martinez'e kancayı atan Bordo-Mavililer, bu transferde yüksek bonservis bedeli nedeniyle 1 milyon $+2 futbolcu olan son teklifini yaptıktan sonra beklemeye geçti. Nürnberg'in Martinez ile ilgilendiği yönündeki açıklamaların fiyat arttırma düşüncesinde olması da Trabzonspor'un transferde elini güçlendiriyor.

AĞIRDAN ALIYORLAR

Trabzonspor'un takas futbolculardan birini kaleci Ahmet Şahin olarak önerdiği öğrenildi. Bordo-Mavililer'in Martinez için sabırlı bir transfer politikası izlediği ve Sakaryaspor'lu kaleci ile ciddi olarak ilgilenen tek kulüp olduğu için en iyi şartlarda transferi bitirmeyi amaçladığı ifade edildi. Trabzonspor, Martinez için yaptığı son tekliften taviz vermemesi, başka ciddi teklif de olmamasının Sakarya'yı köşeye sıkıştırdığı ifade edildi.
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• TEŞEKKÜRLER

Trabzonspor'da Doğan'dan yönetime transferler için...

3 OYUNCU İÇİN

Trabzonspor'da Teknik Patron Ziya Doğan, Samsunsporlu Adnan, F.Bahçeli Serkan Balcı ve K.Erciyessporlu Jabi'nin transferi için yönetime teşekkür etti. Doğan, yönetimin istediği futbolcuları aldığını, alınmayanlar ilede görüşmelerinin sürdüğünü ifade ederek, "Şu ana kadar istediğim tüm transfer yapıldı bu yüzden çok mutluyum. Yönetim kurulu ve transfer komitesi ile çok uyumlu bir çalışma içerisindeyiZ" dedi.

Yorum

• SANCAK'A REST

Trabzonsporda bir süre önce transferinin bittiği iddia edilen Altayın genç futbolcusu Sancaka rest çekildi.

MENAJERİN OYUNU

Trabzonsporda bir süre önce transferinin bittiği iddia edilen Altayın genç futbolcusu Sancaka rest çekildi. "Sancak, Trabzonspor ile anlaştı" haberlerinin medyada yer bulmasından genç futbolcu Bordo-Mavili yöneticileri arayıp, "Abi, gazetelerde Sancak ile ilgilendiğiniz yazıyor. Eğer Sancak ile ilgileniyorsanız görüşebiliriz" derken, "Sancak için kime haber yaptırdıysanız gidin futbolcunuzu onlara satın" yanıtını aldı. Bu gelişmenin ardından Sancak defteri tamamen kapandı.

Yorum

• KALECİLER BEKLEMEDE

Daha önce Hasagiç ile anlaşma sağlayan Trabzonspor yönetimi, Martinez’den hala umutlu. Cordoba da yönetimden umutla haber bekliyor. Trabzonspor yönetimi, kaleci için nabız yoklamaya devam ediyor. Gaziantepspor kalecisi Hasagic ile ön anlaşmaya varan ancak Sakaryaspor’un kalecisi Martinez’i kadrosuna katmak için uğraşan Bordo-Mavililer, Sakaryaspor’un fiyat indirmesi ile Hasagic’i beklemeye aldı. Bordo-Mavili yönetim, Sakaryaspor yönetimine istedikleri paraya inmeleri halinde tekrar masaya oturabileceklerini söylediği öğrenildi.

BEKLEMEDELER

Bordo-Mavili yönetime özellikle kaleci konusunda bir hata yapmamak için Hasagiç konusunda da oldukça temkinli davranıyor. Antalyaspor’dan ayrılan ve Trabzonspor’un teklifine sıcak bakan Cordoba’da bekliyor. Tecrübeli kalecinin alınmasına sıcak bakmayan isimlerin olduğun belirlenirken, Hasagiç ismi şu anda daha ağır basıyor. Ancak Martinez’den kesin bir sonuç alınması bekleniyor

Yorum

• ya ziyanın alınmakta çok mutlu olduğu adamlara bak hepsi defans sihirbazmı sanıyorsun kendini ziya en iyisi bir kutuya gir bir daha çıkma

Yorum

• Ah bu ziya 20 yaş birden kocattı beni.... Saçlarıma düştü aklar ah kel ziya anca seni mezar baklar

Yorum

• ONU MISIR'DA KEŞFETTİM

Trabzonspor’un yeni transferi Daudo Jabi’yi hocası Bülent Korkmaz’a sorduk:

Bordo-Mavili takımın çok iyi bir transfer yaptığını belirten Korkmaz, Gineli futbolcuyu “Düzgün, sessiz, işini yapan, kademesi mükemmel, hücumu düşünen, iyi orta yapabilen, şut atan bir oyuncu” şeklinde yorumladı.

DOĞRU TESPİT YAPMIŞIM

Trabzonspor’un 11 Haziran’da resmi sözleşme imzalayacağı Jabi’yi hocası Bülent Korkmaz anlattı. Gineli futbolcuyu geçtiğimiz sezon ortasında Mısır’da yapılan Afrika kupasında keşfettiğini belirten Korkmaz eski öğrencisiyle ilgili olumlu ifadeler kullandı. Bülent Korkmaz bu şampiyonada Jabi ile birlikte G.Birliği’nde oynayan Draman’ı çok beğendiğini belirterek, “Jabi’yi Erciyes’e, Draman’ı ise G.Birliği ne aldırdım. İkisi de beni mahcup etmedi. Ne kadar doğru tespitler yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum” dedi.

İDAEL BİR SAĞ KENAR

Bülent Korkmaz, Jabi’nin ideal bir sağ kenar oyuncusu olduğunu belirterek, “Düzgün, sessiz, sakin, işini yapan, kademe anlayışı iyi olan, hücuma çıkmayı seven, şut atabilen, iyi orta yapabilen, ideal bir sağ bek oyuncusu. İnşallah Trabzonspor’a faydalı olur. Jabi’yi ben almak istedim, fakat Yattara onu etkilemiş ve tercihini ondan yana kullanmış. Hayırlı olsun, o başarılı olursa ben mutlu olacağım. Adından söz ettireceğinden de eminim” diye konuştu.

Yorum

• İŞTE O FORMÜL!

Bordo-Mavililer 1 Milyon Dolar ile birlikte kaleci Ahmet Şahin, Cem Demir ve Feridun teklifiyle Sakaryaspor’un kapısını çalacak.

EN CİDDİ TEKLİF

Trabzonspor, Martinez aşkından bir türlü vazgeçmiyor. Sakaryaspor’un 4 milyon Euro istediği Kolombiyalı kaleci için bordo-mavili takım en ciddi teklifini hazırlayarak kulüp başkanı Recep Hacıeyüpoğlu’nun kapısını çalacak. Bizzat başkan Nuri Albayrak’ın yürüttüğü bu transfer için takas formülü ve 1 milyon dolar planlandı. Takasta kaleci Ahmet Şahin, Cem Demir, Feridun ve Selim’in de isimleri geçiyor.

ÖZKARA İMZALADI

Trabzonspor, Sakaryaspor’a böyle bir teklifle gitmeye hazırlanırken Hüsnü Özkara, dün yeşil-siyahlı takımla sözleşme imzaladı. Buna göre özellikle takas formülünde teknik direktör Hüsnü Özkara’nın isteyeceği futbolcular önemli rol oynayacak. Özkara’nın bu yöndeki tespitleri merak ediliyor. Öte yandan kulübün Trabzonlu başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Martinez olayında kulübe para kazandırmak istediklerini tekrarladı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X