Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    almanya ligini yakindan takip ettigim icin bunlari yaziyorum.bu viedo olaylarinada pek inanmamak lazim..koy kecelinin son atigi 2 golü millete süper oyuncu diye yutururuz...youtubeye kiki kizito musamba yaz bak nasil goller izliyceksin..önemli olan bunlari bi kacmaccanli izliyceksin...youtube ayni menejer olaylari gibi yok onu tavsiye eti yok bunu tavsiye etti..
    Bende Insua'yi Arjantinde 2 sene izledigim icin bunlari yaziyorum. Bu arada youtube hakkinda dediklerine katiliyorum.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Riquelmenin kullandigi madde yasak bir madde degil ama kulub federasyona oyunucunun bu maddeyi kullandigini bildirmesi lazim ve Boca Juniors bunu yapmadigi icin ortada bir problem oldu. Aslinda Riquelme'nin bir hatasi yok.

Ve bizim problemimiz forvet arkasi degil bizim problemimiz orta saha. Syzmkowiak gitti gideli oyun kuracak bir futbolcumuz yok. Ve Insua yapamadi demek yanlis olur. Almanya liginin ilk yarisinda zaten Gladbachda bir suru oyuncu sakatti. 2. yarida yeni teknik direktor geldi ve sakatlar iyilesti. Sonrada Insua 3 gol ve 2 asist yapti. Avrupadaki ilk sezonu icin bence cok kotu rakam degil.

Bize Syzmkowiakin aldigi gorevi alacak en az 2 futbolcu lazim. Insua bu futbolculardan biri olabilir.

Bide bir sorum olacak Insua o kadar kotuyse neden Arjantin milli takimina cagriliyor????
      belki sana bir soru..sen olsan ilicimi alirdin yoksa insuayimi.

Yorum

• Insua'yi alirdim

Yorum

ayrica bir habere göre Copa Libertadores'te Libertad maçında sonra yapılan doping testinde Riquelme'nin doping listesinde bulunan “Kortison” bulundu...yani Riquelmenin ne olacagi belli degil onu gecelim...Lavezzi 10 numara bir oyuncu forvet arkasi oynayan yani bizim aradigimiz bölge...Insua Gladbachda basarili olamadi bizde nasil olsun...ayrica jabi erciyese 2 yari geldi,maglum erciyesde ligin 2.yarisindan en iyi takimlardan biri..ama insua bize yaramaz...avrupayi geldi gördü yapamadi...aslinda varya bize ilac olacak isim Bosnali Misimovicdi ama adam nürnbergle anlasmis hemde senelik sadece ve sadece 650 bin euroya bedavaya gitti adam bonserviside elindeydi.
          Bosnada en az Misimoviç kadar gelecek vaad eden topçu Dzeko Edin. Söyleye söyleye bir hal oldum : Jun'dan az hasarla kurtulabiliriz. Jun , Dzeko ile takaslanabilir.

Yorum

• duydum o adami edin dzeko cek liginin en iyi yabanci oyuncusu secilmis...degerlendirmek lazim aslinda....ben herzaman icin Ilic derim türkiyeyi bilen bir adam fiyatida 1 milyon euroyu gecmiyormus...gs böyle bir oyuncuyu nasil verir anlamis degilim..

Yorum

duydum o adami edin dzeko cek liginin en iyi yabanci oyuncusu secilmis...degerlendirmek lazim aslinda....ben herzaman icin Ilic derim türkiyeyi bilen bir adam fiyatida 1 milyon euroyu gecmiyormus...gs böyle bir oyuncuyu nasil verir anlamis degilim..
              Kusura bakma ama Ilicin hic bir teknik veya yaratici kabiliyeti yok. Bide ustune Cok tembel bir futboclu. Genellikle bir futbolcu teknik degilse, caliskan olarak rakibini yorarak takimina yardim eder. Ilic bunlarin ikisinide yapmiyor. Ortada gezinen bur futbolcu. En iyi yaptigi sey bos kaleye gol atmak.
              En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 07.06.2007, 04:45.

Yorum

duydum o adami edin dzeko cek liginin en iyi yabanci oyuncusu secilmis...degerlendirmek lazim aslinda....ben herzaman icin Ilic derim türkiyeyi bilen bir adam fiyatida 1 milyon euroyu gecmiyormus...gs böyle bir oyuncuyu nasil verir anlamis degilim..
                İliç gibi 100 adam çıkar şu anda alt liglerimizden .. Benim görüşümdür tabi..
                O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kusura bakma ama Ilicin hic bir teknik veya yaratici kabiliyeti yok. Bide ustune Cok tembel bir futboclu. Genellikle bir futbolcu teknik degilse, caliskan olarak rakibini yorarak takimina yardim eder. Ilic bunlarin ikisinide yapmiyor. Ortada gezinen bur futbolcu. En iyi yaptigi sey bos kaleye gol atmak.
                  hocam yapma ya Ilic Teknik kapasitesi yüksek olan bir oyuncu ve ayrica güzel ara paslari atiyor...Umutlan iyi bir ikili olurlardi bence..

Yorum

• Kimse elimizdeki yabancıları göndermeden yabancı transferi yapmaya kalkmasın.O yüzden bence ağırlık yerliye verilmeli.Benim listem hazır buyrun bakalım beğenecekmisiniz?

1-Caner Altın
                    2-Mehmet Polat
                    3-Ali Bilgin
                    4-Yasir Elmacı
                    5-Mehmet Nas
                    6-Murat Hacıoğlu
                    7-İbrakim Akın
                    8-Mehmet Yozgatlı
                    En son Harun tarafından düzenlendi; 07.06.2007, 09:50.
                    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Trabzon yine kaleci arıyorYıllardır aradığı kaleciyi bir türlü bulamayan Trabzonspor, yeni sezonda, üç direk arasına iyi bir file bekçisi koymak istiyor.
                      Samsunsporlu Adnan, Fenerbahçeli Serkan ve K. Erciyessporlu Jabi'yi renklerine bağlayan Trabzonspor'un, transferde aceleci olmayacağı bildirildi. Bordo-Mavili takımın yönetim kurulu üyesi Abdullah Başer, zaten şişkin bir kadrolarının bulunduğunu ve daha fazla oyuncu transfer ederek kadroyu daha da şişkin hale getirmeyi düşünmediklerini söyledi. Bir kaleci ve bir forvet arkası oyuncu transferini düşündüklerini ifade eden Başer, "Teknik direktörümüz Ziya Doğan'ın çalışmaları var. Onun raporları doğrultusunda biz de transfer komitesi olarak gerekli çalışmaları yapacağız." dedi. Başer, transfer döneminin eylül ayında biteceğini de dile getirerek, "Şu anda transferde dinlenme dönemindeyiz. Aceleci davranmayacağız." diye konuştu. UEFA Intertoto Kupası'nda mücadele edecek olması nedeniyle 2 ayrı grup ile hazırlıklarını gerçekleştirmeyi planlayan Trabzon'un kadrosunda, 48 futbolcu bulunuyor. Bu arada Denizlispor'da 6 yıldır başarıyla forma giyen Roman Kratochvil'e Trabzon'un talip olduğu öğrenildi. İbrahim Şahin, Trabzon
                      07 Haziran 2007, Perşembe

Stoper alınacaksa Kratochvil çok iyi bir tercih. Stephanovun da Rispinde açığını da kapatır.
                      Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Hala stoper alıyoruz.Sağ bek sayımızı bilen var mı?Bizim en büyük ihtiyacımız sol bek ve sol açık.

Yorum

• İstediği oyuncular alındı diye Ziya Doğan'dan mutlusu yokmuş.
                          Alınanlar kimler ? defans oyuncuları ön libero namzetleri.
                          Alınmak istenen kim yada kimler ? kaleci.. uyarsa da bir önlibero daha.

Yahu bu takım değilmiydi sekiz hafta gol atamayan gol pozisyonuna dahi giremeden, rakip kaleye şut atamadan maçı bitiren ?

Bizim Hücum diye bir düşüncemiz yok mu da bu yönde transferler yapılmıyor bu ne biçim iştir !
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• elin adamları kimleri alıyo bizler ise kimleri. acınılacak durumdayız
                            ama malesef bizi bu durumlara düşürenler utansın

Yorum

• Bugün tüm ulusal basında aşagı yukarı yani bizimle ilgili tek haber var .. özü şu Trabzonspor ordusu .....bu sene yapılacak olan transferler hariç tam 48 kişilik kadro ...buna sadece çüş denir ...bu kaba tabir için arkadaşların affına sıgınırım ama gerçekten çüş .... bu nasıl bir akıl nasıl bir mantık nasıl bir hesap ....

ÇÖZÜMatın beyler bu adamlardan en az yarısını ...ne olacak bu kadar adam ...üstelik anlaşıldıgı kadarı ile de bu sayı 54 55 olacak ...dünya alemi kendimize güldürme konusunda müthiş becerikliyiz ...bu adamlar kiralık gitse dahi sezon başı peşinat alırlar az veya çok ...yazık günah bu paralara .. verin 2 3 topçu rizeye giresuna orduya bari strateji yapın ...takasta kullanın ....48 adamdan 7 8 adam yok iyi olan ...olsa ilk 11 de oynarlardı ...sanki şampiyonlar ligine gidiyoruz da müthiş yetenekli 48 topçumuz var ...ondan sonra para yok vs vs vs ... buna hangi can dayanır ki....çok çocuk yapmakla hayırlı evlat olmuyor ...

BAŞKAN VE YÖNETİM ....

Sayın başkan artık buradaki yazımı sorumu mu gördü açıklama yaptı bilmiyorum ama geçenler de bir beyanat verdi .. marcelinho yu ben karşıladım dedi ..sanırım 10 gün oldu olmadı .. bende o zaman demiştim ki Trabzondaki HSBC bank daki teminat mektubunu kullanıp alınan marcelinho ...başkan dedi ki satıldıktan sonra para takımda kaldı ...

soru: Sayın başkan madem hibe ettiniz koca albayrak grubu teminat veremedi mi ki ( hibe ya onun için ) trabzonspor teminat mektubu kullandınız ?

soru:Bugün Ergun Ata ( ki hiç sevmem bu yazarı hayatı muhalefetle geçmiş ) diyor ki sayın başkan madem hibe bu paranın kulube girişinin makbuzu nerede ....

iyi ihtimalle hadi teminatı kullandınız ..peki madem parayı bagış yaptınız bunun makbuzunun olması gerekmez mi ? yoksa bu parayı borç mu yazdınız ? benim bildiğim bagış yapıldıgı zaman takımın kasasına para girdiği zaman bir makbuz alınır ...neyse koskoca TRABZONSPOR başkanı hibe ettim diyorsa dogrudur yalan konuşacak hali yok ya ! öle düşünmek gerekiyor ...

YÖNETİM : jabi adnan serkan ve menejerinin dediğine göre sancak adlı futbolcuları almışız ...

şimdi bir kaleci sola bir adam (orta sol ) ortasaha da 10 numara ve bir forvet alırlarsa aralık ayına kadar pek kimseden ses soluk çıkmaz .. gerçi bu ruh hastası varken ne olur bilinmesi şüpheli ...

ama eminim ki % 100 bir stoper daha alınacak ...eksik var orada çünkü

Yorum

• Trabzonspor'dan 5 takım çıkıyor

Kadrosu 51 kişi olan Trabzon'da teknik direktör Ziya Doğan ne yapacağını şaşırdı. Bordo mavili takıma 10 kişi daha gelirse, rakam Trabzon'un plaka numarasına ulaşacak... 07 Haziran 2007 10:16

Trabzon'da 61'e az kaldı
                                UEFA Intertoto Kupası'nda mücadele edecek olması nedeniyle 2 ayrı grup ile hazırlıklarını gerçekleştirmeyi planlayan Trabzonspor'un kadrosunda, 48 futbolcu bulunuyor. Yeni transferlerle bu sayı 51'e ulaşacak. Bordo mavili takımın geçen sezonki A Takım kadrosunda da 23 oyuncu bulunuyor. Başka takımlarda kiralık oynayan Tomas Jun ve Djokaj'ın dönecek olması ve prensipte anlaşılan Adnan, Serkan ve Jabi'nin de sayılması halinde kadro 51 kişiyi bulacak.

5 TAKIM ÇIKAR
                                Trabzon'un plaka numarası 61'e az kalan Karadeniz ekibindeki kadro şöyle: 1-Ahmet Şahin, 2-Arda, 3-Ayman Abdelaziz, 4-Barış, 5-Burak, 6-Celaleddin, 7-Cem Demir, 8-Ceyhun, 9-Çağdaş Atan, 10- Çağdaş, 11-Emrah, 12-Enis, 13-Erdinç, 14-Ergin, 15-Ersen Martin, 16- Eyüp, 17-Ferhat, 18-Feridun, 19-Gökdeniz, 20-Gökhan, 21-Hasan Üçüncü, 22-Hasan, 23-Hüseyin, 24- Yattara, 25-Jefferson

KİMLER YOK Kİ!
                                26-Kadir Keleş, 27-Musampa, 28-Risp, 29- Stepanov, 30-Musa Büyük, 31-Mustafa Keçeli, 32-Mustafa Beşir, 33- Ömer Rıza, 34-Sefa Türkmen, 35-Tayfun, 36-Tolga Zengin, 37-Ufuk, 38- Ufukhan, 39- Umut Bulut, 40- Yavuz, 41-Yunus, 42-Yusuf Kurtuluş, 43-Zeki, 44-Emre Aygün, 45-Selim, 46-Can Parlayan, 47-Tomas Jun, 48-Djokaj.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X