Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fotomaçtan alıntı :

Kazım'a iş lazım!
    Beşiktaş'ın transfer listesindeki Colin Kazım için devreye babası girdi ve "Biz oğlumla ayrılmayız, önce bana iş bulmalısınız" dedi.

İSTANBUL'DA ÇALIŞIRIM
    Beşiktaş'ta
    tarihin en ilginç transfer görüşmesi yaşanıyor. Siyah-beyazlıların talip olduğu Colin Kazım'ın babası, yöneticilere, "Biz oğlumla ayrılmayız. Önce bana İstanbul'da bir iş ayarlayın, ondan sonra Colin'i isteyin" diye haber yolladı.

MALİYETİ ÇOK YÜKSEK
    Sheffield Utd

kulübünde çalışan Colin'in babasının haftaya İstanbul'a gelerek iş bakacağı ifade edildi. Beşiktaş teknik ekibinin de transferine olumlu yaklaştığı Colin Kazım için kulübü 1.7 milyon euro, kendisi 1 milyon euro istiyor.
    Fatih DOĞAN

Bu adam tam aradığımız forvet. Umut beraber hem milli takımın hemde Trabzon'un süper ikilisi olabilir. Yapılmayacak bir transfer değil.

-----

Bu arada 9 haziran … Transfer dosyasımda 300. sayfayı açtık.

Peki 299 sayfadan ne sonuç çıkardık ?

Yorum

• babasına trabzonda iş bulmak zor be

Yorum

• ben arka planda film izliyorum ayıptır söylemesi..
        transferle alakalı bildiğim tevriyeli bir ifadeyle 'on numara' bir oyuncunun alınması için uğraş verildiği..
        forumda transfer isimleriyle prim yapmak döneminin geride kaldığını ve haber getirenin yerden yere vurulduğunu da tecrübeyle sabitlemiş bir kardeşiniz olarak isimlerden çok transfer modelleri üzerinde durulmalıdır derim..
        bu manada trabzonologun mesajında hepimiz için önemli tesbitler var..
        hepsi bir tarafa, ben başkanı eleştirdiğimde objektif oluyorum ya, bir gariplik var sanki bu işte..

müsadenle sevgili trabzonolog, şu 'papillon' u bir kez daha izlemek istedi canım, yarıda kalmasın!

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          babasına trabzonda iş bulmak zor be
          onu da önlibero yapalım mis gibi iş... kapış kapış...

Yorum

• oo varsa biraz güreş kabiliyeti ziya nın gözüne girer.
            kırkpınarda iki antreman hemen 11 e..

Yorum

• ceviz kabuğuda bitti ....ulan şu forumda bide siyaseti serbest yapsalar tam süper olacak ))
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• desert 7. maddeyi sorma ....ahhh akifinmiydi.... dili yok kalbimin bundan ne kadar bizarım .......
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu arada 9 haziran … Transfer dosyasımda 300. sayfayı açtık.
                  Peki 299 sayfadan ne sonuç çıkardık ?
                  300 sayfa olduğuna bakma toplasan adam akıllı yorumlar, yazılar 10 sayfayı geçmez gerisi ikili mesajlaşmalar, haberler, şamatalar, kavgalar, tartışmalar vs vs vs.
                  Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                  (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• halkı galeyana davet etmek....
                    enteresan tabi..

ben 25 yaşındayım ilk kez böyle bir duyuru gördüm.
                    şaştım, utandım..

ya biri bi bildiri yayınlayıp trabzonu ziya ya karşı galeyana, "kitlesel refleks" vermeye çağırsa ya..

Yorum

• Ya beyler dalga geçmeyin lütfen

Bu gün Fatihi kiralasan sadece maaşı 2 milyon küsür euro. Aynı para Kazım'ın maliyeti. 4 sene sonra satar , kasana bir 10 milyon euro daha koyarsın.

Yorum

• 300 sayfada 3 oyuncu aldik....demek her 100 sayfada bir oyuncu aliyoruz...arkadaslar biraz cabuk yazin
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          300 sayfada 3 oyuncu aldik....demek her 100 sayfada bir oyuncu aliyoruz...arkadaslar biraz cabuk yazin
                          300 sayfada bir tane , ama adam gibi ve tam ihtiyacımız olan bir oyuncunun alınmasını tercih ederdim.

Alınanlara lafım yok bu arada , sadece herkes gibi daha acil ihtiyaçların karşılanmasını istiyorum
                          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 02:55.

Yorum

• yaz okuluna 2 hafta var..
                            sayfa sayısı konusunda elimden gelen desteği verebilirim

Yorum

• millet şu 51 futbolcumuz olması durumunda bana garip gelen bişey var. o 51 futbolcunun içinde bir sürü paf oyuncusu var. bence yönetim trafnsfer yapmamk için bahane arıyor yoksa eziklerin tümümün bizden daha fazla futbolcusu olduğuna eminim.
                              Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                              my name is onur....
                              Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• --------------------------------martinez----------------------------------

------musa---------------m.topuz-------stepanov----------wederson-----------------------------------------hüseyin--------------------------------

-----------yattara---------------ceyhun-------------------------gökdeniz-

--------------------------g.ünal-----------f.tekke-------------------------

yedekler
                                1.tolga
                                2.risp
                                3.m.ocak
                                4.u.bayraktar
                                5.ayman
                                6.u.bulut
                                7.e.martin
                                Yoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X