Fotomaçtan alıntı :
Kazım'a iş lazım!
Beşiktaş'ın transfer listesindeki Colin Kazım için devreye babası girdi ve "Biz oğlumla ayrılmayız, önce bana iş bulmalısınız" dedi.
İSTANBUL'DA ÇALIŞIRIM
Beşiktaş'ta tarihin en ilginç transfer görüşmesi yaşanıyor. Siyah-beyazlıların talip olduğu Colin Kazım'ın babası, yöneticilere, "Biz oğlumla ayrılmayız. Önce bana İstanbul'da bir iş ayarlayın, ondan sonra Colin'i isteyin" diye haber yolladı.
MALİYETİ ÇOK YÜKSEK
Sheffield Utd
kulübünde çalışan Colin'in babasının haftaya İstanbul'a gelerek iş bakacağı ifade edildi. Beşiktaş teknik ekibinin de transferine olumlu yaklaştığı Colin Kazım için kulübü 1.7 milyon euro, kendisi 1 milyon euro istiyor.
Fatih DOĞAN
Bu adam tam aradığımız forvet. Umut beraber hem milli takımın hemde Trabzon'un süper ikilisi olabilir. Yapılmayacak bir transfer değil.
-----
Bu arada 9 haziran … Transfer dosyasımda 300. sayfayı açtık.
Peki 299 sayfadan ne sonuç çıkardık ?
Kazım'a iş lazım! Beşiktaş'ın transfer listesindeki Colin Kazım için devreye babası girdi ve "Biz oğlumla ayrılmayız, önce bana iş bulmalısınız" dedi.
İSTANBUL'DA ÇALIŞIRIM
Beşiktaş'ta tarihin en ilginç transfer görüşmesi yaşanıyor. Siyah-beyazlıların talip olduğu Colin Kazım'ın babası, yöneticilere, "Biz oğlumla ayrılmayız. Önce bana İstanbul'da bir iş ayarlayın, ondan sonra Colin'i isteyin" diye haber yolladı.
MALİYETİ ÇOK YÜKSEK
Sheffield Utd
kulübünde çalışan Colin'in babasının haftaya İstanbul'a gelerek iş bakacağı ifade edildi. Beşiktaş teknik ekibinin de transferine olumlu yaklaştığı Colin Kazım için kulübü 1.7 milyon euro, kendisi 1 milyon euro istiyor.
Fatih DOĞAN
Bu adam tam aradığımız forvet. Umut beraber hem milli takımın hemde Trabzon'un süper ikilisi olabilir. Yapılmayacak bir transfer değil.
-----
Bu arada 9 haziran … Transfer dosyasımda 300. sayfayı açtık.
Peki 299 sayfadan ne sonuç çıkardık ?

Yorum