Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gökdenizi gene fenere mi sattırmaya uğraşıyor bu fotomaç..
    kardeşim akıllanmaz bu herifler..
    ezik bizansın ezik medyası..

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeni baktim. Gladbach Almanyada kume dusmus. Yani Federico Insua'yi cok rahat bi sekilde aliriz. Lutfen birisi yonetime soylesin bu futbolcuyu kacirmayalim size yalvariyorum!!!!
      bu gs lilerin insuasımı
      Özkan SÜMER

Yorum

• evet..
        çok koşmuşlardı peşinden:d

Yorum

• Ben saka yapmiyorum bu futbolcu gercekten bir pirlanta ama tabiiki biz her zamanki gibi Jabilerlen Serkanlarlan ugrasirken gercek futbolculari digerleri kapar.

Bide Daniel Bilos sadece 1 Milyona transfer edilmis. 2 katini versek onu da alsak bu 2 futbolcu bizi sampiyon eder.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeni baktim. Gladbach Almanyada kume dusmus. Yani Federico Insua'yi cok rahat bi sekilde aliriz. Lutfen birisi yonetime soylesin bu futbolcuyu kacirmayalim size yalvariyorum!!!!
            kardesim o dedigin adam iyi olsaydi gladbach düsmezdi...kahe ve insua tam bir hayal kirikligi oldu onlar icin..40 yasinda neuville ve Jansen tutuyordu onlari ayakta ama 2 adamlan olacak is degil bu ....birakalim insuayi...Lavezziye bakalim.

Yorum

• Bence de INSUA süper olur, tam aradigimiz 10 Numara!!!! ve Riquelme gibi imkansiz degil!!! 4-5 milyona alabiliriz

Hadi bi Kampanya baslatalim INSUA TRABZONA !!!
              En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 07.06.2007, 04:13.
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kardesim o dedigin adam iyi olsaydi gladbach düsmezdi...kahe ve insua tam bir hayal kirikligi oldu onlar icin..40 yasinda neuville ve Jansen tutuyordu onlari ayakta ama 2 adamlan olacak is degil bu ....birakalim insuayi...Lavezziye bakalim.
                Evet Insua cok basarili bir sezon gecirmis olmayabilir ama uyguladigin mantiga bakarsan o zaman biz neden Jabi'yi aliyoruz?? Bide Insua bir suru guzel mac cikardi. Yeni bir lige transfer olmus bir futbolcudan ne kadar bekleyebilirsinki? Tabiiki bir sure taninmali basarili olmasi icin? (bkz: Marcelinho)

Takimin en onemli yeri orta sahadir ve bizim orta sahada cok eksiklerimiz var. Lavezzi forvet ve bu sorunu cozecek kisi degildir. Baksana gecen sezon bizde Turkiyenin en iyi forceti olmasina ragmen ancak 4. olduk. Neden? orta sahamiz yeterli degil diye.
                En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 07.06.2007, 03:57.

Yorum

Aynen katılıyorum. Kahe ve Insua'da Amerkadan gelip kendini gösteremeyenler listesinde yerini aldı. Ama bu demek değilki başka bir takımda aynı hayal kırıklığını yaşatsın.

Bu arada Ziya hoca yeniden oyuncu izlemeye çıkıyormuş. Bu sefer hangi ülke bilen var mı ? Mayosunu yanına almış mıdır acaba ?

Yorum

• ayrica bir habere göre Copa Libertadores'te Libertad maçında sonra yapılan doping testinde Riquelme'nin doping listesinde bulunan “Kortison” bulundu...yani Riquelmenin ne olacagi belli degil onu gecelim...Lavezzi 10 numara bir oyuncu forvet arkasi oynayan yani bizim aradigimiz bölge...Insua Gladbachda basarili olamadi bizde nasil olsun...ayrica jabi erciyese 2 yari geldi,maglum erciyesde ligin 2.yarisindan en iyi takimlardan biri..ama insua bize yaramaz...avrupayi geldi gördü yapamadi...aslinda varya bize ilac olacak isim Bosnali Misimovicdi ama adam nürnbergle anlasmis hemde senelik sadece ve sadece 650 bin euroya bedavaya gitti adam bonserviside elindeydi.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynen katılıyorum. Kahe ve Insua'da Amerkadan gelip kendini gösteremeyenler listesinde yerini aldı. Ama bu demek değilki başka bir takımda aynı hayal kırıklığını yaşatsın.

Bu arada Ziya hoca yeniden oyuncu izlemeye çıkıyormuş. Bu sefer hangi ülke bilen var mı ? Mayosunu yanına almış mıdır acaba ?
                      kesin almisdir mayosunu...Kanca Copacabana plajini önermis Ziyaya
                      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Dk 3'den sonrasi Insua.
                        En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 07.06.2007, 04:12.

Yorum

• Heh , o zaman sezonu Ziya hocasız açıyoruz ...
                          Başkanıda Ibizaya yollasak diyorum...
                          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 07.06.2007, 04:23.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Heh , o zaman sezonu Ziya hocasız açıyoruz ...
                            Başkanıda Ibizaya yollasak diyorum...
                            Bunlardan kurtulmak icin en kolay yolu bu sanirim.. Kancayi Rehber olarak kullanilip Ziyayi ve Albayraki beraber Brezilyaya sepetlemek
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

ayrica bir habere göre Copa Libertadores'te Libertad maçında sonra yapılan doping testinde Riquelme'nin doping listesinde bulunan “Kortison” bulundu...yani Riquelmenin ne olacagi belli degil onu gecelim...Lavezzi 10 numara bir oyuncu forvet arkasi oynayan yani bizim aradigimiz bölge...Insua Gladbachda basarili olamadi bizde nasil olsun...ayrica jabi erciyese 2 yari geldi,maglum erciyesde ligin 2.yarisindan en iyi takimlardan biri..ama insua bize yaramaz...avrupayi geldi gördü yapamadi...aslinda varya bize ilac olacak isim Bosnali Misimovicdi ama adam nürnbergle anlasmis hemde senelik sadece ve sadece 650 bin euroya bedavaya gitti adam bonserviside elindeydi.
                              Riquelmenin kullandigi madde yasak bir madde degil ama kulub federasyona oyunucunun bu maddeyi kullandigini bildirmesi lazim ve Boca Juniors bunu yapmadigi icin ortada bir problem oldu. Aslinda Riquelme'nin bir hatasi yok.

Ve bizim problemimiz forvet arkasi degil bizim problemimiz orta saha. Syzmkowiak gitti gideli oyun kuracak bir futbolcumuz yok. Ve Insua yapamadi demek yanlis olur. Almanya liginin ilk yarisinda zaten Gladbachda bir suru oyuncu sakatti. 2. yarida yeni teknik direktor geldi ve sakatlar iyilesti. Sonrada Insua 3 gol ve 2 asist yapti. Avrupadaki ilk sezonu icin bence cok kotu rakam degil.

Bize Syzmkowiakin aldigi gorevi alacak en az 2 futbolcu lazim. Insua bu futbolculardan biri olabilir.

Bide bir sorum olacak Insua o kadar kotuyse neden Arjantin milli takimina cagriliyor????
                              En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 07.06.2007, 04:24.

Yorum

• almanya ligini yakindan takip ettigim icin bunlari yaziyorum.bu viedo olaylarinada pek inanmamak lazim..koy kecelinin son atigi 2 golü millete süper oyuncu diye yutururuz...youtubeye kiki kizito musamba yaz bak nasil goller izliyceksin..önemli olan bunlari bi kacmaccanli izliyceksin...youtube ayni menejer olaylari gibi yok onu tavsiye eti yok bunu tavsiye etti..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X